Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 308
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте съкровища мои,

Аз няма с какво да се хваля. Нещата вървят бавнооооооооо, но многоооо сигурно.  Mr. Green
Затвърждавам си килцата  Grinning  /дано да е така/

Мама куин - просто съм възхитена.  Така си и мислих, станала си много, ама много по-хубава.  smile3501 smile3501 smile3501

Вещи - честито шерифе   bouquet

Мерито - честито ти килце, кога ще се видим???

Бермудез
- чудесна новина, виждам и линийката си мръднала...... браво  newsm10

Аз пък искам да ви покажа едни трици, които открих наскоро. Може би ги знаете, и ще споделите мнение за тях, но странното при мен е, че тия са много по-вкусни сякаш  newsm78 Тъй като преди време някой, имаше съмнения, че се продават ядки вместо трици, и мен ме обхвана тая мисъл .....
Произведени са от "Д-р Кескин Лимитид Къмпани"ЕООД с.Бенковски обл.Пловдив.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249497&pid=8464267

май вече не иска парола, Дени17 я пробвай пак
За всички  Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 12:05 от ros4o

# 76
май много станахме дето сме прекалили... в трета

между другото аз бях на поправителен миналата седмица, но сега пак старата песен, незнам какво става с мен, май това позволение на галите ми бърка психиката и ми отслабва волята Sad ужас е, незнам как ще се справям, а е по-добре по устав, отколкото на поправителен, ама...

Nyala уж по устав до едно време и после му отпуснахме нещо края...

НЕ ПРАВЕТЕ КАТО НАС, бъдете примерни третофазнички и дръжте прасето дълбоко в себе си, не му давайте зелена светлина!

fabiana1201
и други има като теб, и аз преди пиех противозачатъчни и ми идваше редовно, но когато ги спрях явно организма ми се събуди и сега наваксва и цикъл ми дойде но то май си беше някакво подобие на цикъл след закъснение от един месец...

# 77
  • Бургас
Росчо,иска парола....а вече не иска .
Не съм ги виждала из Бургаските магазини....

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 13:44 от denica17

# 78
labello, и прекалили... в 4-та си имате.  Mr. Green  Hug

# 79
Наденце, това нещенце без което не можеш го забрави въобще като форма, мирис, вкус и ще имаш страхотен успех. Пожелавам ти го от сърце.  bouquet
Мама Куин, прекрасна млада жена видях на снимките без чашка. Поздрави! newsm51
Музичка, от линийката ти видях, че си вече на пейката на 6-ките, супер, пожелавам ти още по-голям успех. newsm51
Амели, от едно известно време се чудя, не беше ли висока 1,70, ако е така, какви са тия 50 кг. към които се стремиш, но може и да бъркам.
Джулия, при определянето на желаните кг, д-р Дюкан пише в книгата, че за всяка бременност е необходимо да се добавят по 2 кг, а ти искаш да си върнеш кг преди 3-те ти бремености - не зная дали щебъде добре това за теб.
Мисля си, че това с определянето на кг е доста важно, т. к. аз в началото си бях набелязала като цел 79 кг, а след като се появи калкулатора на Дюкан, той ми даде 78, а в 3-та фаза стигнах до 77, които доста време задържах, но сега от около 2 месеца все се въртя около тия 79 и то като че ли доста упорито (няма да им се дам, но 79 ми беше първата цел, дали амнезиралият ми мозък не си прави шеги са мен не зная)
Поздрави за всички с минусчета днес.
Добре дошли на новичките - в този режим е истината.

# 80
  • София
Галка-малка, при мен няма разлика дали ям сутрин или не. Така че пия само кафе.
Не знам дали съм в грешка, но Дюкан не пише, че триците трябва да се ядат до обяд.

Дюкан пише с големи букви, че трябва да се закусва!!!
И че триците е най-добре да се приемат до обяд, поради високото им съдържание на въглехидрати.
Това е част от превъзпитанието ни към по-добър и здравословен режим на хранене!!! За да можем по-лесно да задържим постигнатото.
Всеки може да прави за себе си каквото си иска, но да не подтиква по-новичките да нарушават правилата. Peace Най-добре е да се стремят да са максимално стриктни!

# 81
за закуска си направих от рецептите бързи кюфтета много е вкусен ,а за обяд щте сам на кисело мляко с трици

# 82
fabiana1201 , аз  в момента изчаквам МЦ за да се включа към Дюканките. Изкам да попитам проблем ли е комбинацията между диетата и противозачатъчни. Иначе от опит зная , че когато се спрат таблетките има проблем с регулацията на цикъла.

Мисля, че няма проблем със свалянето докато пиеш противозачатъчни, аз си свалях и в началото преди да ги спра, но мисля, че от тях се задържа вода и съответно спомагат за образуването на целулит.

fabiana1201[/b] и други има като теб, и аз преди пиех противозачатъчни и ми идваше редовно, но когато ги спрях явно организма ми се събуди и сега наваксва и цикъл ми дойде но то май си беше някакво подобие на цикъл след закъснение от един месец...

Спрях ги още когато в първия месец на режима ми дойде 2 пъти, следващия месец пак 2 пъти и следващите 2 месеца нищо...

# 83
  • Бургас
Mira(vatan1919)  - браво страхотен резултат- дай да видим снимки, че аз само така се надъхвам да продължа. Служите ми за стимул с толкова много свалени кг.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281627
Ели това са моите снимки,все още имам да свалям и да стягам,но все някак ще успея.
Дано всички постигнете целите си.

# 84
Добър ден на всички!
Докато изчета всичко и то стана обяд.
Искам да поздравя bermudez за постигнатото. Снимките са страхотни.
Не мога обаче да не се възхитя от резултата на МаМа Куин - страхотна визия, направо онемях.връшах се няколко пъти да погледна началните снимки за да съм сигурна че става дума за един и същ човек. Поздравявам те  bouquet
Вещи, честита титла и от мен. Поздравления!
Относно закуската- и аз от години не закусвах, но сега започнах. Кафето си е кафе , но си хапвам по половин кофичка мляко с трици, че даже и в 10 часа ям по нещо дребно. Свикнах със закусването , а и с пиенето на толкова течности. Сложила съм си едно шише с вода до монитора и си го опустошавам много бързо, а преди не ми се събираше и половин литър да изпия за деня. Сега съм вече с постижение над 2 литра дневно.
Mira(vatan1919) видях и твоите снимки- страхотен резултат   bouquet

# 85
Sun аз си мисля да не излизам от трета, тя и без това моята трета е половин четвърта с цялото прекаляване с храната  Sick
направо ме е срам..

# 86
  • София
мацки какво правите
хем топите килограми за нула време
хем темите хвърчат
МаМаКуин страхотен резултат

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 12:35 от lepidopteria

# 87
  • София
Мацки, в момента съм на работа
и не мога да пиша, но като се прибера
искам да благодаря на всички ви поименно Hug Heart Eyes
Благодаря ви - не аз, а вие ми давате криле   bouquet
Аааа и мисля да ви изненадам с една по-специална снимка  Joy
Да се посмеем дружно  Party

# 88
Малеее, аз докато се включа и вие сте преполовили темата.  Wink
Да ви питам: "Крема сирене" мога да ям, нали ? И ако да, по колко на ден ? И моят проблем с пустата му вода - мога ли да си сипя малко от киселото мляко за деня (като айрян да го направя) в този литър и половина вода, който трябва да изпия ?  Thinking
И въпрос за триците - от обикновен магазин мога ли да си ги купя и ако не, откъде ?
 И понеже виждам, че вече сте пили кафенце, аз ще ви почерпя с една виртуална закусчица, подходяща за диетата ни. Да ви е сладко!

# 89
Lucie,как ще забравя,,но все по-трудно става,а и като знам сезона дето се задава....тук е лято,отпуските и коледните партита са около месец и половина,та затова....Но няма да се удавя насред Дунава де! Hug

Лабелло-и мен от уливането ме е страх,като знам,че ми е слаб ангела за някои неща,затова се замислям за вариант на трета,по скоро разширена втора,поне за декември/януари,и после в зависимост от резулата,може би пак втора.Как ти звучи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт