Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 252
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia, BG
Midnight цъ - туй е Брет Майкълс. Ноо Винс също не е за изхвърляне  Wink

Петьофче най-верочтно е от комбинацията от всички изброени неща. Лекарстава като се оправиш ще спреш, намали това филе поне до 100гр/ден и яж нормално трици и пак ще потръгне!

Абре какво става в темата  #Cussing out през 2 поста прегрешили. Сопрете се малко, ей  Crossing Arms Явно е заразно, няма да пиша повече, че след малко да не се намеря с цял шоколад натъпкан напряко в устата.. bambam

# 661
  • София
tanyamanya
И аз само дългокоси харесвам,а те са много редки индивиди. LaughingОсобено тези с по-класически вид.Че нещо блек металистите не ме кефят
Може и  Брад Пит но задължително  с дълга коса

http://images.movieplayer.it/2003/02/11/brad-pitt-in-una-scena-di-troy-4156.jpg

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 22:56 от tanyamanya

# 662
ванесса йо
Мда,колебаех се между двамата,но Винс е по-готин за мен.Или поне беше преди да напълнее.Май трябва да му приложим режима на Дюкан LaughingА Брет винаги ми е изглеждал все едно има силикон в устните.Да ме прощава Laughing

tanyamanya

Оооо,в "Легенди за страстта",който между другото да вметна е любимият ми филм,Брад бие всички дългокоси по точки Simple SmileОсвен Дейв естествено Wink

# 663
Midnight Blue , благодаря за светкавичния отговор .Аз също си я вземам от някое от Пикадилитата , но през последните дни все я няма (има само на м-р Пикс и Фитнес)   bouquet

# 664
Привет  Heart Eyes

Сън , заповядай Winkhttp://images.ibox.bg/2008/03/19/b6/519x780.jpg , а също и всички останали Wink

Имам питанка към момичетата от Варна , от 3-4 дни не мога да си намеря извара на Мероне .Ако някоя от вас знае дали я има някъде , моля да ми каже Hug
има я и в хранителните стоки на магазина на баня Гъбата(до фризьорския салон), има я и в магазините на СВА...
ха , Миднайтблу  Hug градско чедо си и ти , а? Hug
Рошава влез в профила си и там където ти излезе линка с кг , промени само цифрата...
Днес какво ви става бе момичета...я стига с прегрешенията, бъъързо да влизате в правия път... Naughty

# 665
Брад Пит е резерве. Pour moi.  Crazy Дори вкъщи е ясно, че има ли Брад Пит, нищо друго не съществува.  Joy

А за дългокосите мъже - Дорето има такъв. Класически. Зелени очи, чуплива коса... Нямам оторизация, но ако имах, щях да ви го пусна за протеини тази вечер. Дори  Hug

Като се отплеснахме на 80-90 години, ето нещо любимо. Има и за Тунинг вътре.

Тунинг, ти пък сега кажи, че имаш против...  newsm03   smile3503

# 666

Л е о , за софийска среща ли става въпрос  newsm78

Не Stop, това е друго  Laughing

За мен   smile3518     А   на  теб  -  весело изкарване  newsm19

# 667
bermudez
Като заговорихме за дългокоси...Кой е този на аватара ти?Дългокос ми се вижда Laughing

feelgood
Светът е малък,а? Simple SmileМного се радвам,че сме от един град Hug

Abrakadabra
Ех,къде го хвана Дорето такъв? ShockedОт кой магазин да си купя и аз? Simple Smile

А Тунинг да не се ослушва,а да пуска гривата Laughing

# 668
  • ул. "Мечтание"
petiof4eto, филето предполагам ти се е отразило най-много! Ако можеш пробвай да не ядеш от него няколко дни.

Да ви се оплача... От три дни нещо сладките ми бъркочи не се получават!  Cry Тая вечер се пробвах да направя целувки. Ама тъпите белтъци не се разбиха на сняг. Модифицирах го в сладка питка... и стана като гумаи гадон на вкус! Мнооого съм некадърна нещо!  ooooh!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 22:52 от Lady Frost

# 669
До "Abrakadabra" - Имам протви - да! Малко ми ееее!

До "Midnight Blue" - Ослуш.. ослуш Wink

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 670
  • София
А сега де .... и на мен ми е любимия филм #Crazy

Миднайт бре да не съм се клонирала ..... пък да не си спомням  newsm78

Аби ..... връщам го Брад за тази вечер ..... че като го завлякох в спалнята и мъжо не го хареса  Joy Joy Joy

Ех и моята половинка вееше коси /черни обаче/ като индианец но се наложи да го по подстрижем

# 671
tanyamanya
Мдаа,всичко в настройките е точно-музика,кино,мъже,нооо аз съм твоят по-закръглен вариант Laughing

tuningmania
Що? Laughing Laughing

# 672
Abrakadabra
Ех,къде го хвана Дорето такъв? ShockedОт кой магазин да си купя и аз? Simple Smile
Във Варна. Когато ги е имало.  Laughing  

Моят също беше с дълга коса. Рус със сини очи. Класика. Обаче я отряза и се запъна като магаре на мост - не иска да я пусне.  Sad

Таняманя, да е жив и здрав мъжът ти, че тази вечер аз съм сама и добре ще ми дойде.... Брад Пит де, не твоят мъж.  Joy

Тунинг, поправимо е.  smile3521 Ама ти хукна да  smile3524 .

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 23:05 от Abrakadabra

# 673
Midnight Blue ,  дългокос е , казва се Густаво Бермудез , аржентински актьор http://i260.photobucket.com/albums/ii18/janicablog/Gustavo%20Ber … tavoberm_dez1.jpg Hug
Падме , благодаря , честито ти ново намаление на килограмите , малко са ти останали Hug
feelgood ,ще проверя и в СБА Hug

# 674
Abrakadabra
Пускаш му "Легенди за страстта" и започваш  приповдигнато да възхваляваш прелестите на Брад Пит и най-вече косата му LaughingМоже и да има ефект Simple Smile

bermudez

Ааа,ясно,тук сме се събрали все любителки на мъже тип "дивото зове" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт