Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 261
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 870
Алооооууууу , Русенските несериозници - искате ли снимки  newsm78 hahaha

# 871
Нели, давай снимките - ние сме сериозни!  Hug
Дидира - ето коментари за Активията

# 872
Честит празник на Амели  bouquet
Танчето #Crazy #Crazyневероятно просто,думи нямам изглеждаш перфектно,браво за волята и упоритостта Hug
На всички минусчета честито

Тунинг,няма да се измъкнеш без обстоен снимков материал Mr. Greenот кога те дебнем една камара мацки тука,ти си нашата гордост  Hug

Аз нямам минус,само един плюс от .0600грама ама ....карай,ще чакам,немога да  се оплача от резултата си Mr. Green

Лека и спокойна вечер мили мои Hug

# 873
Честит празник на празнуващите!   bouquet
Благодаря!
Ти ли си или не си?  Flutter
СлаБе, Monroe, Goody newsm68

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 17:32 от baci

# 874
  • София
danida82,честито малко слънчице,да ти е живо и здраво!

Честито и на именниците днес!!

# 875
  • София
Ти ли си или не си?  Flutter
smile3521 Да, Бачи, аз съм!  Hug
Sagittarius, питаш ме защо стана така? Само ако знаех...
Истината е, че "се скрих" за да не ви демотивирам. Просто не успях да задържа постигнатото. Вината си е в мен, не е в режима. Но ми липсваха плодовете. След като качих всичко, пробвах друг режим, с него отслабнах, после пак тръгнах да качвам... сега плодовете ми дойдоха много и поне 3 месеца трябва да съм на нещо различно, имам нужда от почивка, затова се връщам при добрия стар Дюкан и се надявам да не допусна предишната грешка /всичко тръгна от Нова година и празниците и 6 месеца се борих да задържа постигнатото, но... беше лавинообразно/ Положението в момента е сравнително прилично, искам поне тези 10-тина килца да запазя. Ще ме подкрепите ли отново да започна с вас?
Мислех си, че мога и сама, но не е точно така...
И това, че не се обаждах, не значеше че не ви поглеждах... просто не исках да ви смущавам и притеснявам... а и какво трябваше да ви кажа точно тогава...  Hug
danida82   bouquet честита радост!

# 876
ЧРД на Амели с най -добри чувства  Hug
Искам да поздравя и Танчето за резултата, който е постигнала с

режима Heart Eyes
danida честита радост в дома ти Hug

# 877
Да са живи и здрави и много щастливи всички именници!  Hug  bouquet

Ето ги снимките от днешната русенска срещичка:

http://i411.photobucket.com/albums/pp199/emiliagarneva/IMG_0051.jpg?t=1225036639 - Sun Nelly#
http://i411.photobucket.com/albums/pp199/emiliagarneva/Image013.jpg?t=1225036743 - Nelly# и Ели
http://i411.photobucket.com/albums/pp199/emiliagarneva/Image005.jpg?t=1225037090 - Nelly#
http://i411.photobucket.com/albums/pp199/emiliagarneva/Image014.jpg?t=1225036790 - Sun, Nelly# и Ели

# 878
Сънче,Нелка Ели много чаровни дами сте Heart Eyesи Hug

# 879
  • Балчик-Сливен
От нашето по-хубаво нема!Чудесни снимки,момичета.
Аз си мисля вече,че може да направим и конкурс за мис Дюканка-гответе се! Laughing
При такова очебийно преобразяване на повечето  дюканки може и пълна промяна да покажем. Laughing

# 880
Нели , видях те на балкона любопитка такава  hahaha

# 881
Чета, чета, най-накрая изчетох....
Весел празник на всички именници  bouquet. Много здраве, щастие, късмет!
Амели, ЧРД
Много новички в темата  bouquet С постоянство и търпение, ще постигнете това, което сте си поставили като цел.
Тунинг, браво бе момче, още малко и си постигнал целта.
Много снимки...все хубави....Танчето и в действителност е голяма сладурана, Смайлис много ви се радвам Hug
 Русенската среща - Нели, Сънче и......  love001

Лека и отслабваща  love001

# 882
момичета искам да ви попитам видях че в търговската мрежа са пуснали нов вид Step на който пише SPORT според вас той дали става за нас в смисъл дали мога сутрин да си го слагам към млякото аз и без това си ходя на фитнес и ми е интересно след като е SPORT дали ще е по добър от другите нека ако някоя от вас има повече инфо да сподели

# 883
Трите русенки.. - невероятни сте момичета Hug...ама аз намерих и друга ваша снимка  Wink ето я   bouquet  bouquet  bouquet

rosssito  

Колкото до Степ спорт - изотонична напитка, представлява комбинация от минерални соли и витамини и са предназначени да компенсират загубата на вода и минерали, причинена от активно потене. Съдържат и високоенергийни съставки под формата на лесноусвояеми въглехидрати, способстващи бързото възстановяване при спортуващи хора....мисля си, че не е подходящ за диетата...

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 19:35 от feelgood

# 884
  • New Zealand
русенки, прекрасни сте, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт