Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 231
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Добър ден, добри хора!  Mr. Green

Минвам да ви видя как я карате, слабеете ли? Flutter Hug

Аз съм в трепетно очакване да стана леля, обаче детето явно ще е упорито и въпреки, че три дни пресрочва термина си - няма хабер да излиза още. Laughing
Иначе си режимствам - къде кротко, къде - не ..  Joy
Събота и неделя ми бяха пълни с интересни и готини културно-масови прояви, които оставиха в мен едно невероятно готино усещане. Flutter
Имам мускулна треска ... от боулинг.. Такива ми ти работи! Crazy

Много хубави снимки сте показали, браво!  bouquet

# 961
aynur -хартия за печене е това http://media.snimka.bg/0270/006795651.jpg
Задай в гугъл и разгледай  Peace
Продава се почти навсякъде  Peace
Благодаря ти   bouquet
Аз съм от малък град и не можах да намеря. Като питам в магазина ме гледат ей така  Shocked  Mr. Green. Тази вечер имам отиване до Варна, ще си потърся значи  Peace

# 962
Може би сте прави и за водата и за кръвното. Винаги съм била с много ниско кръвно и склонност към изравняване на границите. А за водата вие вече знаете, че хич не обичам, но се мъча, де. Пия всякакви бълвочи като "Степчета", "Мепчета"  Joy и какво ли още не.
За хартията: аз вчера си правих един тутманик, рецептата за който ми беше дадена от Филюдка  Hug, и понеже в магазина нямаше хартия си го опекох във фолио. Не ми залепна и съм много доволна. Много вкусен се оказа.  Peace

# 963
Точно за празника сега си си хапвам уникално вкусно крем брюле.Да е жив и здрав тате Heart Eyes.проверих в рецепти и не намерих такава рецепта.Извинете ме,ако ч знаете,но не мога да не я споделя  Mr. Green.Значи белтъците се разбиват на сняг,а жълтъците заедно с млякото на слаб огън се  варят, при постоянно бъркане,докато се сгъстят.При жълтъците и млякото се прибавя течен подсладител на вкус.Яйцата са 4 на брой и 600 мл прясно мляко.Добавя се и желатина и след това се събират белтъците с другата смес.Обърква се и се оставя в хладилника да се стегне.Бон апети  Blush
П.П.Съжалявам,но в момента нямам с какво да снимам и не мога да ви почерпя .

# 964
Добър ден на Всички!
Чета, чета ... гледах снимки и много ви се любувах (няма да споменавам поименно, защото съм сигурна,че ще изпусна някой), както и за сантиметрите, които някои от вас са свалили за доста кратко време! Браво на Всички ви!  bouquet
Момичета, изглеждате все по-добре и по-добре.
lepidopteria, определено си личи разликата.... newsm10
мерито, аз въобще не мога да ти дам килограмите, краката ти изглеждат много слаби! smile3501
И аз почвам да се замислям да пусна някоя и друга снимка, но ще изчакам още малко, да стана -20 и тогава...
О да, момичета, какво стана със Софийската среща? Някой говореше да се организира нещо...
Лек ден  Hug Hug Hug

# 965
И аз почвам да се замислям да пусна някоя и друга снимка, но ще изчакам още малко, да стана -20 и тогава...
Охооо, кога ще изчакаме още 7.5 кг.  Mr. Green. Пускай, пускай да те видим  Wink. Много обичам да гледам такива разлики  newsm03. 12.5 кг. все пак не са малко  Wink

# 966
tazi sa6tata стискам ти палци и дано скоро да се похвалиш с успех fingerscrossed Hug
Мерито, БРАВО момиче изглеждаш невероятно, колко много ти личи отслабването smile3501
 Татитче благодаря ти за хубавите думи и гушкам те
Нина§, tonito26, cote, monnnn, denica17, Elanor, Tinaina, mar4ela5 Благодаря момичета  bouquet
tonito26 по чистичко да си ходиш на Плевен, я виж как добре ти се отразява и какви са тия кексове и чудесии свят ми се зави #Shocked.
Бубулинка мале, мале, мале ти си станала друг човек. ОГРОМНО БРАВО и newsm81, просто нямам думи Hug
doby80 не съгрешавай повече "БРЕ" bash hahaha
lepidopteria не е вярно, че не си личи отслабването ти, добре изглеждаш и сега , но като си постигнеш целта ще си супер мацка   bouquet

...Лютеница и пастърма може ли да се яде? Пастърма само телешка и то за разнообразие иначе лютеница НЕ, момент има една нова пуешка пастърма от нея може Peace

# 967
   Здравейте.    wavey

Мнооого хубави и насърчаващи снимки на Бубулинка и Лилянчо.

Мерито, къде са тез 86кг. На снимките си супер.

Жанет, надявам се малката да се оправи много бързо и да те радва с усмивки и пакости. Мини разпиши се при мартенките. Липсваш ни.    Hug

Аз днес съм на:

- кекс в микровълнова с кисело мляко за закуска (по-точно две закуски, че ми дойде много)
- пиле с кисело мляко на фурна (рецепта от Лео, но на мен не ми се получи)
- пилешка супа
- и разбира се Кола Лайт и вода.

Да попитам за пуешкото и телешкото филе - това пушени меса ли са? На коя фирма производител и пише ли на етикетите маслеността?

Много ще съм благодарна на отговорите, защото искам да си направя солен кекс.

Лек ден на всички и много минусчета. Аз ще се измеря на края на ударния етап и тогава ще дам отчет.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 16:24 от Tincheto 78

# 968
    ФИЛЮДЧЕЕЕЕЕ,стига стоя на балкона,ами слез долу,че вече мнооооого ми липсваш!!!! Praynig smile3534
     ВЕНЕРАС и тииии.Въоще не пишеш вече и само ни наблюдаваш отгоре.... newsm78

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 16:18 от vesito5

# 969
  • ул. "Мечтание"
...Лютеница и пастърма може ли да се яде? Пастърма само телешка и то за разнообразие иначе лютеница НЕ, момент има една нова пуешка пастърма от нея може Peace

Ха... Не знаех, че има такива пастърми...

# 970
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте на всички мотивирани за промяна!Аз съм нова и много искам да се присъединя към вашето голямо семейство!От днес съм на диета и се надявам да съм стриктна.Написах си мерките,набавих продукти и сега ми остава да се надявам да успея.Чета ви от няколко дни,харесва ми начина по който се подкрепяте и това ме мотивира да стана една от вас!!!Успех на всички и на мен също newsm10

# 971
  • София
*ton4eto* ; сила ; doby80 ; cote ; vesito5 ; tinaina   bouquet Hug  bouquet
то аз като тръгнах с вас всички ми се смееха и казваха ,че няма  начин да се придържам към дадения режим ,нали съм била чревоугодница , но успях и ще продължавам напред , даже се замислих дали да не прибавя още 5 кг към целта (от 28 да станат 33) си  newsm78

# 972
Привет на всички от мен!
Липсвате ми,но нямам време за форума за съжаление. Чета от време на време.
Браво за чудните снимки и резултати.   bouquet
Поздравления.
Целувки и прегръдки за всички момичета и момче от мен.  Hug
Тунинг, как си, пусна ли вече снимки да те видим.  Hug

# 973
  • София
Здравейте сладки ДюкЯнки!!!

През почивните дни ви удрях по една контрола, но не можах да се вредя за повече на компа...
Смайли  Heart Eyes, от първия ми ден дюканстване те харесах много - нали знаеш че новите първо гледат снимките преди и сега ... и в най-смелите си мечти тогава не съм си представяла, че само 3 м. и половина ще получавам похвала от теб!!!  Hug
Танчето  Hug- страхотна мадама си станала, бре! Явно мъжът ти с цел ти закрива лицето на снимките, страх го е горкия ...
Даниа  Hug
Бачи  wavey
Дари68, как беше в любимото ми Търново?
Филюдкееее  gydi
Кри, носиш ли си новите ботушки? Hug
Татитче, верно трудничък уикенд ... ама ти си ни железна! от мен съвет - много много не ги срещай сватовете, да ти е мирна глъвъта Joy
Зелено човеченце, как сте с Точко?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора

еми като едновременно бачкам...

Котеее, Слабееее, Дорчестъррррр, Ривелкааааа, Мерито, Тонито26, Весито5 - силни цаливки (при редактиране нема емотикончета...)

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 16:28 от Lucie

# 974
Цитат
...даже се замислих дали да не прибавя още 5 кг към целта (от 28 да станат 33) си  newsm78
Лептокария какво ти показва кантара на Дюкан и колко ще ти е ИТМ след като отслабнеш newsm78
А лично моето мнение е че поставената цел ще ти е достатъчна, но ти си решаваш Hug

Lucie ХАХАХАА права си , как го разкри Joy Joy Joy Wink

Общи условия

Активация на акаунт