Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 355
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 285
До "Lady Frost" - Аз съм си срамежлив..

До "feelgood" - Може - да Simple Smile

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 286
feelgood  Hug
Аз като имах рожден ден преди 15-тина дни си направих режимната торта с блат и желирано мляко, но от вълнение и старание  забравих да сложа подсладител в блата  Shocked  hahaha
Тунинг, мисля че си 92 кг  newsm78 според средната статистика  Simple Smile
Лека нощ, от утре съм 5 дни - П, ай ай аййй  ooooh!

# 287
  • ул. "Мечтание"
Търсех си рецепта за утре и видях, че категориите на сайта вече си ги има!

# 288
           Не мога да разбера, защо като напиша по голям пост - той заминава по дяволите. Туни имаш право! Айде и от мен честито за кантарев и ще се косиш, да се радваш трябва че те изкарва по лек, което вероятно е истина. Аз си имам механичен кантар, който не се е счупил, но когато започнах диетата си купих нов - електронен. Разликата между двата е точно З килограма. Така, че напълно вероятно е да е верен. Чакам с нетърпение - пък и не само аз - да видя снимки!
           Момичета, много се радвам, че имаме толкова много новички в режима. Това е много добро. ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ и успех им пожелавам. Имам една молба обаче, МОМИЧЕТА когато когато напишете поста си - долу в дясно има един надпис - ПРОВЕРКА ПРАВОПИС - много Ви моля, ползвайте го, че е страшно грозно да публикувате постове с толкова много грешки. Има постове, които просто ТРУДНО се четат. А решението е толкова просто. Надявам се никоя да не се обиди, а просто да се постараем от всяка гледна точка да сме о.к.
            Друго, което искам да помоля е да не си правим заключения за режима, без да имаме доказателства за това. Виви миличка, това се отнася за теб. Не можеш да даваш заключения, че бъбреците ти, черният ти дроб и т.н. имат проблем, защото си на режима. Не казвам, че не може да стане, ако не провеждаш режима по книгата, НО преди да напишете тук каквото и да е, защото се чете от МНОГО хора, моля направете си първо изследвания, консултирайте се с лекар и тогава, ако е вярно - ДА, НАПИШЕТЕ ГО за да помогнете на други, които може да имат същият проблем, но преди да го направите, А В СЛУЧАЯ ТИ НЕ СИ ГО НАПРАВИЛА, А САМО ПРЕДПОЛАГАШ - моля ви въздържайте се. То и без това само отрицателни коментари правят диетолозите, а и вие им давате материал. Надявам се, че няма да се разсърдиш за това което написах, пиша го    със съвсем добри намерения.
           Моля също да се въздържаме всички да даваме съвети на новодошлите, когато не сме сигурни по въпроса, който са задали, защото можем да направим голяма беля.
            МИРА, БЕРМУДЕС, ИГЕБЕРИ - момичета моите адмирации! Великолепни сте!
            ВЕСИТО 5, НЕЛСУН - вие що ми се закачате  gydi smile3533  love001
            ООООООООООО, БЪРДИ - скачай в розовото облаче и пътувай щастлива миличка, радвам се за теб. Пожелавам ти този розов сън да продължи за винаги! newsm51 Two Hearts
             ТОНИТО26 - това е рекорд и ще трябва да се запише в историята - 4м. - 32 кг. УАУ..
ей така  ти пожелавам да смъкнеш всичките килца, та който те види да не те познава.
Едно огромно БРАВО ТОНИ И УСПЕХ.
             НЕЛИ, СЪН, ФИБИАНА, ГАЛКА-МАЛКА, ВИВИ - да прекарате добре на срещата, само мога да съжалявам, че няма да съм там, но като си дойда лятото 2009 обезателно ще искам да се запозная с всички - само Нели я познавам лично от Софийската обща лятна среща.
              МОМИЧЕТА И ТУНИ пожелавам Ви лека нощ и много минусчета на сутринта.
              ГУШКИ ФИЛЮДКИ - ФИЛЮДКА

п.п. Предлагам помощта си на всички новички, по отношение на диетата, разбира се в
       рамките на възможностите ми,за дребни въпроси, моля не пълнете темата, пишете на  
       лични, никоя от ветеранките, или пък от нас по старите няма да откаже помощ. Още ве-
       днъж се извинявам, дано никоя не се обиди и да започнат пак изцепките. Да знаете, че  
       Ви обичам всички и с готовност ще помагам с каквото мога.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 00:21 от ФИЛЮДКА

# 289
  • Пловдив
Което ми хрумва е да молим модератор за съдействие за контакт с Лаис, въпреки, че е пълна кутията й за ЛС, не знам има ли начин, ама да питаме все пак.

Писах и, последно е била онлайн тази вечер, надявам се да отговори.

# 290
  • ул. "Мечтание"
Което ми хрумва е да молим модератор за съдействие за контакт с Лаис, въпреки, че е пълна кутията й за ЛС, не знам има ли начин, ама да питаме все пак.

Писах и, последно е била онлайн тази вечер, надявам се да отговори.

Ако тя не иска да се занимава повече със сайта (както май изглежда Rolling Eyes) с готовност ще се заема с администрирането! Не си оттеглям предложението. И пак може само трима души да се занимаваме и т.н. Само ще порпуснем оммента с прехвърлянето на информацията.

# 291
  • София/Осло
Ааа мамакуин знам го този ти образ неземен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
джуличка - аз предпочитам да ги ям вечер, защото тогава съм най-свирепа и трябва нещо да ме засити
иги -   bouquet
Вещи - ха дано да захапе и да се обади госпоДЖата
Пък може и тя да е оправила блога  Joy Joy Joy

# 292
  • New Zealand
Иги, супер си! Hug

# 293
Добро утро  bouquet

Един ден и - 1 кг, супер, доволна и по-лека съм. Simple Smile

Успешен и ползотворен ден на всички Hug Hug

# 294
Добро утро Grinning

# 295
Добро утро момичета     bouquet
Аз днес съм радостна.Днес ми е първи ден -П,както писах и кантара ми показва -600гр. Simple Smile,свалила съм ги за периода на ПЗ. Като ми гледате резултата ще разберете, че и това за мен си е голяма радост.Нека да е бавно, само да е равномерно и постоянно.
Хубав ден на всички  Heart Eyes
Редакция: И при мен между механичния и новия е почти 2 кг.Електронния тегли по-тежко
Игибери, много си чаровна, а предчуствам и каква хубава мадама ще станеш-радвам се за теб Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 08:02 от музичка

# 296
  • софия
Добро утро момичета и момче-врабче!

Хубав ден ви пожелавам.
Не забравяйте водата!!!!!!

Аз си имам механичен кантар, който не се е счупил, но когато започнах диетата си купих нов - електронен. Разликата между двата е точно З килограма.

лелееееееееееееее, Филюдка, направо ме прати в небитието с тая разлика.........
Май ще си заделя пари за нов кантар - електронен!
На мен така Фили , понякога ми се трият постове - ама при мен е от много кадърност-просто бе да искам натискам escape по някое време иииииииииииииии полудявам!!!!!

Лощото е че аз подозирам че резултата от новия кантар хич няма да е в моя полза!!!!!

ИГИ не помня казах ли ти БРАВО!!!!!!Ама наистина Браво!!!!

# 297
  • Бургас
Добро утро момичета и момче.
Аз днес съм със леко повишение,но е нормално чакам МЦ,и съм се меко казано подута
Още веднъж,благодаря за всички мили думи,към моята особа.
За кантарите да ви кажа,на мен моя механичния мереше с 4 кг по малко от електрония ,който си взех,много неприятно ме изненада когато се премерих

здравейте,мили дами.Аз и моят лубим 6те сме нови в голямото ви семеиство.Спазваме режима,днес ни е 9-ти ден от ударния период.но аз имам мн вапроси.във ва6те рецепти 4ета 4е при готвенето се добавя по малко олио,наистина ли е така?какво коли4естжо хляб от трици може да се яде на ден,и може ли да се ядат продуктите с надпис ,,light,,.имам о6те мн др вапроси но да не ставам досадна.благодаря ви предварително.лека и спокоина но6т
Добре дошли с твоята половинка,за олиото не знам точно,аз лично не ползвах олио,за хляба,знаеш че може 3 лъжици,значи ако направиш хляба с 6 лъжици трици следва хляба да е за 2 дена,продуктите с надпис лайт не са режимни,поне до такъв извод се стигна тук.
Лек и успешен режим.

# 298
Добро утро , аз все още не съм от редиците на Дюканките , но с нетърпение изчаквам МЦ и стартирам, може би от понеделник. Очакват ме около 10 излишни килца, надявам се да се справя. Възхищавам ви се и ви поздравявам за невероятните резултати.  bouquet

# 299
Добро утро на всички и успешен отслабващ ден! Не мога да повярвам колко сте изписали от вчера. Аз почвам днес с 5 П и се надявам да гаврътна кг.

Общи условия

Активация на акаунт