Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 361
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 390
  • София
по-горе прочетох,че е едно момиче е прегрешило и после цял месец не е сваляла килограми.има ли други"грешници",които да са установили това.говоря например за глътка алкохол,хапка непозволена храна...не за драстични прегрешения

Има, има и други грешници, ама се спотайваме отвреме навреме.. hahaha Важното е да не прегрешавате системно, защото вярно от всяко прегрешение се задържа свалянето, пък нали всички бързаме

# 391
  • Бургас
Ей, аман от лицемерие в тая тема бе! Не съм влизала от 100 години и си е все същата ближегъзищина!
Ама колко сте свежи, ама колко сте невероятни!
Вие огледало нямате ли?!?
Особено "многоуважаваната" създателка на темата, която от 2 г. си е все същото зурлесто същество, а някои се скъсват от подмазване.  ooooh!
Aйде още 100год да не влизаш.
А създателката не темата,даже не подозираш коя е.
Писна ми от простотия.

# 392
  • София
Еееее,чак сега сколасах да ви попрочета! Ако се чудите откъде се вдига тоз пушек - да знаете от нашия офис е! Все едно за Реал Мадрид работим ..................... #Crazy  Е открадвам си по малко временце да ви хвърля по едно очо..., че сте ми допинг.

Тунинг, нИдей! И двете!  Hug

Бяла и добра, искрено ме развесели творението ти! Нобеловата награда за литература я дадоха вече, но за следващата ще те номинираме, щот си описала със съвършенство душевността на лирическата героиня!   bouquet Peace

Lucie, и при мен я има таз вреда - финансовата и то поради същите причини! Май съм се уредила, щом от всичките опасни последици от режима  - точно тази ми се е паднала! Joy Joy

Шуши, ами да ти кажа, че миналата седмица аз поради глупавата си неинформираност с хексоралетен и фервекс се лекувах

ФилюдкаHug

# 393
Я, всеки да ваеме по една от тези 24 000.   love001 Усмивки, моля!  smile3503 Коментарите са излишни, не си заслужават. Подминете пренебрежително.  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=urmPOpsqY28

# 394
Sun-че, чуден пост по-рано!  bouquet Hug

Пафльо-Фафльо, надявам се, че си успяла да смелиш овесените ядки на трици!  Hug

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:51 от baby_doll

# 395
  • София
ей туй пуфче искрено ме развесели...помните ли и ние кат бяхме кисели и дебели и кат гарфилд рупахме чипс и пр., а сега ни стига да се погледнем в огледалото за да се нахилим  Laughing

нелсън, мила ще ми се да съм такъв творец ама нц. Туй творение ми е на таблото с бележки от 2006 г автор неизвестен   bouquet

не ми било пуфче, най ми било пафлйо-фафльо Laughing

# 396
  • София
Бяла и добра, пфу язък, че не си ти!  Cry ШЪ земЪ да си гУ лепнЪ и аз на таблотУ, чИ мноУ ми хЪресЪ!!!

# 397
# 398
  • Велико Търново
Lucie  Hug Hug Hug видях, видях какво си добавила "Ще стана 61 кг." . Е хайде де....ще чакам, пожелавам ти го от все сърце!  smile3525
Поздравявам всички момичета - нови и не толкова нови, стари и не толкова стари, рогати и опашати  Joy Joy Joy . Живота е кратък, хайде да го изживеем, както ний си знаем. С нова визия, с вирната глава, с новите дрехи и рзовите очила.  newsm08
Моля Ви момичета, не се поддавайте на провокации - останете безразлични към това, не си разваляйте купона и настроението, то злобни и заядливи винаги ще има, но ние ще ги претопим с нашата доброта!   love001  love001  love001
Плевенчанки, искам среща. Другата седмица ще се "приземя" на родна земя, но няма да имам достъп до форума. Пишете ми на лични, за да се уточним. От сега съм заръчала на майка ми да си свери часовника според Дюкан, щото да си продължа режима. Ами на Плевен нямам кантар  newsm78 newsm78 newsm78, та май ще разходя моя Кантарев (той го заслужава, щото днес ме възнагради).
Дааа, от финансова гледна точка, май ми трябват нови дънки, тези вече ми висят...http://media.snimka.bg/1053/008360483.jpg

Обичам Виииии!  hug tooth tooth

# 399
  • Пловдив
За препоръката за бейк ролса- подкрепям... бая нещица хвърлих докато правих експерименти из кухнята как ще харесвам триците,пробвах бейк ролса и много ми хареса, само че не го правя със сол-самардала, но всеки сам си избира Simple Smile... Туни,ако мен ме изненада така кантара ще скачам от радост, а ти вече три страници( може и повече) само се тюхкаш ... иии.. и аз се накефих на стихчето пък

П.С. абсолютно всички снимки, които видях бяха супер.... личи страшно промяната- имате моите адмирации- много обичам да гледам снимкиии... Тони айди и ти по реда си моляяя

Поздрави,Монрое

# 400
  • София
Тонито26, нЕма смисъл, миличка! Остави си хубавата косица на спокойствие! Трябва  smile3505  към такива, щот' всяка друга реакция ги пали!

# 401
  • София
Бяла и добра, пфу язък, че не си ти!  Cry ШЪ земЪ да си гУ лепнЪ и аз на таблотУ, чИ мноУ ми хЪресЪ!!!
тъй тъй  Peace

тонитуууу ни съ скубииииии, кажи кво праи котето   bouquet

# 402
    ИВА-НЕТА, smile3501 smile3501 smile3501

# 403
  • Ямбол
Пълен провал днес. Къде тръгнах да правя мекички на малката... 2 мекици изядох. Ужас! Много ме е срам. Confused

# 404
  • Пловдив
Ей, аман от лицемерие в тая тема бе! Не съм влизала от 100 години и си е все същата ближегъзищина!
Ама колко сте свежи, ама колко сте невероятни!
Вие огледало нямате ли?!?
Особено "многоуважаваната" създателка на темата, която от 2 г. си е все същото зурлесто същество, а някои се скъсват от подмазване.  ooooh!

А ти научи ли се да пиеш вода, или все още караш само на тази от кафетата и обвиняваш за проблемите с бъбреците си Дюкан? А, Джини?

Общи условия

Активация на акаунт