Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 358
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 375
biala i dobra    благодаря много , наистина сайта е много полезен влиза и в моите фаворити!  Heart Eyes  Hug  Hug

# 376
Мацки от Пловдив, не мога да се въздържа - страхотни, лъчезарни и мнооого красиви   bouquet
А  Вещи съм я виждала тайничко, че бях в прегрешения и щеше тиганите да ми ги раздава наяве, не on-line Mr. Green Simple Smile, пък Бубето ми е приятел, но тя не знае ха-ха-ха

# 377
Да май сте прави, че трябва да довърша втора фаза 5П направих да направя и 5 ПЗ и тогава в трета, но има едно НО  newsm03
В неделя е Димитров ден... В Гърция именните дни са на голяма почит, става голямо парти с мноооого ядене и пиене, та питам аз и отговор не искам хихихи как да устоя   newsm12 
И понеже вече достигнах желаните килца рекох я бум веднага в трета, та в неделя да можеш да си направиш една гала  newsm68 пък следващата седмица ще си я караш както си знаеш и без гала  newsm48
Галата не ме притеснява много, защото свикнах и не ми пречи, че не си пийвам аперитива вечер или не си хапвам сладкото, което заместих с кола зеро и желирано кисело млекце с подсладител.
Та такива ми ти мисли ми минават на мен през главицата ... върти сучи всичко около яденето се въри  newsm62
Се ла ви
Хубави ви ден мили smile3525

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 14:47 от zlati22

# 378
Да май сте прави, че трябва да довърша втора фаза 5П направих да направя и 5 ПЗ и тогава в трета, но има едно НО  newsm03
В неделя е Димитров... В Гърция именните дни са на голяма почит, става голямо парти с мноооого ядене и пиене, та питам аз и отговор не искам хихихи как да устоя   newsm12 
И понеже вече достигнах желаните килца рекох я бум веднага в трета, та в неделя да можеш да си направиш една гала  newsm68 пък следващата седмица ще си я караш както си знаеш и без гала  newsm48
Галата не ме притеснява много, защото свикнах и не ми пречи, че не си пийвам аперитива вечер или не си хапвам сладкото, което заместих с кола зеро и желирано кисело млекце с подсладител.
Та такива ми ти мисли ми минават на мен през главицата ... върти сучи всичко около яденето се въри  newsm62
Се ла ви
Хубави ви ден мили smile3525

# 379
  • София
Здравейте озверели сектантки Hug Hug Hug, че и с вътрешна опозиция newsm78

Лейди Фрост  fight това специално за теб!!!! Кви две хапки, кви пет лева бре???

По повод статията и по-точно за отпуснатата и пъпчасала кожа .... Ми аз никога не съм имала по-хубава кожа от сега, все са ме мъчили черни точки, бели точки и акне до 100-годишната ми възраст. Още от първите дни дюканстване най-напред ми се оправи кожата, нямам никакви бръчки и това си е... после ми се оправи завинаги настроението  smile3533

Дали преди, като почвах деня с по 3 морени, не хапвах мляко и риба посмъртно, извара не помирисвах, за трици - да не говорим, дали тогава съм се чуствала по-добре???
Кашлях денонощно, не можех да се кача два етажа без да спирам за да дишам, не исках да направя и осем крачки пеша и предпочитах да прекарвам живота си по пижама? Ами мойта половинка като спря сега всичките си хапчета за кръвно? И спря да се прехранва с бекон???

Никога през живота си не съм се хранила толкова здравословно!!!

Вредата от режима за мен е следната : ФИНАНСОВА smile3516
Защото сега искам нови дрешки (на всеки две седмици Joy), искам на море, искам по купони и въобще искам си нов живот!!!  smile3508

Бях си махнала снимките (защото ме беше срам от първата) но сега ще си ги сложа отново, за да видят по-новичките, че не говоря глупости!!!

# 380
  • ул. "Мечтание"
Лейди Фрост  fight това специално за теб!!!! Кви две хапки, кви пет лева бре???

Малко ми е тоя бой! Малкооооо!  Embarassed

# 381
   Карима,невероятен резултат!Адмирации! smile3501 newsm51  love001
   Пловдивчанки-невероятни сте-Vg,Звездопад,Пиглет,Монрое,Вещи newsm10 smile3501 smile3501Вещи,а малката"дюканка"е невероятна кукла.Да ти е жива и здрава!!!

# 382

Днес си мислех, че липсваш напоследък.

И Катя* също ми се губи. Креми също... Къде сте, варненки?  search

Ice Queen, ей сега ще се сетя какви ролца купувах (забравих, отдавна не съм вземала).

Карима, поздравления!   bouquet

# 383
  • София
Лейди фрост,
имаше някъде рецепта за дюкански бейкролс, направи си една дозичка и си ги дръж подръка. По добре малко трици повече отколкото хляб. А моята лична тайна е помирисваш-близваш-хапваш-дъвчеш-плюеш. туй то ...въздишка.../не намерих картинка/  Simple Smile

Айс куин, всички рулца са еднакви, квит вземеш таквиз, даже мисля, че го пише на прословутата ПЪРВА СТРАНИЦА  newsm78

Да... пише го...

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:08 от biala i dobra

# 384
по-горе прочетох,че е едно момиче е прегрешило и после цял месец не е сваляла килограми.има ли други"грешници",които да са установили това.говоря например за глътка алкохол,хапка непозволена храна...не за драстични прегрешения

# 385
Lucie изглеждаш много свежа и подмладена. Според мен вече е време да свалиш черния цвят и да се ориентираш към останалите цветове и пусни една снимка да ти се любуваме  Grinning  bouquet

# 386
Ей, аман от лицемерие в тая тема бе! Не съм влизала от 100 години и си е все същата ближегъзищина!
Ама колко сте свежи, ама колко сте невероятни!
Вие огледало нямате ли?!?
Особено "многоуважаваната" създателка на темата, която от 2 г. си е все същото зурлесто същество, а някои се скъсват от подмазване.  ooooh!

# 387
   Пафльо-Фафльо,защо ли си решила след 100 год.да влезеш отново в темата??? newsm12След като не ти харесва и не намираш подкрепа значи smile3513

# 388
Пафльо-Фафльо може да наминеш пак след 100 години. Не зная кого визираш под създателката на темата, но която и да е със сигурност не само се харесва това което вижда в огледалото, но и ние се възхищаваме на постигнтите резултати и желязната воля. А ти освен данападаш доброжелателни хора с какво друго можеш да се похвалиш?  Laughing

Предполагам, че искаш да отслабнеш, но тъкато вече пробваш 100 години и нямаш достатъчно воля си решила да си го изкараш на нас. Цъжалявам те всъщност, но ако все пак искаш да се включиш винаги ще бъдеш подкрепяна в тази тема, стига само да поправиш държанието си  Wink Успех!

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:35 от Tinaina

# 389
  • София
Само да добавя : Пловдивчанките, много се готини бре!!!
Бърди   Hug, липсваш ми, но сега съм по-спокойна, като знам какво ти се случва!
Вещи, Крикри, Дари86, Татитче, Даниа, Филюдка, Аби, Дорчестър, СлаБе, Вани ник, Карима, Тонито26, Ривела, Мерито, Музичка, Бяла и добра, и още и още Hug Hug Hug
Ниала, колко беше висока Mr. Green?
Игибери  Laughing
Тунинг, стига се втелясва с тоз кантар  hahaha- щом мери 92 цуни го и му вярвай!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт