Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 331
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Еееееей, ПЛОВДИВЧАНКИТЕ - много сте готини!    smile3501  newsm51   love001

# 361
едно открехване  Twisted Evil
по-гнусливите да не четат
хайверът не са яйца, а мляко от мъжките риби (сперма един вид)

# 362
Така,след препрочитане на книгатана нашия гуру,и дълбок размисъл,до който ме доведоха зачестилите напоследък случаи с въвръщане на тегло в трета,реших да си промня крайната цел  според калкулатора на Дюкан,първо визирайки долните цитати от книгата,смятам че има доста смисъл,и второ психологически ще ми се отрази добре,като гледам крайната си цел!
Надявам се,че не греша!!!ooooh!

[quoteТака например, да искаш да отслабнеш до 60 кг, за да се задържиш на 70, е повече от грешка, защото пропиляното през втория етап усилие на волята жестоко ще ви липсва, когато навлезете в третия етап, на запазването на теглото. И главно, колкото повече слабеете, толкова по-яростно ще реагира организмът ви и по-упорито ще се опитва да трупа килограми][/quote]
Цитат
    Представете си жена, висока 1,60 м, която един-единствен ден през живота си е тежала 100 кила. Абсолютно невъзможно е тази жена да задържи теглото си на 52 кг, както препоръчват някои теоретични таблици. Биологичната памет на организма й завинаги ще запази спомена за максималното й тегло. Да й се предложи да постигне и да запази тегло от 70 кг изглежда много по-реалистично и желателно, при изричното условие да се чувства добре с това тегло.

# 363
  • София
Гледам поредните снимки /карима прекрасна си   bouquet/ и сА чудА откъде се събрахме таквиз хубавици и красотници сичките  newsm78

по повод красУтата.....

КРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
( пу възможнус мъж! )

# 364
Еййй браво на Пловдивчанки ,много сте готини всичките,а малката на Вещи е голяма кукла Hug

Днес имам лек + от .300гр,ама к'во от това борбата продължава Mr. Green

Лек и отслабващ ден на всички  bouquet

# 365
Днес май ме хванала словесна диария,шъ мъ извините  Heart Eyes

Деата,Мма Ramotswe-благодаря,успокоихте ме,и ми отпаднаха подозренията към хайвера за неслабеенето ми в последно време,и аз си мислех,че щом може и най-мазната риба,може и хайвер,но никъде не се споменава.

Mma Ramotswe-ха-ха-ха,не сме гнусливи а и знаем ползата от протеина..... Heart Eyes

Каримма-браво,страхотно изглеждаш! Hug

Бяла и добра-това стихотворение е върхЪ!!!  bouquet

Пловдивчанки
,много сте хубави и усмихнати! Hug

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 12:35 от Nyala

# 366
Хей, пловдивчанки-сладуранки!
Бубче, къде се губиш бе човече, добре че от време на време се появяваш на някоя снимка  Hug Hug Hug
Бяла и добра  bouquet

# 367
    Последните 2 теми ги пропуснах, но няма да повтарям грешката си.   bouquetЯвно трябва да чета и се разписвам по-честичко, че и килограмите ми да се стапят по-лесно. Няма с какво да се похваля или да попитам и затова пиша рядко.
     Iggiberry  мила, и аз като теб свалям много бавно и всичко което си написала в тази тема имам чувството, че аз съм го писала. Постингите ти се припокриват 1:1 с моята съдба  Mr. Green. Раз ликата ти наистина се вижда. Hug И аз понякога гледам в огледалото и си мисля 4е има разлика, друг път пък изобщо не виждам такава, но се надявам като стигна 80 да е по-видна.
   За статията искам да кажа, че некомпететноста на двете дами написали статията ме издразни много. Не съм журналист, но предполагам, че да напишеш статия, то тя поне трябва да отразява реалноста. Искам да отбележа обаче нещо много важно.
Цитат
Дюканките с най-голям стаж в хранителния маратон вече си имат и вътрешна опозиция. Част от тях споделят, че прехваленият режим води до здравословни проблеми - спиране на менструалния цикъл, хормонален дисбаланс и бъбречна недостатъчност. Други надават вой заради ацетоновия дъх в устата, отпуснатата и пъпчасала кожа и упорития запек.
мисля че това твърдение се казва в много статии за всички типове диети, а да не споменавам колко много жени са отслабнали с по 20, 30кг и самите те казват, че нямат проблеми с кожата и са регулирали кръвното и не вземат повече хормнални хапчета. За тези които още се чудят дали да почнат диетата, ще кажа нещо и самио си направете извод.  Ескимосите се хранят предимно с риба, нали! Хората са бозайници, а колко от бозайниците са хищници и дали имат изобщо проблеми от това че се хранят предимно с месо?! А какво ще кажете за пра/пра дедите ни Homo sapiens. Wink През целия си живот са гонили дивото Laughing
  Всеки сам решава за себе си, но ви препоръчвам да четете научна литература,а не статии и некомпететни изказвания.
  Само за информация, нито съм "стара" нито "върла" дюканка.  Mr. Green

# 368
        Здравейте! Понеже в аптеката нямаше това което Амели ми препоръча ми дадоха СТРЕПСИЛС БЕЗ ЗАХАР И ФЕРВЕКС БЕЗ ЗАХАР ! Момичета кажете те стават ли за нас да ги започвам ли ???

Мерси и целувки!!  Heart Eyes Hug

Пловдивчанките , страхотни сте  newsm51

# 369
  • София
стрепсилса не става, има захароза и глюкоза, сле дмалко ще ти кажа и за другото

http://www.bda.bg/bdias/drugs2_list2.html

това е препратка към един много полезен сайт, койот аз редовно ползвам. тука са качени листовките за пациента на всички разрешени за употреба лекарства в българия

фервекса става, с аспартам е. другото е манитол, което май не е режимно, но надали ще има нещо съвсем режимно така че подобре го пий за да оздравееш

# 370
Ще успеем Hug Само търпение трябва Peace

И дисциплина, и дисциплина Hug Hug

# 371
  • София
За два дни успях да изчета старата тема докрай и новата цялата. Заслужавам медал...Simple Smile

Мама МакКуин, изглеждаш страхотно! Поздрав най-сърдечен!

Игибери, няма разлика ли????? Аз ако имах такава разлика, дет се вика, щях да се оженя Simple Smile Прекрасна си!!!

Туни, браво на теб! И на новия ти кантар Simple Smile

Добре дошли на всички нови сектанти!! Пожелавам ви много успех с режима!!!!

Пловдивчанките, мноооого сте хубави!!!! Кой като вас????

Сънче, много ми хареса поста ти! Много добре си го казала!!!!

Аз нямам какво да отчитам. продължавам да седя тъпо и упорито на 61 кг SadSad Но не се отказвам. Хубав ден на всички!

# 372
  • ул. "Мечтание"
Лощото е че аз подозирам че резултата от новия кантар хич няма да е в моя полза!!!!!
Моят механичен ме заблуждаваше, че съм 5 кг по-малко.  hahaha

Моя механичен ме метна сцели 8 кг! Направо изпаднах в потрес, когато си мислех, че съм 96 кг, а пък то - била съм 103!  #Crazy

krikri, ами казвате и се заемам! Общо взето вас чакам!

netty77, не че нещо, но каквато и дита да захваняш, тя няма да е на 100% безвредна! Винаги е свързано с някакви ограничения! Не знам доколко си информирана какво представлява диетата в подробности, но честно да си кажа по-балансирана и адекватна диета до сега не съм срещала! Ако искаш бързи резултати, не мисля че тук е мястото да ги търсиш... При Дюкан са бавните, но сигурни резултати!

Снощи прегреших!  Embarassed Хапнах малко хляб!  ooooh! Само две хапки, ама... голяма съм патка!

# 373
Ще успеем Hug Само търпение трябва Peace

И дисциплина, и дисциплина Hug Hug
Най-вече Peace
Моля ви кажете ми за рачешките ролца Praynig

# 374
Привет на всички. Hug  Два дена бях без РС и определено много, много ми липсваше компанията ви.  Сега си взех РСто и отварям първо нашата тема и съм мноооооого щастлива вече.
Хубав ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт