Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 315
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 495
Привет!
vesito5 , да ти е жив и здрав и мнооого щастлив рожденика!   bouquet Весел празник вкъщи!
Лео smile3501
Честито на всички свалили грамове и килограми Simple Smile
напоследък нямам много време да влизам и чета, т.к сменям работа и офис и...така...
ПОздрави на всички
Сънче, Катяджин, Татит, Тонито, Аби, Коте и всички стари и нови членове на състава   bouquet  Hug  Heart Eyes
Хубав петъчен деееен! Wink

# 496
Добро утро, момичета и Тунинг!

angels_zg, добре дошла и поздравления за страхотния резултат!   bouquet

# 497
Привет момичета, много пишете не мога да ви изчитам. Браво на всички с големи промени. Момичетата от Пловдивската среща супер сте.
angels_zg чудесно изглеждаш.
feelgood, разбира се, че има разлика - очевидне е. Колко си висока, аз стартирах на 08.10. с почти същите килограми като твоите.
Висока съм 170..тренирала съм доста активно петобой и имам и натрупана сериозна мускулна маса, ноооо...сега вече обвита с разкооошни възглавнички Joy , на втората месечинка ще пусна пак снимки и в цял ръст.Ами като стартираме от почти едно и също място, давай ръка, да дърпам надолу... Hug
Тонито, как да не можем...я с някой тиган, я с поскарване, я с добра дума , или с резултатите , които си постигнала, даваш ВЯРА...А мисля, че точно тези неща и подкрепата помагат да се преудоляват изкушенията, аз за тези неща ви благодаря... Hug
Весито   Hug благодаря..страхотни сте всички вие момичета , ей почвам нещо да се притеснявам, комплименти от дами ми разтупкват сърцето...хм... Wink Да ти е живо и здраво детенцето - да радва теб и да е късметлия в живота  bouquet
Звездопад  Hug Hug когато виждам как цифрите на кантара намаляват...и ми става едно хубавооо
днес кантара пак ме зарадва - 600гр и ми е супер настроението комбинирано с това, че сладко си поспах досега, усещам се супер и искам и аз да почерпя с нещо и отивам да си коригирам линийката
http://www.vbox7.com/play:df6bed9d

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 09:49 от feelgood

# 498
Добро утро  bouquet
Кантарев днес пак ме разочарова....пак 68.500кг Sick Само на мен ли не ми действа режима #Crazy Вече колко дни станаха а не мога да падна под тея 68 кг Sick
Ужас!
Относно желаната ми цел, може би 60кг да са ми малко, но сегашните 68 със сигурност са ми много. Като седна имам три пласта корем, като на шар пей Joy и любовни дръжчици и целулитче....Ще съм доволна и на 62-63кг, но като гледам си е почти мисия невъзможна #Crazy

# 499
Аууууууу много ви обичкам всички и ви цункам  Heart Eyes. За 3 дена - 3 кг надолу. Ще взема да направя ударния период 4 дена, а не 5 , че иначе няма да остане много за втората фаза  Joy. Истината всъщност е, че за уикенда заминавам при мама и няма да ми е лесно да държа на протеини само. Друго си е и малко зеленчуци да вкарвам  Wink

Много съм доволна от себе си снощи. Бяхме на гости и домакинята като наредила едни маси .............. ooooh! едвам се сдържах, ама успях де  bowuu

mandarinkata мнго благодаря за куража   bouquet

# 500
Добро утро и от мен Simple Smile

Докато насмогна на старата тема ще изпусна новата Mr. Green
Намам поводи за особени хвалби, щото се халосвам с едно кило напред-назад - ту 60, ту 59 вече десетина дни. Поводът да пиша в темата днес е един въпрос към ветеранките дюканки.
Имали ли сте сериозни колебания в МЦ? Embarassed
Аз съм от почти месец на режима. Закъснява ми седем-осем дни, тестът ми е отрицателен newsm78 и... не знам какво да мисля. Историята не помни такива случаи. Simple Smile
Хашимото+едногодишни опити за бебе+Дюкан+отрицателен тест= #Crazy
В понеделник ще направя кръвен тест за всеки случай.
Разочарованието няма да е малко, ако е отрицателен, затова отлагам Confused
Офф...

# 501
Добро ви утро,мили хора! Hug

Аз тамън се разсърдих на Кантарев,и той хоп -400гр,но не смея да се зарадвам още,ще поизчакам няколко дни! Heart Eyes

Lucie-160 см съм,уж се разтягам във фитнеса на едни уреди за мъчения,но не раста нещо напоследък....  Wink

мандаринката-разбрах за сухото мляко,0.1% е,но не съм сигурна  откъде се купув,май казаха Метро момичетата.

Аетера-ако ти е толкова слаб ангела с тестеното,бъди егоист докато свикнеш с режима,не им прави неща които те изкушават,после като свикнеш да си хапваш дюканските вкуснотии,няма да ти прави такова впечатление,обещавам ти! Laughing

Тунинг-правилно,правилно,а за меките месца си е проблем,ако започнеш спорт е добре,но моичкия свали с Дюкан от 120 на 102(засега),и казва че бил като желиран,но не му се спортува,освен спорт на маса.... Laughing

весито 5-да ти е живо и здраво момчето,много късмет и щастие! newsm59  party023

Абракадабра- Hug Hug Hug

Пепи1974-ти си знаеш Hug Hug

Еййй,петък е

# 502
   ЛЕО,адмирации за постигнатите резултати!  bouquet  bouquet  bouquetНаистина последните кг.се свалят страшно бавно и трудно,особено ако са под цифрата показана от Дюкан.Но ние сме с теб и сме уверени,че ще успееешшш!Дерзай! Peace Peace Peace
   Много благодаря за пожеланията на АМЕЛИ,СЪНЧЕТО,ТОНИТО,РОСЧЕНКА,ФЕЕЛГООДеййй,момичета,успяхте да ме разчувствате и да ми се напълнят очите Cry Cry Cry , то мойто голямо детенце е вече колкото повечето от вас,но за мен все пак си е дете.БЛАГОДАРЯ ВИ! Blush

# 503
Здравейте на всички и от мен Hug
Направо ви се възхищавам, много сте готини всички  Heart Eyes, така сте отслабнали. Все си мисля, че няма да постигна това което искам  Confused
Когато бях в ударната фаза, свалих 3 кг. и край, вече не свалям. Нормално ли е? Може ли някой да ми каже Praynig? Сега съм на 5/5.
Спазвам си режима  Peace
Имам и още един въпрос  Blush Кажете ми може ли да се яде домашна наденица - телешка. Без мазнини е.

# 504
Аynur,според мен може,но си я изпечи на грил за да и падне и останалата мазнина.Колко време си 5/5,ако смениш 4/3 може да се има промяна,при мен така стана.

# 505
Добро утро ва всички...ето ме и мен завърнала се от почивка...вече на Дюкан от месец и 10 дни свалените кг са малко но аз пък съм много упорита и никакво спиране...смело напред...лек ден на всички дано всички улекват с кеф...  bouquet

# 506
Аynur,според мен може,но си я изпечи на грил за да и падне и останалата мазнина.Колко време си 5/5,ако смениш 4/3 може да се има промяна,при мен така стана.
Ами днес ми е четвърти ден от втора фаза. В момента съм на ПЗ. В други ден започвам ПП.

# 507
  • Велико Търново

Плевенчанки, искам среща. Другата седмица ще се "приземя" на родна земя, но няма да имам достъп до форума. Пишете ми на лични, за да се уточним.

Добър и минусов ден момичета и Туни!
Дали Кантарев се зарадва,че ще го водя на пътешествие или просто се побърка от лИбоФФ по мене  newsm51 ама и днес ми даде един минус....то ако продължава така ....току виж декември вече съм третофазник.....оле.... goodscale

Ч Р Д на сина на vesito5   baloni

Даааааааа...ПЕТЪК е ....и аз не съм на работа... moresmile ама утре отново първа и ще ставам рано.. smile3507

Обичам Вииииииии!

# 508
Айнур,почакай малко де,поне 2-3 цикъла на 5/5,винаги можеш да смениш,за мен е по-удобно 4/3 заради уикендите,но изкарах 2 месеца 5/5.

Гласувах в петицията ти,дано помогне!Успех!newsm10

# 509
Айнур,почакай малко де,поне 2-3 цикъла на 5/5,винаги можеш да смениш,за мен е по-удобно 4/3 заради уикендите,но изкарах 2 месеца 5/5.

Гласувах в петицията ти,дано помогне!Успех!newsm10
Благодаря мноого  Hug  bouquet
Ще изчакам  Simple Smile newsm10

Общи условия

Активация на акаунт