AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 733
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
стики,пощата ти е препълнена,не можах да пиша на лични,

# 106
Много лошооо! Разгледах следващия каталог и си харесах много нещааа...пак ще ми олекне джоба. Такива хубави бижута...А понеже стана въпрос за Унгарото и аз си го купих. Хубав аромат, но страшно нетраен. На мен всички парфюми на Ейвън са ми нетрайни. /може би само Черната Рокля е добре.../ Ще видим, но с едни 100 лв. по-малко в джоба се виждам следващия месец.
Е,добре де,какво толкова им харесвате на тези бижута?Та всеки месец ако давате по 20-30 лв за тези боклучки за 3-4 кампании ще можете да си купите за същите пари някое златно пръстенче.Зная,че всеки си има мнение,не съм аз перфектна по разумни покупки,обаче точно тези дрънкулки на ейвън не биха могли да ме развълнуват.Толкова магазини има за джунджурийки-колиенца,обички и то за никакви пари,ама тва човешко ли е тея тенекии за по 30 лв?????

# 107
Не мога да се съглася,че бижутата на Ейвън са боклучки и според мен по-голямата част от тях си струват парите.Така е и според клентките ми.Естествено това си е лично мое мнение,но е факт че бижутата се поръчват и се харесват от много хора,часовниците също Peace

# 108
  • София
Много лошооо! Разгледах следващия каталог и си харесах много нещааа...пак ще ми олекне джоба. Такива хубави бижута...А понеже стана въпрос за Унгарото и аз си го купих. Хубав аромат, но страшно нетраен. На мен всички парфюми на Ейвън са ми нетрайни. /може би само Черната Рокля е добре.../ Ще видим, но с едни 100 лв. по-малко в джоба се виждам следващия месец.
Това за парфюмите сме го обсъждали неведнъж. По мое мнение скъпите им серии са прекрасни. Майка ми ползва Today TА и ТТА in Love от близо година и половина. Толкова са наситени и трайни ароматите , че чак аз с моите Булгари, Арден, Готие и прочие се губя на нейния фон ( и ме е яд .. ) За нетрайността на Унгаро отново говорихме предварително, дори имаше мнение че нетрайни са само мострите, пък парфюма е ок , но не би - от много места чувам че е нетраен...
Извинявам се, че повтарям дъвкани работи. Просто го вмъкнах, защото едно момиче по-нагоре сподели, че на нея й е траен. Знам ли може на различни кожи парфюмите да се държат различно Thinking

Аз също си го взех (Унгорото), не се стърпях, но за съжаление ще подкрепя че е нетраен. Много е лек и почти нищо не остава след 1 час. А би ли могло просто да имат различен пълнеж шишетата??? За мен той е по-нетраен и от тоал. води. Кой знае каква е концентрацията за БГ.

# 109
...но е факт че бижутата се поръчват и се харесват от много хора,часовниците също Peace
Според мен бижутата на Ейвън изглеждат много добре/повечето поне/.Аз все още не съм си купувала, но моя приятелка има доста, стоят много семпло и елегантно.Разбира се, всеки има различен вкус  Peace
За часовниците - моят любим часовник е на fossil, а тези на avon ми напомнят на фосилските, много са красиви.
За Унгарото-при мен си е траен, пропуснала съм, че сте обсъждали нетрайността му, аз като си пръсна сутрин и вечер си го усещам доста силно, друг толкова траен от Avon ми беше Crystal Aura.
Иии да вмъкна едно въпросче, коя спирала ви харесва повече super full или super shock ?

# 110
Това за парфюмите сме го обсъждали неведнъж. По мое мнение скъпите им серии са прекрасни. Майка ми ползва Today TА и ТТА in Love от близо година и половина. Толкова са наситени и трайни ароматите , че чак аз с моите Булгари, Арден, Готие и прочие се губя на нейния фон ( и ме е яд .. ) За нетрайността на Унгаро отново говорихме предварително, дори имаше мнение че нетрайни са само мострите, пък парфюма е ок , но не би - от много места чувам че е нетраен...
Извинявам се, че повтарям дъвкани работи. Просто го вмъкнах, защото едно момиче по-нагоре сподели, че на нея й е траен. Знам ли може на различни кожи парфюмите да се държат различно Thinking

Аз също си го взех (Унгорото), не се стърпях, но за съжаление ще подкрепя че е нетраен. Много е лек и почти нищо не остава след 1 час. А би ли могло просто да имат различен пълнеж шишетата??? За мен той е по-нетраен и от тоал. води. Кой знае каква е концентрацията за БГ.

Струва ми се кощунствено точно за Бг да се прави разреден. Ако беше китайско производство не бих се учудила, защото съм виждала китайско за САЩ и същото китайско предлагащо се в БГ - имам в предвид спортни стоки , производство на марки като Адидас, Риибок, Найк ... но все пак Унгарото е полско. Аз си взех мостри и са нетрайни. Имам мостри на на новия Бонд Гърл, също нетрайни. Някой , когато обсъждахме парфюмите  преди, беше споменал концентрацията на парфюма в изделието.Сега като се замисля май не съм виждала никъде на пише парфюм. Прерових всичките си запаси, прегледах ингредиентите - никъде не пише колко е perfume (fragrance) в изделието дори и във неЕйвънските ми парфюми. С интерес открих че ТТА in love е също парфюмна вода ... а това си е важен показател.

вижте какво открих с гугъл в Уикипедията

Perfume types reflect the concentration of aromatic compounds in a solvent, which in fine fragrance is typically ethanol or a mix of water and ethanol. Various sources differ considerably in the definitions of perfume types. The concentration by percent/volume of perfume oil is as follows:

Perfume extract (Extrait): 15-40% (IFRA: typical 20%) aromatic compounds
Eau de Parfum (EdP), Parfum de Toilette (PdT): 10-20% (typical ~15%) aromatic compounds. Sometimes listed as "eau de perfume" or "millésime".
Eau de Toilette (EdT): 5-15% (typical ~10%) aromatic compounds
Eau de Cologne (EdC): Chypre citrus type perfumes with 3-8% (typical ~5%) aromatic compounds
Splash and After shave: 1-3% aromatic compounds

Мога да коментирам, че все пак зависи от производителя. Имам един Eau de Cologne на Булгари взет от Швейцария , но е най-траен от всичко налично което имам.

# 111
  • София
Иии да вмъкна едно въпросче, коя спирала ви харесва повече super full или super shock ?

Лично на мен - super shock

# 112

Лично на мен - super shock
Peaceосвен нея много харесвам и спиралата за обем КТ,за цената си е супер.

# 113
Е,добре де,какво толкова им харесвате на тези бижута?Та всеки месец ако давате по 20-30 лв за тези боклучки за 3-4 кампании ще можете да си купите за същите пари някое златно пръстенче.Зная,че всеки си има мнение,не съм аз перфектна по разумни покупки,обаче точно тези дрънкулки на ейвън не биха могли да ме развълнуват.Толкова магазини има за джунджурийки-колиенца,обички и то за никакви пари,ама тва човешко ли е тея тенекии за по 30 лв?????
по тези магазини за джунджурийки които посочваш тези джунджурийки приличащи на ейвънските струват по 40-50 лв,аз също много внимателно проучих въпроса със цените на разни такива бижута,по рано и аз си мислех че са скъпи но като се метнах по магазините и поогледах разбрах че съм в грешка,а че има някои боклуци из между ейвънските не споря,има си

# 114
по тези магазини за джунджурийки които посочваш тези джунджурийки приличащи на ейвънските струват по 40-50 лв,аз също много внимателно проучих въпроса със цените на разни такива бижута,по рано и аз си мислех че са скъпи но като се метнах по магазините и поогледах разбрах че съм в грешка,а че има някои боклуци из между ейвънските не споря,има си
Не знам,в Пловдив знам 4 магазина за джунджурки и то за смешни пари,не мога да се съглася,но както писах по-долу,всеки си има мнение и вкус и си прави сметка какво купува и защо.Щом ги харесвате и сте щастливи,когато си получите бижутцата на ейвън,по-хубаво няма Hug

# 115
  • Бургас
Определено Супершок  Peace

# 116
super shock ще е значи Grinning , много ви благодаря за мненията момичета...за пореден път Flowers Bouquet

# 117
  • USA, Steak State
На мен ми харесват и двете спирали и Фул-а и Супер Шок-а...

Колкото до бижутата-Аз съм на мнение, че са доста сполучливи и за цената си заслужават... Аз от години нося само на Ейвън.Откакто съм в Сащ също съм си купила това онова и мога да твърдя, че самите бижута тук са на по-високо ниво от тези в Бг, въпреки че пак се произвеждат в Китай.

# 118
Аз съм си купувала няколко пъти бижута от Ейвън. Единия комплект ми е разкошен. Знам, че не е сребро, но не ми е потъмнял с времето, което не може да се каже за китайските джунджурии. По цена са някъде по средата между сребърните и китайските. Като качество някои са много нескопосано направени, но други изглеждат много добре. Конкретно това, което ми хареса в новия каталог е един комплект за 50 лева, които в китайските сигурно ще е 30, но може и въобще да няма точно такъв, а в бижутерийните само пръстена е 100 лева. Така, че за мен бижутата са нещо средно като цена и качество и затова ме удовлетворяват напълно.

# 119
Не знам,в Пловдив знам 4 магазина за джунджурки и то за смешни пари,не мога да се съглася,но както писах по-долу,всеки си има мнение и вкус и си прави сметка какво купува и защо.Щом ги харесвате и сте щастливи,когато си получите бижутцата на ейвън,по-хубаво няма Hug

последното беше злобновато, простете но не можах да се удържа...

Бонче аз примерно не нося бижута на Ейвън, това което нося е все авторско сребро, мога да кажа че е порядъци по скъпо от Ейвън. Видях Ейвънски бижута отблизо на няколко колежки, едно си хареса дъщеря ми и едно сестра ми. Не знам дали избират добрите модели, но всички бяха чудесни като за ежедневна употреба... никой не спомена да му се струват скъпи. Забелязах че някои от тях  носят и от бижитата на Орифлейм, значи не е въпроса и в марката ...

П.С. да не забравя най-важното- марковите бижута не съдържат никел, за разлика от китайските...

Общи условия

Активация на акаунт