AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 792
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Да има някой отзиви за Блестящите спирали в златно и сребърно от К16 7.90 лв ако не се лъжа? Има ги и в К17 но се чудя дали наистина правят миглите бляскави?  newsm78
С две ръце гласувам-твърдо НЕ! Аз си взех от сребърната и какво да ти кажа...пълно разочарование-представлява прозрачен гел с плуващи в него едри брокатени частици, от които 5-6 може и да остават по миглите и можеш да ги забележиш само в профил на силна слънчева светлина леко да проблясват. Ефекта на снимката е непостижим точно с тези спирали и го твърдя убедено, защото съм си правила миглите толкова сребърни, но с друга спирала, чиято консистенция наистина беше със сребрист цвят и то доста плътен. Отделен в въпросът, че не всеки е свикнал с този вид "четка" ако изобщо може да се нарече така  Naughty

# 211
Като сме на тема мъжки аромати да попитам за отзиви относно Today Tomorrow Always For Him - като аромат ми харесва, но дали е траен. Имам тестер, но той като че ли не е много траен.

# 212
Естествено че Унгарото от тестер няма да е траен...то иначе сме на сметка само мостри да си купим... това е просто да се усети аромата на момента...

# 213
Да ви кажа,след дълга чуденка поръчах Full speed.

# 214
  • Стара Загора
Като сме на тема мъжки аромати да попитам за отзиви относно Today Tomorrow Always For Him - като аромат ми харесва, но дали е траен. Имам тестер, но той като че ли не е много траен.

Олеее това е единствения мъжки Ейвънски парфюм, който обужавам. Подарих го на баща ми за рожденния му ден и като се напръска с него навсякъде мирише. Да не говорим, че е супер траен и миризмата му не е като на др ТВ и парфюми стандартна, а много много хубава. Влюбена съм в този парфюм.  Heart Eyes

# 215
  • София
Да има някой отзиви за Блестящите спирали в златно и сребърно от К16 7.90 лв ако не се лъжа? Има ги и в К17 но се чудя дали наистина правят миглите бляскави?  newsm78
С две ръце гласувам-твърдо НЕ! Аз си взех от сребърната и какво да ти кажа...пълно разочарование-представлява прозрачен гел с плуващи в него едри брокатени частици, от които 5-6 може и да остават по миглите и можеш да ги забележиш само в профил на силна слънчева светлина леко да проблясват. Ефекта на снимката е непостижим точно с тези спирали и го твърдя убедено, защото съм си правила миглите толкова сребърни, но с друга спирала, чиято консистенция наистина беше със сребрист цвят и то доста плътен. Отделен в въпросът, че не всеки е свикнал с този вид "четка" ако изобщо може да се нарече така  Naughty

Абсолютно НЕ и НЕ! Аз съм ги сложила в едно пликче с данните за връщане. Никакви отстъпки, не се набутвам повече. Между другото аз писах за тях още като ги получих.

# 216
няма да съжаляваш, страхотен е  Peace

# 217
Тези новите гланцове от страница 73 на к16, някои знае ли дали са хубави  newsm78

# 218
  • София
няма да съжаляваш, страхотен е  Peace

И на мен много ми харесва.  newsm10

# 219
Момичета да питам дали вече може да пускаме кодовете от скреч картите newsm78

# 220
Аз моите ги регистрирах вече.

# 221
Здравейте!

За пръв път пиша тук, четох назад, но не открих, това, което ме интересува. Някой може ли да даде отзиви за двойното дълготрайно червило - цвят "Nude" (стр.39 на к17)? Имам цвят "корал" - много съм доволна.

# 222
  • Стара Загора
Искам да попитам за тези 2 гланца http://www.album.bg/dimislava/images/8871969/. Същите ли са или по светли цветове. Интересуват ме първите два цвята. 
 http://www.album.bg/dimislava/images/8871938/ Тези пръчици хубав аромат ли имат?

# 223
за гланцовете ... взех си втория и третия /3,99лв/ ... много по светли са на мен втория ми стои както на снимката е първия, третия розовее, но не е толкова натрапчиво

# 224
  • Стара Загора
за гланцовете ... взех си втория и третия /3,99лв/ ... много по светли са на мен втория ми стои както на снимката е първия, третия розовее, но не е толкова натрапчиво

Трития уж червен е на снимката, а пък ..... щом казваш че розовее. Аз още когато ги пуснаха тия гланцове в каталога си поръчах първия, а пристигна цвят Pink Shine, но го имах и ми харесва и не го върнах.

Общи условия

Активация на акаунт