AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 796
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Хайде да се изфукам  Laughing , вчера ми пристигна поръчката и искам да споделя впечатления за два продукта - спиралата супер шок е разкошна, направо съм мнооооооого доволна, великолепна е, много, много ми харесва  Flutter !
Имам си и червило за плътни устни, за него мога да кажа, че оставя много свежо чувство на устните, в началото е чувство на леко пощипване и хлад, които постепенно изчезват и остава усещането на добре хидратирани устни.Ефект на плътност и обем поне при мен няма Naughty  Laughing .
Моето е цвят blonde ambition, като цвят на самото червило външно доста се доближава до този даден в каталога.Иначе на моите устни след нанасяне цвета, който създава е съвсем блед- почти прозрачено перлено, но като цяло не е покривен и плътен цвят, а по-скоро прозрачен.Поне на моето цвета изобщо, ама никак не е нито плътен, нито наситен, доста бързо изчезва от устните  Confused ,обаче това, че хидратира добре и охлажда много ми допада и може да пробвам още някой цвят.
Хубав ден и много усмивки на всички   bouquet

# 227
Хайде да се изфукам  Laughing , вчера ми пристигна поръчката и искам да споделя впечатления за два продукта - спиралата супер шок е разкошна, направо съм мнооооооого доволна, великолепна е, много, много ми харесва  Flutter !
Имам си и червило за плътни устни, за него мога да кажа, че оставя много свежо чувство на устните, в началото е чувство на леко пощипване и хлад, които постепенно изчезват и остава усещането на добре хидратирани устни.Ефект на плътност и обем поне при мен няма Naughty  Laughing .
Моето е цвят blonde ambition, като цвят на самото червило външно доста се доближава до този даден в каталога.Иначе на моите устни след нанасяне цвета, който създава е съвсем блед- почти прозрачено перлено, но като цяло не е покривен и плътен цвят, а по-скоро прозрачен.Поне на моето цвета изобщо, ама никак не е нито плътен, нито наситен, доста бързо изчезва от устните  Confused ,обаче това, че хидратира добре и охлажда много ми допада и може да пробвам още някой цвят.
Хубав ден и много усмивки на всички   bouquet

Много благодаря за споделеното. Аз ,лично, много се чудех имено на тези два артикула.
Супершока явно допада на всички, така че няма да се колебая.
На червилото Блонд амбишън  - и аз бях му хвърлила око, но си мислех че е кремообразно и матово със този неутрален цвят. Оказва се обаче, че не е и няма да го взема, за да не ме постигне същото разочарование, както от новото червило аню...

# 228
Искам да попитам възможно ли е тоалетна вода да е по-трайна от парфюм? ThinkingСтава въпрос за Perceive и за Fire Me Up.Perceive си го ползвам от дълго време и ми се струваше траен,но наскоро си взех Fire Me Up и за мое учудване тоал. вода е много по-трайна.Усещам я през целия ден,като съм се напръскала сутринта. newsm78

# 229
... че не е и няма да го взема, за да не ме постигне същото разочарование, както от новото червило аню...

Да, Аню нещо никакво го няма.  Sad
Но пък Руж на Лакроа се оказа страхотен аромат. (чак сега го откривам  Blush)

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 21:58 от Mamma

# 230
Ружа е много много хубав.
Както и in bloom - той пък е невероятен...

# 231
Да се похваля и аз  - получих си червилото за плътни устни - супер е, много ми харесва, изстудява ги и леко щипе, а после са добре хидратирани...Цвета,който си взех е Pillow Pink - доста по-блед е от този на каталога, но съм много доволна.
Някой може ли да ми препоръча дух гел от каталог 17, хвърлила съм око на тези от по 500мл, но не знам кой от 4-те вида е най-хубав?

# 232
От душ-геловете,за които питаш,най-много ми допада червеният-Мистик Peace

# 233
И аз харесвам Мистик и Рефлекшън (лилавия). Имам Wonderland от 250 мл. и мирише на канелени сладки-ако хересваш такива аромати-за теб е. Но от всички душ-гелове от серията Сенсис най-много харесвам Lagoon.

# 234
Мерси за отговорите   bouquet  Wonderland съм го пробвала - харесва ми, но сега  ще пробвам Мистик  Peace

# 235
  • София
Но от всички душ-гелове от серията Сенсис най-много харесвам Lagoon.

И аз- за любителите на свежите аромати е.  Wink

# 236
Но от всички душ-гелове от серията Сенсис най-много харесвам Lagoon.

И аз- за любителите на свежите аромати е.  Wink

И аз много го харесвам. Харесвах повече предишния вариант (Get ready май беше) , но го спряха от производство...

# 237
Получих си поръчката и искам да похваля деликатния фон дьо тен SPF 15, който се нагажда към кожата. По-естествен фон дьо тен не съм ползвала, изравнява тена, но изглежда все едно не си гримирана ...

# 238
  • София
А за кой жвят говориш?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт