AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 811
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Не мисля,че съм се изказвала злобно.Междудругото преди време аз също си купувах само бижута на ейвън,всеки месец по 20-30 лева.После като на бала ми подариха злато и започнах да не нося друго,си направих сметката,че за всичките пари,където съм дала за джунджурки(на ейвън,на орифлейм също имам пръстенчета и от магазините) ,всъщност съм можела да си купя нещо златно..такъв ми беше смисъла на всички постове.
  Как да обвиня някой в нещо,като де факто не бърка от моя джоб Stop .Нали за това са форумите,да изказваме мнение и аз това направих Peace

# 121
  • Варна
Може ли някой да даде линк за каталог № 16, искам да разгледам ?

# 122
Може ли някой да даде линк за каталог № 16, искам да разгледам ?
В сайта на ейвън би трябвало вече да е качен новия каталог.Иначе и в темата за представители на първа страница има линкове Simple Smile

# 123
 И аз искам да разгледам.
 А освен това и ще се оплача от крема за около очи rejuvenate- нощния е тежък, дневния ми щипе адски. И хич да не ми се оправдават че щипе, щото има СПФ, за сравнение Биодерма със СПФ 30 -никакво дразнене. Хииич не съм доволна.

Трябва да похваля спиралата на Демпси- супер шок, цвят- fall plum- при 4 нанасяния ефекта при мен е много добър; а също и червилото  ultra colour rich -instant mocha cream -за трайност-може и повече, но за блясък и цвят- евала!
 Никога не съм си купувала сенки на Ейвън- как са? Дайте отзиви!

# 124
си направих сметката,че за всичките пари,където съм дала за джунджурки(на ейвън,на орифлейм също имам пръстенчета и от магазините) ,всъщност съм можела да си купя нещо златно..такъв ми беше смисъла на всички постове.
Ти си права в известен смисъл. Просто аз например съм човек, на когото бижутата много бързо писват и обичам да ги сменям. Затова ми е по-изгодно да си купя няколко комплекта имитации, да си ги понося докато ми писнат и да си ги сменям. Иначе ако си купувам злато ще се поразоря докато си насмогна Mr. Green Но стига спам Peace

# 125
Да дам отчет.Озаряващите перли за лице са много хубави,дойде и пяната за вана 1литър с някакви череши или нещо такова,много хубаво мирише,супер Peace

# 126
  • Стара Загора
Има ли доволни от кислородния серум за кожата на главата и спрея за предпазване на косата при сушене? Дезодоранта Тресел траен ли е?
   Тоалетните води Wish of Peace,Wish of Happiness и Wish of Love хубави ли са ?

# 127
Има ли доволни от кислородния серум за кожата на главата и спрея за предпазване на косата при сушене? Дезодоранта Тресел траен ли е?
   Тоалетните води Wish of Peace,Wish of Happiness и Wish of Love хубави ли са ?
Преди време и аз питах за този спрей за предпазването на косата.Казаха,че не е лош,ама на мене не ми се вярва да струва за нещо.Преди много харесвах серума за сухи краища,после като ми свърши си взех едни на Семи ди Лино.Разликата е огромна,тези на ейвън не струват.Съвсем по друг начин си чувствах косата с другия серум!..Та и за тоя спрей си мисля,че работата ще е същата...Все пак не ангажирвам с мнението си Naughty

# 128
Ти май предимно на предположения и заключения караш! Няма лошо!   Wink

Има ли доволни от кислородния серум за кожата на главата и спрея за предпазване на косата при сушене?

И от двата съм много доволна.
Спреят помага на косата да не се уврежда от топлината. Става по-плътна.
Кислородният серум е хубав за кожата на главата, против пърхут, заздравява корена на косъма.

# 129
 Чакам отзиви за Ейвънски сенки( дуо, трио, четворка, колор тренд-без течните)  Grinning ..... никой ли не ги е пробвал? Които похвалите тях вземам  Laughing

# 130
TRUE COLOR Eyeshadow Quad

Jillian Dempsey for AVON

и номер 1 според мен
Mineral Eyeshadow

# 131
  • София
Минералните са супер!!

# 132
Ще видя кака Джилиан какви ги е надробила! Тенк ю!  Grinning

# 133
Чакам отзиви за Ейвънски сенки( дуо, трио, четворка, колор тренд-без течните)  Grinning ..... никой ли не ги е пробвал? Които похвалите тях вземам  Laughing

Аз използвам прахообразните дълготрайни ( но не блестящите )  - доволна съм, лесно се нанасят , не се размазват, не се събират по гънките, с апликатора може да се прави линия или пък да се разнася по клепача - на който както му хареса, като количество е малко, но е много икономично, с един папликатор гримирам и двете очи. Цветовете обаче са по бледи от каталога, поне моят ми стои по бледо, може заради цвета на кожата... Сестра ми си поръча от прахообразните блестящи , но ще дойдат чак след втора поръчка, тогава ще имам отзиви за тях.

# 134
Някой,който има под ръка каталог 16, би ли ми отговорил на въпроса - цените за целия комплект ли са или е цена за поотделно на продукт? Има една голяма цена 21.90 и със ситен шрифт стойност на комплекта:43.80... за стр.108 говоря. Извинявам се за тъпия въпрос, но ще поръчвам за първи път от много години и да не се мина нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт