AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 807
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой,който има под ръка каталог 16, би ли ми отговорил на въпроса - цените за целия комплект ли са или е цена за поотделно на продукт? Има една голяма цена 21.90 и със ситен шрифт стойност на комплекта:43.80... за стр.108 говоря. Извинявам се за тъпия въпрос, но ще поръчвам за първи път от много години и да не се мина нещо  Mr. Green

Валидни са черните цифри  - 21,90.

# 136
Някой,който има под ръка каталог 16, би ли ми отговорил на въпроса - цените за целия комплект ли са или е цена за поотделно на продукт? Има една голяма цена 21.90 и със ситен шрифт стойност на комплекта:43.80... за стр.108 говоря. Извинявам се за тъпия въпрос, но ще поръчвам за първи път от много години и да не се мина нещо  Mr. Green
комплекта от К16 е 21,90лв

# 137
Благодаря ви за светкавичните отговори  Hug Утре ще се правят големи поръчки в такъв случай  Laughing

# 138
  • Бургас
Ще видя кака Джилиан какви ги е надробила! Тенк ю!  Grinning
имам лилавите и никак не съм доволна. Безете е гъста и седи като китосан крепача. Светло лилавия цвят е толкова блед, че седи просто бял на клепача, тъмния цвят, не е лилав, а по-скоро сивеещ. Като трайност хич ги няма  Naughty Повечето компактни сенки на ейвън /или поне тези които аз съм пробвала/ са матови, ако търсиш с блясък определено не са "твоите". Двойките на колор тренд са сполучливи цветови комбинации  Peace Бих пробвала четвоката, струва ми се изгодна и интересна като палитри  Thinking Ще се радвам ако някой сподели как е като трайност и дали са матови или седефени  Blush

# 139
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Може ли някой да даде линк за каталог № 16, искам да разгледам ?
Заповядай Приси!  bouquet

# 140
  • Варна
Чакам отзиви за Ейвънски сенки( дуо, трио, четворка, колор тренд-без течните)  Grinning ..... никой ли не ги е пробвал? Които похвалите тях вземам  Laughing
Аз ползвам на Аню, с повдигащия ефект-доволна съм, също добри отзиви и за сенките с минерали, но задължително нанасяне с четчица Simple Smile

# 141
  • Стара Загора
Искам да попитам за следните Спа продукти (гледам, че могат да се закупят 2 за 13,90 в 17-та кампания):
- терапията за коса с горещо олио (четох много добри отзиви за маската с маслина)
- релаксиращ крем за стъпала и ръце със саке и ориз
- парафинова терапия за ръце и съпала Хавайски термален вулкан
- масажен лосион за тяло Хавайски термален вулкан
- крем за крака и крем за ръце с минерали от Мъртво море

Предварително благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 142
  • София
Aз напоследък съм на лилава вълна и все се чудя кои сенки- специално в лилавата гама има почти на всяка серия.  ooooh!

# 143
- крем за крака и крем за ръце с минерали от Мъртво море
Предварително благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet
Използвам крем за крака с минерали от мъртво море, прави кожата на краката много мекичка.Не е мазен, нито е като гел, а си е с консистенцията на кремче и бързо попива.Имай предвид обаче, че мирише силничко, миризмата е малко остра, специфична е.Лично на мен много ми допада и е един от продуктите от които съм много доволна.

Аз имам питане за един нов продукт, "основа и фон дьо-тен с лек блестящ ефект", някой от представителите да го е виждал/пипал ?Сигурно е рано за отзиви още ама все пак ако някой има впечатления...  Hug

# 144
Момичета, искам да попитам за сенките с минерали - интересуват ме двата кафяви цвята - Мока си харесах, а другият червенее ли? Стики май каза, че ги е ползвала, дано се включи Blush

Аз бих похвалила серията с минерали от Мъртво море.
За основата и фдт нямам вчепатления, но и аз го загледах.

# 145
Здравейте,момичета!
Търся този парфюм:

http://www.avon.bg/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=20446

Доколкото разбрах,вече  не се предлага,но ако някой случайно го има,нека ми пише!
Дори не е задължително да е нов!

# 146
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 17:57 от gEHu

# 147
От този парфюм всички бяха възхитени, аз така и не успях да го подуша...
Но са го спрели, не знам защо.
Успех с търсенето!

# 148
Момичета, искам да попитам за сенките с минерали - интересуват ме двата кафяви цвята - Мока си харесах, а другият червенее ли? Стики май каза, че ги е ползвала, дано се включи Blush

На мен изобщо не ми червенее, за съжаление. Тъмно кафяво е. Аз също мислих за Мока, но на каталога ми се видя по-светъл и си взех другите два блестящи нюанса. Не са лоши, но са много бледи.
 Simple Smile

# 149
Мерси, Стики, златна си Hug

Общи условия

Активация на акаунт