AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 776
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Лосиона Хавайски термален вулкан е с много приятен аромат, лек и не много мазен, добре попива. Става и за масажен крем.

Мерси много.   bouquet

# 181
Аз имам парафиновата терапия за ръце. Честно казано използвам я като крем вечер, нямам време да правя топли компреси. Никак не лошо и като крем, доста бързо попива, не стои мазно, ухае много приятно, прави ръцете меки ... 

# 182
здравейте на всички Simple Smile за първи път пиша в тази тема и имам 1 въпрос, мога ли някъде да видя брошурата на 15-та кампания онлайн, защото си бях паръчала 1 очналиния и мисля, че поръчката ми е объркана...  Някой може ли да ми даде някакъв линк към миналата брошура- 15-та кампания

# 183
  • У дома... някъде
Аз да питам в тази тема дали парфюма Малка черна рокля е траен?Поръчах си го сега с намалението като комплект и на мъжа ми поръчах мъжкия комплект,който сега също е намален(не си спомням обаче как се казваше).

# 184
Ами щом си го поръчала вече скоро сама ще разбереш  Wink Спред мен е траен, макар че марковите и четворно по-скъпи парфюми са разбира се по-трайни  Simple Smile

Ако някой е опитал новите гланцове от страница 73 Lip Radiance моля да сподели отзиви   bouquet

# 185
  • Стара Загора
Ами щом си го поръчала вече скоро сама ще разбереш  Wink Спред мен е траен, макар че марковите и четворно по-скъпи парфюми са разбира се по-трайни  Simple Smile

Ако някой е опитал новите гланцове от страница 73 Lip Radiance моля да сподели отзиви   bouquet

Аз се бях навила да си поръчам Розовия нюанс, но като се замислих имам същия цвят на Манхатън (има много блясък) - 6 мл. и го взех за 6 лв. и някакви стотинки, а този е 8,90 също 6 мл. и не е с четка, а на Манхатън си е с четка и мисля, че е по добре да си вземеш на Манхатън, но все пак си е твое решение.   bouquet  Simple Smile

# 186
  • София
Самоподстящите се моливи по принцип са по- меки, но и на Калър Тренд не са твърди чак.
Самоподостярщ се е втория за 2,20 нали?

Не. Самоподостращият се е другия.

# 187
здравейте на всички Simple Smile за първи път пиша в тази тема и имам 1 въпрос, мога ли някъде да видя брошурата на 15-та кампания онлайн, защото си бях паръчала 1 очналиния и мисля, че поръчката ми е объркана...  Някой може ли да ми даде някакъв линк към миналата брошура- 15-та кампания
Ето линк на Кампания 15 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277656

Аз да питам в тази тема дали парфюма Малка черна рокля е траен?Поръчах си го сега с намалението като комплект и на мъжа ми поръчах мъжкия комплект,който сега също е намален(не си спомням обаче как се казваше).

Аз го имам и много ми харесва  Grinning На мен е страен,ама то зависи от кожата...

# 188
Aз се чудя още на часовника Simone, че все отлагам, ама да не вземе да свърши и той като Македа. Последният поне си го взех.  Heart Eyes Grinning

Имах го поръчан още като излезе.На снимката е показан черен, поне така аз го виждам,но дойде с нещо като тъмно сива каишка.Пак беше хубав Simple Smile

# 189
  • София
Да. Някой беше споменал, че е сив, а не черен.  Thinking

# 190
Здравейте,искам да питам какво ви е мнението за Сенките на AVON от серията ANEW с повдигащ ефект?Трайни ли са?Къде мога да прочета повече за тях?Благодаря

# 191
  • Бургас
Здравейте! Извинявам се че така нахълтвам в темичката ви ,но искам да ви попитам имате ли отзиви за основа и фон дьо-тен с лек блестящ ефект от стр.77 каталог 16 . Така като го гледам много ми харесва,но незнам дали в действителност е така. Благодаря Ви!

# 192
Здравейте,искам да питам какво ви е мнението за Сенките на AVON от серията ANEW с повдигащ ефект?Трайни ли са?Къде мога да прочета повече за тях?Благодаря

Имам ги, купих ги с голямо желание и не съм доволна. Четчицата е много неудобна за нанасяне, използвам допълнително клечка са уши за дооформяне, освен това са и течновати, пък не ми повдигат нищо. Като плюс мога да кажа че са трайни и цветът ми е хубав (sky) , но прахообразните дълготрайни ( не блестящите обаче ) са много по добри като решение. Последното е лично мое мнение...

# 193
  • София
защо не блестящите?  newsm78

# 194
Здравейте,
   искам да ви помоля да ми препоръчате хубав и траен мъжки парфюм.То всъщност са трайни,но незнам кой да избера newsm78
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт