AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 776
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Веси1 - дъщерите на шефа ми му го купиха скоро. Стои много добре на ръката, а неговата е голяма.
Препоръчвам го!
Имаха обаче някакъв проблем с батерията и я смениха.
Мерси, мила.

# 166
  • София
Aз се чудя още на часовника Simone, че все отлагам, ама да не вземе да свърши и той като Македа. Последният поне си го взех.  Heart Eyes Grinning

# 167
Да ви попитам часовниците (по-специално този мъжкия с римските цифри,който обсъждахте нагоре) в кутийки ли ги доставят?

# 168
Да ви попитам часовниците (по-специално този мъжкия с римските цифри,който обсъждахте нагоре) в кутийки ли ги доставят?
Не са в кутийка,а в черна плюшена опаковка и найлон отгоре.

# 169
Здравейте.Искам да ви питам от кампания 16 кой молив за очи е потупав, по-мек от стр.74-черен или стр.155-черно и бяло.Като аз имам желание да си го слагам от вътрешната страна на долното клепачи и много рядко ще се случва да го слагам от горе.Благодаря ви.

# 170
  • София
Самоподстящите се моливи по принцип са по- меки, но и на Калър Тренд не са твърди чак.

# 171
Moмичета,предлага ли се парафиновата маска все още и каква е цената й ?
На кой мога да поръчам?

Предполагам питаш за старата парафинова маска (оранжево-кафеникавата), няма я вече точно същата, а много беше хубава. Има друга - парафинова терапия за ръце и стъпала Хавайски термален вулкан (нея не съм я пробвала), а тя пък се предлага за последен път в 17-та брошура.

# 172
  • София
На кой мога да поръчам?

Предполагам питаш за старата парафинова маска (оранжево-кафеникавата), няма я вече точно същата, а много беше хубава. Има друга - парафинова терапия за ръце и стъпала Хавайски термален вулкан (нея не съм я пробвала)

Аз имам от старата, мога да ти я продам. Не е отваряна дори.  Wink

# 173
Самоподстящите се моливи по принцип са по- меки, но и на Калър Тренд не са твърди чак.
Самоподостярщ се е втория за 2,20 нали?

# 174
  • София
На кой мога да поръчам?

Предполагам питаш за старата парафинова маска (оранжево-кафеникавата), няма я вече точно същата, а много беше хубава. Има друга - парафинова терапия за ръце и стъпала Хавайски термален вулкан (нея не съм я пробвала)

Аз имам от старата, мога да ти я продам. Не е отваряна дори.  Wink
Благодаря ви  bouquet,да точно за старата питах.Много е хубава,вече 3 тубички съм изхабила от нея и в момента нямам.
Много ще съм ти благодарна да си я закупя от теб Simple Smile

И някой да ми каже каква е разликата с новата,за да знам занапред дали си струва.
Их,сега се зачетох ,че пък е за последен път в брошурата. Thinking

# 175
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте,момичета!
Търся този парфюм:

http://www.avon.bg/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=20446

Доколкото разбрах,вече  не се предлага,но ако някой случайно го има,нека ми пише!
Дори не е задължително да е нов!

Ако все още не си го намерила, виждам, че парфюмът се предлага в 17-ти каталог!
ЕТО ТУК Е ОФЕРТАТА!! Wink

# 176
  • Бургас
Кате, спиш още  Laughing Пита се за варианта In Bloom, а не за In Love. Имам ги и двата, но първия ме е мммммного любим и така ме зарадва като видях, че даваш линк и си викам "Брееее, как може да съм толкова замаена и да не го видя в каталога" и щях да си счупя пръстите да отварям линка да видя къде го има  hahaha Ама нъцки-дезинформаторка такава  Mr. Green

# 177
  • Варна, а по празниците в Ямбол
спа, явно....  Flutter Embarassed Embarassed Mr. Green Грешка!..опс!

# 178
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е лосиона за тяло Хавайски термален вулкан и парафиновата терапия за ръце и стъпала? Има ли ефект и то най-вече при терапията за ръце и стъпала?   bouquet

# 179
Лосиона Хавайски термален вулкан е с много приятен аромат, лек и не много мазен, добре попива. Става и за масажен крем.

Общи условия

Активация на акаунт