AVON-обсъждане на продукти-15 и 16-та кампания

• 20 804
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм доволна от червилото Глейзуеър, стои супер, но надали ще поръчвам нещо от новия каталог, нищо не можах да си харесам.

# 151
  • София
Aз пък си харесах пак 100 неща.  Blush

# 152
Какво ви е мнението за перлите на Ейвън? /по точно тези в черната кутийка/  Rolling Eyes

# 153
  • о`майна лунна нощ е
редактирам се.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 13:58 от Бейлис в шоко

# 154
  • София
Какво ви е мнението за перлите на Ейвън? /по точно тези в черната кутийка/  Rolling Eyes

Перли като перли. Какво те интересува по- точно? За светла кожа са идеални. А аз съм с по- тъмна и ги нанасям на цялото лице, а бронзовите перли- на скулите само, вместо руж.  Peace Става супер.

# 155
Озаряващите перли са много хубави,един от любимите ми продукти,много икономични,стоят идеално на светла кожа,заслужават си цената напълно Peace

# 156
Интересуваме заслужава ли си к-та от стр.61 /k16/ с перлите,спиралата,чантата и гланца,затова попитах за перлите,тъй като не съм ги ползвала.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 16:13 от Ленчето

# 157
Аз за перлите - арабски блясък - писах наскоро, че имат керемидено червен цвят и за мен са напълно неподходящи, може би за по-матова и тъмна кожа...

# 158
Интересувам се от новите спирали на ColorTrend - Maskara Brights, които са в тюркоазено и лилаво, какви са ви впечатленията? Чудя се дали наистина и на живо изглеждат толкова ярки цветовете и дали са покривни, или само придават оттенък на миглите? Благодаря предварително!   bouquet

# 159
  • София
Аз за перлите - арабски блясък - писах наскоро, че имат керемидено червен цвят и за мен са напълно неподходящи, може би за по-матова и тъмна кожа...

За светла кожа може да се ползва другия вариант.

Взех от новите спирали на ColorTrend - цвета на пълнежа е същия като в каталога. Зелената повече личи на миглите, но лилавата не е толкова силна като цвят. Например на черни мигли не може да се очаква да станат лилави.

# 160
  • София
Moмичета,предлага ли се парафиновата маска все още и каква е цената й ?
На кой мога да поръчам?

# 161
  • USA, Steak State
Moмичета,предлага ли се парафиновата маска все още и каква е цената й ?
На кой мога да поръчам?

Избери си представител от първата страница на темата

# 162
  • София
Мили дами, имам клиентка, която вече 2 пъти ме пита за мъжкия часовник с римските цифри. А аз нищо не мога да й кажа. Имате ли представа какъв е, не ми се ходи чак до централата...  Hug

# 163
  • София
Мили дами, имам клиентка, която вече 2 пъти ме пита за мъжкия часовник с римските цифри. А аз нищо не мога да й кажа. Имате ли представа какъв е, не ми се ходи чак до централата...  Hug
По принцип всички часовници на AVON са супер. И като качество и като визия (и това не е само мое мнение )
Ето часовника

# 164
  • о`майна лунна нощ е
Веси1 - дъщерите на шефа ми му го купиха скоро. Стои много добре на ръката, а неговата е голяма.
Препоръчвам го!
Имаха обаче някакъв проблем с батерията и я смениха.

Общи условия

Активация на акаунт