МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 253
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Marina 96, и на мен ми харесва повече вариант 2. Помисли си само - взимаш нещо от хладилника, обработваш го на плота, измиваш го, приготвяш манджата и хоп във фурната. В сайта на Блум четох за зоните в кухнята. Има и в сайта на Икеа подобна информация.
И аз съм ЗА  Peace втория варянт,имам само нещо което ми "боде очите" този гръб зад аспиратора не бих го сложила до тавана,а само до края на шкафовете ето така   може и без "таванчето" между шкафовете.

Deata, фурната ми е Gorenje. Модел B9010E. Всичко е дигитално и няма бутони никакви. Дано не съм сбъркала. Много ми хареса и затова предпочетох нея. newsm78
Ми незнам..на мен ми казаха да ги избягвам и аз затова  Blush...дано да имаш късмет дълго и безотказно да ти служи   bouquet
Ами то всеки различно може да каже......и аз съм слушала какви ли не мнения,накрая ги синтезирах,пречупих през моята гледна точка и сега всичките ми уреди са на Горение....пу-пу няма отказ и съм много доволна и като цена и дизайн Simple Smile

# 226
Цък и аз тук!

# 227
# 228
# 229
sis7  , би ли ми казала, какви са размерите на чекмеджетата под котлоните?

# 230
Ето я и моята, но все нямам време да я снимам през деня. Пък и както се вижда от подписа ми скоро няма и да имам. Grinning
http://flickr.com/photos/29126621@N03/sets/72157608936212383/sho … /with/3024779800/

# 231
Отдавна ви чета и се чудя дали и аз да не си покажа кухнята, макар че има още някои детайли, за да има напълно завършен вид. Та ето някои снимчици:

Харесва ми много,да си я ползвате със здраве!МОже би венгето е малко в повече,но пък си пасва с другите цветове идеално! Имам някои спомени,че бях виждала подобна изцяло в зелено скоро,дори дръжките бяха същите и много ми хареса още тогава! Много интересна е и идеята за микровълновата в шкафчето и нашата не е за вграждане и това е чудесна идея,която може да взаимствам   Blush  Mr. Green !

Ето я и моята, но все нямам време да я снимам през деня. Пък и както се вижда от подписа ми скоро няма и да имам. Grinning
http://flickr.com/photos/29126621@N03/sets/72157608936212383/sho … /with/3024779800/

Браво,обичам светлите цветове!Поздравления!   bouquet МДФ са ви шкафчетата,нали?!

# 232
Отдавна ви чета и се чудя дали и аз да не си покажа кухнята, макар че има още някои детайли, за да има напълно завършен вид. Та ето някои снимчици:

Харесва ми много,да си я ползвате със здраве!МОже би венгето е малко в повече,но пък си пасва с другите цветове идеално! Имам някои спомени,че бях виждала подобна изцяло в зелено скоро,дори дръжките бяха същите и много ми хареса още тогава! Много интересна е и идеята за микровълновата в шкафчето и нашата не е за вграждане и това е чудесна идея,която може да взаимствам   Blush  Mr. Green !

Браво,обичам светлите цветове!Поздравления!   bouquet МДФ са ви шкафчетата,нали?!

За МДФ е продават, но не съм съвсем убедена, че е точно МДФ. Иначе е от АЛНО кухнята.

# 233
  • София
Харесва ми много,да си я ползвате със здраве!МОже би венгето е малко в повече,но пък си пасва с другите цветове идеално!...

Всъщност цветовете не са толкова тъмни като на снимките, доста по- светличко е и е зебрано Grinning

# 234
sise_to, gal94 честити кухни. И двете са много хубави.

sise_to, поздравления за зеленото. Искам да те питам плота и гръбчето са дървесен нюанс, нали? Пиши как точно се води цвета.

# 235
Благодаря ви,момичета.И моето мнение е,че вариант 2 е по-добър.Имаме време да помислим,но проекта сигурно ще търпи промени.
Искам да кажа за онези,които са решили да си слагат микровълновата в шкаф-НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!Печката се охлажда в задната си част,т.е.там трябва да е открито!Уредите за вграждане са на съвсем друг принцип.

# 236
  • София/Осло
sise-to -прекрасна кухня   bouquet
gal94 - честито ,толкова е просторно
Искам да кажа за онези,които са решили да си слагат микровълновата в шкаф-НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!Печката се охлажда в задната си част,т.е.там трябва да е открито!Уредите за вграждане са на съвсем друг принцип.
Точно така  Peace

# 237
  • Варна
sise_to -честито! личи си че сте обмисляли нещата. Сега и въпросите Simple Smile
какъв е гърба-плоскост ли
и се вижда нещо под шкафчетата-какво е-или пък аз нещо не виждам-скрито осветление ли е , май не ..Thinking

# 238
  • Пловдив
sis7  , би ли ми казала, какви са размерите на чекмеджетата под котлоните?
Ами ширината е 60 см,дължина 60 см.А дълбочината им отгоре надолу са 12,23 и 36 см.  Hug

Честито и от мен,и на мен ми хареса много,само че за горните шкафове пих избрала само зеления цвят,но пък е въпрос на вкус.
И също знам че хич не е хубаво обикновенните Микровълнови да са в шкаф,тоест трябва им вентилация и то доста.....Брат ми неговата я беше залепил отзад за плота и изгоря и му казали че това била причината,а и то си пише за всяка на колко разстояние да е от стените......
gal94 честита да е и твоята кухня,много просторна наистина Simple Smile И малкото сладурче да те оставя повече да се вихриш в нея.Да ти е живо и здраво   bouquet

# 239

gal94, Страшно много ми хареса кухнята ти!  Поздравления  Hug

Общи условия

Активация на акаунт