МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 551
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Честито и от мен за хубавите кухни!
Понеже на мен всичко много бързо ми омръзва  Tired,вече искам нова кухня.
И то тази http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8584863 ,че поне ще я крия и няма да я виждам,за да ми омръзне.

# 91
  • Стара Загора
Моля за съвет всички, които вече са направили кухнята си.
Каква настилка е за предпочитане ПОД кухнята – ламинат, граниторгес или нещо друго ?

Нашата дневна е общо помещение с кухнята. Не е много голяма – дължина 6 м. и ширина 3,20 м. В дъното на стаята на ширината 3,20 ще бъде кухнята, която ще излиза в ъгъла напред, тъй като има голям комин.

Стаята не  е много голяма и не може да се обособи кухненски кът, затова не искам да слагам гранитогрес, който са излиза пред кухнята и да се вижда.
Твърдо бях решила цялото помещение да е с паркет. Но от фирмата, която ще изработва кухнята ме посъветваха да помисля, тъй като кухнята е доста тежка – няма ли да повреди паркета? или ако по някаква причина се наводни – как ще се подменя паркета?

Моля посъветвайте ме как да постъпя  newsm78

# 92
Renate_R, гранитогреса не е подходящ за вътрешни помещения, по-добре е теракот, защото поема от Т на помещението и не държи толкова студено, като гранитогреса. За ламината- аз не го харесвам и не го предпочитам за нищо. Сега съм с теракот в кухнята, но съм решла да го оставя само около кухненските шкафове и да сложа в другата част на кухнята, която се свързва с хола- паркет. Предпочитам топлината и уюта на паркета, а теракота само около кухн.шкафове.

# 93
и нашата дневна е на едно с кухнята, обособихме си нещо като холче и кухня с маса за хранене, иначе си е една голяма стая Simple Smile навсякъде сложихме ламинат, но от този който имитира нещо като дюшеме, незнам как да го обясня, не изглежда като ламинат, и на пръв поглед никой не вярва че е  Wink обаче точно пред кухнята наистина не става да се сложи, едно че тя тежи, друго че има много голям шанс да разливаш разни неща, все пак кухня си е, та там сложихме теракот и стана много интересно и практично според мен. Има точно 2 реда теракот пред кухнята и там където ще ни е масата си е ламината, даже сега и килимче ще си сложим Simple Smile та според мен това е най-практичния вариант в случая, ще се радвам да чуя и други идеи  Peace

# 94
  • York
Аз съм с ламинат навсякъде. В коридора и кухнята има от лепилото, което не пропуска влага между елементите. Никак не харесвам теракот.

# 95
Аз съм с ламинат навсякъде. В коридора и кухнята има от лепилото, което не пропуска влага между елементите. Никак не харесвам теракот.

Peace

# 96
imam goljam problem!!!t'rsja programa/4itava s kojato az da moga da si proektiram mojata kuhnja!!!Razgledala s'm nad 200 modeli kuhni,no ne moga da si haresam tova koeto iskam.Trjabva da se obzavegdam sled 5 meseca.No njama da dam za "italianska kuhnja"7000 euro!!!Pomognete!!!!

# 97
  • София/Осло
Аз имам теракот само около кухненските шкафове и в коридора , навсякъде другаде е ламинат..много ми харесва  Peace

# 98
  • Стара Загора
Благодаря Ви за мненията, относно ламинат или теракота, но все още не мога да взема решение.  newsm78
В нашата малка стая, ако сложа теракот под кухнята той трябва да излиза само с една плочка от нея / поне така си го представям /, което незная дали изобщо ще изглежда добре.

Незнам дали можах да го обясня добре, може би най-добре е да направя чертеж.

Относно ламината - мъжът ми имаше идея ламината под кухнята да се отдели от ламината към стаята с лайсна. Ако се наложи да се подменя да не се разглобява кухнята. Но незная дали от фирмата за парткет ще се съгласят да го монтират по този начин.

Направих набързо един чертеж на CorelDraw, но незная как да го кача.

# 99
  • York
Относно ламината - мъжът ми имаше идея ламината под кухнята да се отдели от ламината към стаята с лайсна. Ако се наложи да се подменя да не се разглобява кухнята. Но незная дали от фирмата за парткет ще се съгласят да го монтират по този начин.

Направих набързо един чертеж на CorelDraw, но незная как да го кача.
Това е лесно. Ще трябва да платите допълнително, за да ви го направят. Добро решение е.

А за чертежа, ако е под 3 МВ можеш да го качиш на http://www.picvalley.net/index.php.

# 100
Хайде и аз да се запиша в кухненската тема...  Rolling Eyes

цък

и пак

и клик

последно

# 101
Честито!
Много е хубава!
Само,че лака не става ли много бързо на пръсти? newsm78
Хареса ми фурната като дизайн,каква е?

# 102
Честито!
Много е хубава!
Само,че лака не става ли много бързо на пръсти? newsm78
Хареса ми фурната като дизайн,каква е?

Ами това не е лак. Повърхностите са полирани. Е, разбира се, че остават понякога пръсти, но нали за това са дръжките на вратичките.
А колкото до фурната - Ariston с напълно сензорно командване. Хубавото в случая е, че няма никакви копчета по нея и много лесно се почиства.

# 103
Това с дръжките добре,но аз веднага си представям моите зверове ooooh! .
Страхотна е иначе,за което браво!

# 104
Това с дръжките добре,но аз веднага си представям моите зверове ooooh! .
Страхотна е иначе,за което браво!

Да са ти все така здрави и палави дечицата...
А иначе - радвам се, че ти допада...

Общи условия

Активация на акаунт