МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 580
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
   Нали Мъжете Не Плачат Охххх тази кухня като цветове е моята мечта. Сега обработвам мъжа ми за такава комбинация от цветове. Като му я показах сега взе да му харесва,. Само да видим дали мога да намеря кой да ми я направи в нашия град. Само, че моята ще е по-малка.
  И на мен ми прилича на лак. Даже се учудих много като казваш, че не е. Може ли да попитам колко пари ви излезе кухнята без техниката. Уредите ги имам без аспиратора, затова правя планове само за шкафчетата.
  Да си я ползваш дълго и без проблеми.

# 106
Ето и моя проблем. Имам така наречения дневен тракт - кухня, трапезария и хол. След ремонт дойре ред и на кухнята.  В трапезарията имам дъбова маса и столове и два шкафа, също от дъб. Настоящата ми кухня е в два цвята - дъб и бяло. Малко много ми идва дървото в дома ми. Дайте идеи за шкафовете в кухнята - цвят? материал? Много ми харесват тези лъскавите , мисля че е лакирана боя , но нямам представа какъв цвят ще ми подхожда. Сменям само шкафовете без уредите. Очаквам мненията ви.

# 107
  • София/Осло
Нали Мъжете Не Плачат - много хубава кухня, честито  Peace
Започнах и аз...дадох поръчката, стига съм му мислила вече  Laughing

# 108
Shiva58, дай снимка, за да видим за какво говориш.

# 109
  • Толбухин
Нали Мъжете Не Плачат кухнята е супер.Нашата фурна е същата май;

Моята днес ще я сглобяват,като малко дете пред сладкарница съм-нямам търпение.
vemite има къде да ти направят такава кухня-Мебел М

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 08:28 от pavletutka

# 110
Браво, много хубава кухня!  bouquet

# 111
  • Балчик
pavletutka твоята кухня там ли я поръча. Идваха ли на място да си вземат сами мерките. На мен това ми е проблема, че трябва да дойдат и да измерят сами, че не знам аз ако меря дали няма да има после проблеми. А и самото помещение има един трегер по дължина на тавана и трябва да се измери добре, че като слагахме прозорците уж трима различни мерихме и сега прозореца опира в трегера като се отваря напълно. Затова не знам дали ще се навият да идват до нашия град да мерят.
   Да покажеш снимки на кухнята.

# 112
pavletutka твоята кухня там ли я поръча. Идваха ли на място да си вземат сами мерките. На мен това ми е проблема, че трябва да дойдат и да измерят сами, че не знам аз ако меря дали няма да има после проблеми. А и самото помещение има един трегер по дължина на тавана и трябва да се измери добре, че като слагахме прозорците уж трима различни мерихме и сега прозореца опира в трегера като се отваря напълно. Затова не знам дали ще се навият да идват до нашия град да мерят.
   Да покажеш снимки на кухнята.
Повечето фирми идват и си взимат сами размерите.Не е желателно вие сами да го правите!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:38 от ивка-щастливка

# 113
Нали Мъжете Не Плачат, разглеждайки разкошната ти кухня,  дойде майка ми и полудя по нея. Горкият ми татко, чака го ремонт...

# 114
   Нали Мъжете Не Плачат Охххх тази кухня като цветове е моята мечта. Сега обработвам мъжа ми за такава комбинация от цветове. Като му я показах сега взе да му харесва,....

За цената ти писах на лични... да си направите това, което ви харесва... Успех...

Нали Мъжете Не Плачат, разглеждайки разкошната ти кухня,  дойде майка ми и полудя по нея. Горкият ми татко, чака го ремонт...

Joy ... за решението на майка ти...  bouquet

Нали Мъжете Не Плачат - много хубава кухня, честито  Peace
Започнах и аз...дадох поръчката, стига съм му мислила вече  Laughing

deata, да пуснеш снимки, като ви стане готова кухнята...  bouquet

Нали Мъжете Не Плачат кухнята е супер.Нашата фурна е същата май;
http://vetobg.com/photos/products/140.jpg
Моята днес ще я сглобяват,като малко дете пред сладкарница съм-нямам търпение.

Същата е... прочетете внимателно инструкциите, защото има много хубави програми за различен тип ястия и ще видиш колко вкусни стават. Честито за новата ви кухня...  bouquet

Doro, благодаря... и за теб...  bouquet

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 11:51 от Нали Мъжете Не Плачат

# 115
  • Sofia
Ето и моята недовършена кухня.         <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/786/1247218067.JPG">photo_1</a>  и

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1025/540157401.JPG">photo_2</a>

# 116
  • Толбухин
vemite те ми я правят ,къщата ми е на Рилци дойде сам да си вземе размерите.

# 117
Нали мъжете.......,
Честито.Моята ще е подобна по размер и разположение на уредите.Как сте решили ъгъла-с механизъм ли?Събирам мнения за и против механизмите за ъглови шкафове.Виждам и панти в ъгъла-т.е. двете вратички се отварят едновременно.Удачно ли е?Явно не сте я ползвали много и надали можеш сега точно да кажеш,но все пак.

# 118
Нали Мъжете Не Плачат,ponqkoga, Meca,yohaved, страхотни кухни bouquet
Давайте цени без уреди на лични, за да добиваме представа! Благодаря предварително! Hug

# 119
Shiva58, дай снимка, за да видим за какво говориш.
Eто снимка на трапезарията http://s43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/?action=view& … rent=IMG_1554.jpg. Вижда се и част от кухненския барплот и шкафове. Вратата през която се влиза в дневния траккт води първо в кухнята  Shocked Ето как: http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_0628.jpg. Чакам предложенията ви.

Общи условия

Активация на акаунт