МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 628
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Много правилно си се ориентирала, не вкарвай никакви дървесни цветове повече. Избери си супер изчистена линия за кухнята за да стане стилно.

# 151
  • Враца

страхотна кухня ...напомня ми в някои детайли на нашата..дори разделителите за прибори същите съм харесала...ще споделиш ли колко излязоха като сума

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 18:45 от wb

# 152
Много правилно си се ориентирала, не вкарвай никакви дървесни цветове повече. Избери си супер изчистена линия за кухнята за да стане стилно.

Продължавам да твърдя, че това, което сега показваш е много красиво, но никак не се връзва с масата и столовете.Смесват се два различни стила, които трудно могат да кореспондират по между си.
В крайна сметка, можеш да си направиш кухнята, която ти харесва  и да смениш трапезарната маса.Това е по-евтиният и по-лесен вариянт.

# 153
  • Толбухин
Мерси много.
Кухнята я правеха Мебел М горните шкафове и гърба са круша,а долните зебрано.Механизмите за Блум.ЛПДЧ .
змейковица това също е на блум,честно да си кажа аз не знаех че ми го е заложил в кухнята.около 100 лв. е.Но легенчетата за прибори могат да се слагат в миялната.
Цялата ми кухня ми излезе 8 902 лв,като 3 300 са фурна,миялна ,плот,аспирантор,мивка Апел,кофа,дозатор за веро и др.
Но тя се вижда че е голяма.
wb бях писала преди това

# 154
  • Враца
май определено чета което ми се иска да видя  Joy Joy Joy да човека ни предупреди че са скъпички, но честн казано очаквах май повече имайки предвид че кофата само излезе толкова...месля че оригиналът на кухнята която харесахме беше именно като твоята, но без дръжките а с  push up отваряне...като я видях бях готова да се обзаложа че е от нашата фирма...още веднъж поздравления  Peace Peace

аз честно казано от няколко месеца съм процес на избор на маса и столове и се чудя според вас какъв цвят би подхождало и биха ли отивали столове комбинация с метал и кожа/дърво...както и за масата дървена ли да е  и светъл или тъмен цвят...

# 155
Аз пак да питам: имате ли впечатления от мивките от композитни материали? Драскат ли се лесно, захабяват ли се, изискват ли по-специална подръжка? И изобщо заслужава ли си да се слага такава мивка?

# 156
До Момиче: моята мивка е от композитен материал. Гръцка е. Не изисква по-специална подръжка, даже е супер лесно. Не си личат капките вода като изсъхне. Засега не се е надраскала, макар че я ползвахме по време на ремонта, а от месец вече и след като се нанесохме. Не съм от най-сръчните - изпускам това онова от време на време.

# 157
  • София
Момичета, има ли някой желаещ да ми помогне с Алното?
Направих "уж" проект на кухнята, но не мога да я довърша. Не мога  да сложа печка, една малка стена и да вдигна шкафчето на абсорбатора нагоре.  ooooh!

Как да се оправя?

.....е, коригирам се, справих се успешно Heart Eyes
Трябва малко повече работа с програмата и става  Wink

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 21:33 от rainbow

# 158
Нали мъжете.......,
Честито.Моята ще е подобна по размер и разположение на уредите.Как сте решили ъгъла-с механизъм ли?Събирам мнения за и против механизмите за ъглови шкафове.Виждам и панти в ъгъла-т.е. двете вратички се отварят едновременно.Удачно ли е?Явно не сте я ползвали много и надали можеш сега точно да кажеш,но все пак.

Предполагам си добила някаква представа от снимките които съм пуснал, при ъгловите шкафове двете вратички се отварят едновременно. Ползваме кухнята почти 2 г. и този вариант наистина е удачен.

Да,ясно.Но четох из форума че в пантите вратите увисват при употреба.Явно зависи от производителя.

# 159

Да,ясно.Но четох из форума че в пантите вратите увисват при употреба.Явно зависи от производителя.

Само да ти спомена, че в случая с ъгловите шкафове сложихме не по 2, а по 4-ри панти... така вратичките са устоичиви срещу увисване...

# 160
Благодаря за инфото.

# 161
Ето и моя проблем. Имам така наречения дневен тракт - кухня, трапезария и хол. След ремонт дойре ред и на кухнята.  В трапезарията имам дъбова маса и столове и два шкафа, също от дъб. Настоящата ми кухня е в два цвята - дъб и бяло. Малко много ми идва дървото в дома ми. Дайте идеи за шкафовете в кухнята - цвят? материал? Много ми харесват тези лъскавите , мисля че е лакирана боя , но нямам представа какъв цвят ще ми подхожда. Сменям само шкафовете без уредите. Очаквам мненията ви.

Мисля, че ще се получи добре ако само долните шкафове са дъб (по-светъл фурнир, като този на масата), а всички горни шкафове са бял гланц.  Бар-плотът също може да съчетава двата материала, като преобладава бялото.
Нещо такова имам предвид

# 162

Да имате някакви мнения за мивките от композитни материали? Драскат ли се, захабяват ли се, остават ли петна и искат ли много жулене?

Имам мнение! Това е най-вълшебното нещо, което е измислено за кухня. От пет години се радвам на това човешко творение. Не дрънчи, не й личат капки и обикновени зацапвания, не се драска, не се руши. Моята е светла и понякога леко пожълтява около сифона, но я накисвам за няколко минути с белина и отново светва /това го правя 1-2 пъти годишно/. Сега, в новия апартамент си сложих черна и дори проблемът с промяната на цвета изчезна. Мия я само като се сетя, че отдавна не съм я почиствала. Защото не можеш да видиш с просто око, че е изцапана.

# 163
  • Пловдив
много ме заинтересовахте с тези" композитни материали" - ще може ли линк към фирма която ги произвежда ?Предварително  bouquet

# 164
много ме заинтересовахте с тези" композитни материали" - ще може ли линк към фирма която ги произвежда ?Предварително  bouquet

Ето малко информация за материала
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=14811&keywords=eurolux
а, ако попиташ Гугъл за "композитни мивки", ще ти сервира поне десетина фирми-производители или вносители.
Имаше и една такава тема преди няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт