Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какво представлява обменната карта и кога се издава?
Какво представлява изцеждането на мляко и как се регулира?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какво представлява обменната карта и кога се издава?
-
Какво представлява изцеждането на мляко и как се регулира?
Изцеждането на мляко е процес, при който излишното мляко се отстранява от гърдите след кърмене. Регулирането на процеса включва изцеждане на по-малко количество мляко, което насърчава тялото да произвежда точно толкова, колкото е необходимо. Този метод помага за контролиране на количеството мляко и предотвратява прекомерното му натрупване.
-
Как да се подготвя за болницата и какво да взема със себе си?
-
Какво представлява изборът на екип при раждане и какви са различните налични опции?

Пожелавам ти много зраве, щастие, леко раждане и скоро - едно хубаво бебче!
и на твоята принцеска! Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Весело изкарване на празника и МНОГО ПОДАРЪЦИ
и на двете рожденнички!
....Сега като лежа не ме боли, но като стана го усещам. Дано всичко да е ОК, че не остана много.

По час и половина ми правят запис, голяма дрямка му удрям

Аз немога да се оплача от нашия.Само дето въобще не се вълнува от бебешки дрешки, креватчета ивсякакви там бебешки неща.Но като компенсация е изключително внимателен и съобразителен.Ако взема да мрънкам безпричинно ми се смее , гушка ме и ми минава
Аз все още се надявам да се обърне....Иначе сме добре, обърнала е гръб на света , дупето и ме подпира ниско в дясно, а главата високо в дясно. Корема ме сърби от 2 дни, направо ще лудна. 
Но се надявам тази събота да си купим първите неща, пък останалото до 15.11 трябва да изчака. Снощи му казах на милото, че ако така се развиват нещата ще пазарува сам- той естествено не беше вдъхновен- нормално.

ДА е жива и здрава и скоро да са с мама Ели в къщи!