Любови, раздели - арабките смело по своя път са поели - 91ва сладко-горчива

• 25 371
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
честит рожден ден на Жасмин и от мен!!!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЩАСТИЕТО,ПО ЦЕННО И ПРЕКРАСНО ОТ ЖИВОТА,ПО ЖЕЛАНО И НЕОБИКНОВЕНО ОТ ЛЮБОВТА.НЕКА БЪДЕ ТВОЕ!!!

# 211
Я да сподели сега Brazen  как направи МОлохия като май молохия няма в Бг до колкото зная,
Я да споделят сега Египетските булки че то е тяхно традиционо ястие.

# 212
Добър ден! Нямам нет вкъщи нещо, а съм на безжичен и изтичах до офиса, като никога съм в София между 2 стягания на чантите за одит.

А за одита се радвам, че се отложи, защото е в регион на България, който е политически ангажиран с ДПС и не искам да слушам какво ли не за самоубийството на един достоен човек. Още повече аз съм преживявала това покрай баща си - като загина при трудов инцидент, чухме какви ли не неща и долности.

Магде, ех, Яси без къдрички! Нищо, ще порастнат пак по-големи и хубави. Сега сигурно е много различен човека!

Близнаците, как е детската градина? Теди още ли страда?

Дина, какво правите? Върви ли ви говоренето?

# 213
ех изчетох ви
наде за карамел и аз ще взема да си го изтегля днес, поне днес ще имам време да си го гледам приключих с работната седмица.
сега се засилвам да правя спагети че няма какво да се яде а милото е още на работа и все пак като си дойде трябва да съм скалъпила нещо (не че има гаранция че ще стане) newsm03
после пак ще пиша
ако решите за виртуална среща скайпа е добър вариант според мен
за сега  newsm51 newsm51 newsm51

# 214
  • по пътеката
млюхията е разделена на магребска и на изто4на - има разлики както във вида така и в на4инана приготвяне! давала съм рецепта от тунис, за мене е уникатно като вкус, в бг като съм готвила имаха доста  реплика, на отврат и тн ,и е верно колко противно изглежда и мирише докато уври и остане на мазнина! но ,който беше смел вкуса и хареса!традицията е да се готви с крехко телешко, но бедните я готвят с вътрешности(един път ми се наложи да уважа в на4алото една  такава, за малко да не повторя и отказвах доста време)! сега сме й фенове с малката, големите не кусват, мъжът  ми и той не е фен на зелениите!
бразен ,давай рецептата , млюхията е на листа или на  прах при тебе?
 розалия, тъй като съм дуайен в темата , мисля да питам малко опознаващи въпроси: от колко време си в сауди, деца имате ли? как се запознахте с  милото? с какво се занимаваш през деня, кой се грижи у вас за  продуктите, домакинството, готвенето? имаш ли саудитки аверки за  клюки и съвети? сама излизаш ли на пазар,до мола или си винаги придружена с мъжо? и още последен за на4ало- тъй като елито каза,4е ве4е не са толкова стриктни в забраждането на жените, ти спазваш ли канона? ако те притесниават върпосите ,реши дали да отговориш, но понеже  не си се представила още реших да ти помогна малко! Peace  bouquet

# 215
  • Варна
Привет  newsm08,реших в това следобедно мързеливо време да кача клипчетата,които направих,качеството не е много добро,за което предварително се извинявам(това прозвуча като по телевизията),хора със слаби сърца да не гледат(шегувам се, няма нищо страшно smile3525)

в самолета

пристигане в Александрия

мостът в Александрия

модерни танци

Малко по-късно ще пусна линк и към още два,много бавно се ьплоудват  ooooh!

# 216
Здравейте момичета,

Благодаря за топлото посрещане Simple Smile, доставя ми голямо удоволствие да Ви чета.

Винаги съм имала слабост към Азиатският свят и живота ми така се стече,че се реших да замина за ЮК преди няколко години. В последствие се запознах с момче което е от Пакистан това беше преди 4 години и почти година след това се случи най-неочаквано за мен, влюбих се Embarassed и така се озовах в свят на които той принадлежи и който е толкова непознат все още за мен. Никога не съм посещавала тяхната страна,но тук научавам доста за нея благодарение на Monsoon_rain Laughing Никого не съм мислела, че ще срещна човек от толкова различна култура и така ще си допаднем.

reni31-надявам се да разкажеш впечатления от Пакистан по-късно Laughing

# 217
хехе либра незнаех 4е си от Варна 4ак сега забелязах на профила ти!   bouquet  Grinning
аз пък казах на ба6та ми първо за връзката си... понесох вси4ко което ми каза, но и аз не си мъл4ах ,но това бе6е преди 3 години може би от тогава никога не си спестявам ни6то казвам това което мисля.. не съм способна да удоволетворявам тяхните идеи и да си мъл4а при коментарите..
Латеа скоро и ти така 6те си  Simple Smile не приемай на вътре не6тата

bouquet

# 218
Libra видеото е страхотно, особено онова от моста в Александрия, предполагам, че това е М?
Ще видя после и другите като ги качиш. Видях и снимката ти с Рафаела, много сте сладки и двете Simple Smile
Бабели ти сега къде си, в Англия ли?

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:51 от Nadia Jasem

# 219
А ми да се представим тогава
Живея в Сауди от 14 години,Ама хич не ми беше лесно,при наличието на такава любов въпреки това.
И връзка от 5 години, значи кво став а 19 години леле не се бях замислила , колко бързо си текат годините.Мойте родители бяха против то не бяха скандали то не беше чудо,ама аз вироглава- оженихме се тайно без да знае някой-брак в джамията с една дума ама заверен на хартия Хе хе сега като се сетя ми става смешно горкият ми мъж как ли всичко е търпял в името на Любовта.
Значи повечето знаят за да се жениш в Джамия трябва да си смениш вярата нали?
Значи написа ми той един лист и аз трябваше да го наизустя''Ля иляха иля Ла Мохамеда  Расуль Ала" е вие знаете де , Ама аз хал хабер си нямам , ще се женим и беше февруари .С маникюр и грим , добре че поне бях с панталон,Излагация голяма Ама аз от де да зная като не съм ходила в джамия.Деиствието е във Истанбул в джамията "Фатих"Той моя си вземал час специялно и имама го чакаше имаше молитва обедна и след това пристъпиха към бракосъчетанието,Значи седи от пред главният Имам и от заде му още трима плюс нашите свидетели които са двама двама .Имама говори със съпруга ми ама аз нищо не разбирам -Отзаде другите 3 ма имами нещо ми ръкомахат таино от главният имам и клатят глави ама аз като не разбирам.Е както и да е  имама слава богу освен да се разпиша и дали съм съгласна нищо не ме пита.
Сега какво ми кимаха  с глави и  ми правеха жестове  ? Оставям на вас  да отгатнете  Thinking newsm78 Shocked Laughing Утре ще напиша продължението.
За Монохията при нас е на листа като коприва ама не жили, за първи път чувам че има и на прах  chef

# 220
Момичета тъкмо изгледах новата серия на БТВ поредицата "Такъв е живота - новите българи" Направо останах изумена как чужденците ни обичат България и как с патос говорят за нея.
Ако някой иска да ги гледа онлайн нека кликне тук и да отиде на на Видео:

http://www.btv.bg/broadcasts/broadcast_info.pcgi?cont_id=268

От 27 септември е новия сезон другите са от миналата година.
Марси докъде стигна с книжката?
Розалия голяма сватба е било. Разказваш много живо, чакам продължението...

# 221
Либра, видях клипчетата, машала! На моста в кафето това е М., нали?
Ето за теб: http://uk.youtube.com/watch?v=gB_oDIy7tCM

Целувки за всички  Hug

# 222
Здравей Nadia Jasem,

Вече мисля стана 6 години откакто живея в Англия Simple Smile и тук се срещнах с моя приятел и така вече три години Grinning

# 223
Либра клипчетата са супер
аз да се похваля спагетите станаха newsm44
и милото като награда обеща да ме води в Ливан в началото на декември месец( не че обещаното е като даденото, но поне ще има за какво да пиля)
ха само да ме излъже  #2gunfire
искам да питам
как приеха вашите родители смяната на религията?
винаги съм се питала как ли нашите биха приели такова нещо

# 224
бре
пак никой няма  newsm78
защо така?

Общи условия

Активация на акаунт