Вън циганското слънце грее - ЮНЧЕ весело му се смее!

• 13 459
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Каква хубава темичка си имаме ,а аз не съм се включвала незнам от кога  Embarassed ,но с Диди ми е невъзможно да седна и да драсна и 2 реда! Що се отнася до говоренето Диди направо ме смайва ,много думи знае ,а сега се опитва да ги навързва и по две като например "качи столче" "мами дай"" муш токите"-превеждам,че токите е пантофките и много други направо ме изумява така да бърза да се развива,и разбира се много много ни радва. Като иска вода ми казва "дай дода" "ика ам-ам"(иска ам-ам) и общо взето вече и разбирам не ми трябва преводач  Mr. Green Като иска да я гушна казва "гучи" и протяга ръчички.По парковете винаги я бъркат ,че е по-голяма и не се учудвам защото наистина е напред с материала Grinning на мама умницата! Това е засега от нас че.... Диди се катери по мен  и очаквам да се включи активно в писането  Laughing

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 18:27 от lusia

# 46
Тед, браво на Денката! Ориентирал се е  Wink
Аничка, дано да ти отговори Чамурлийска и наистина да ти помогне, че си представям какво ти е  Praynig
Луси, браво на Диди. Наистина е голяма умница.
Мишето казва това-онова, но репертоара й не е кой знае колко богат. Много малко думички съчетава по две. Любимото й все още е: ляй долу(лягай долу). Само, че вече командори кака си с тази репрлика. След "дай" също понякога следва втора думичка. Но за сега са само това. В момента на мода е командата: пей. Нея я научи от бабата, която я гледа, тъй като постоянно й пее нещо. Отдавна се опитва да пее и е много смешна. Естествено само приглася на песните  Laughing Много обича да пее "Чело коте", "У дома часовник трака", "Мила моя мамо" и "Тръгна рачо капитана". Покрай кака си пее и "Бански на лалета". Абсолютно вярно докарва: да, да, да...  hahaha
Свърши ми първата работна седмица. Мишето и гледачката се справиха доста добре. Надявам се и занапред да е така. Старите колеги много ми се радват. Новите ме глезят и ми угаждат. С две думи - няма от какво да се оплача.
Сега ще изчезвам, че дребосъчето нещо се разплака

# 47
  • welcome to the Jungle

КРИСИ, година без теб, пиленце!
Вярвам, че пърхаш щастлив, безгрижен и доволен някъде над главите ни, вярвам, че болката остана тук, а ти избяга от нея!
Много те обичаме!
 Hug

# 48
  • Варна
Милото Криси, винаги ще те помним, сладичък!
 Cry

# 49
  • София
за Криси! Мило ангелче, надявам се да си добре и да пазиш семейството си от небето. Лилибон,  Hug!

# 50
за Криси, Лилибон голяма прегръдка от нас Hug

# 51

За Криси!

# 52
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ДИМИТРОВДЕН!
мНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 53
За Криско!  Heart Eyes  Не сме те забравили!  Hug Дано душицата ти е щастлива!  Heart Eyes

# 54
  • Бургас
За Криси. Много мъчно ми стана , (ровех се във архива на старите теми за да прочета историята , нали се включих по късно при вас) не искам да разбутвам мъката на семейството, съжалявам много за малкия герой. Поклон пред семейството и техния ангел на небето.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 17:56 от щастливка - мързеливка

# 55
  • Варна
Криси, за теб! Носим те в сърцата си  Hug.

# 56
 Flowers Rose за Криско! Винаги ще те помня, моля се душицата ти да е щастлива там горе!
За Лилибон и цялото семейство Hug

# 57
  • Между Пирин, Рила и Родопите

Почивай в мир, мило дете!
Дано там, където и да си, да си волен като пеперуда!
Лилибон,  Hug

# 58
 Flowers Rose Flowers Rose За Криско! Помним те и се молим за теб!
Лилибон  Hug

# 59
Лилибонче, Hug
Честит имен ден на всички празнуващи, както и на строителите сред нас!  bouquet
Ася, и аз днес правих кекса, по принцип празнуваме днес на Диана имен ден, стана чудесен, благодаря, че ме подсети Wink

Общи условия

Активация на акаунт