Вън циганското слънце грее - ЮНЧЕ весело му се смее!

• 13 449
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Ди, ти за Стами ли се притесняваШ?

Любослав не казва още нито една сериозна думичка. Джафка като види куче, на мен ми вика Мампф, на татко си чат-пат Татаааа и това е. Като го питам къде му е нослето, лампата, колата, баткото, таткото и т.н. - сочи с пръстче.
И при нас така. Изобщо не съм се притеснила. АМа той и без това от батко си не може да вземе думата.  Laughing Иначе също показва с пръстче, че е на 1 година (по-скоро си допира двете показалчета едно о друго, не знам защо) и освен това често имитира звуци, които сме издали. Когато милва някого, казва "Оооо-оооо". Laughing Хич не бързам да се разприказва - знам, че все някога ще стане. Стефан по мое мнение проговори сравнително късно (сравнявайки с децата от отчетната му) - някъде след година и половина, обаче ела го виж сега - не мож му затвори устата. Вярно, че все още доста думи си ги изговаря по негов си начин, но все пак води диалог, и то смислен. Понякога де.  Laughing
Жениник, вчера се бях сетила за още нещо да ти кажа (ако не сте тръгнали още де) - ако смяташ да переш детските дрешки (на мен ми се наложи, моите са големи прасенца  Blush) си вземи малко прах за пране и дори легенче. В нашия хотел таквиз неща нямаше. Нямаше даже и въжета за простиране, в нашата стая имаше оставени от предишните наематели. Но по принцип е добре да не ти се налага да переш, то каква почивка е иначе?  Laughing

# 31
  • Варна
Привет! И моят юнак не казва нищо. Не и на български. Не спира да обяснява разни работи, но само със звуци. И сочене с пръст. Иначе най-новият номер е, че ми чисти обувките с гъбичката, преди да изляза  Joy.
За приказването хич не бързам - после ще има да викаме "Млъкни за малко!"  Laughing.

Лъвице, и моят "лае" и то много сполучливо, а от скоро имитира и котките. Станал им е такъв фен! Кучетата вече изобщо не са интересни. Пред блока ни живеят 7-8 котки и ела гледай какво става като излизаме... Тази Авена Сатива хомеопатично ли е? Да знам в какъв тип аптеки да търся.

# 32
При нас вече не са на мода нито кучета,нито котки,нито коне.Обаче като отидем на гости у баба ми,първата работа е да посетим кокошките  Laughing Още като влезем,започва"Ко ко ко кооооооо" докато не я заведе някой  Mr. Green

# 33
По повод говоренето, ето как мъжът ми онзи ден обясни на едно съседско дете на 3 годинки защо на Миши нищо не му се разбира, като говори: "Като е летял щъркелът за Китай да им носи бебета, изтървал е едно тук и то попаднало у нас. Затова сега най-напред говори на китайски, а чак после ще почне на словашки..."  Mr. Green Съседчето беше много впечатлено от отговора и само разбиращо поклати глава и въздъхна.  Laughing

А иначе, момичета, днес в 5.00 сутринта за първи път чухме и видяхме Миш-маш да пее! Ама истински!!!  Shocked  Бяхме му пуснали Бейби Айнщайн за животните и там пеят Old MacDonlad had a farm. В момента, в който започна песента, Мишката взе да вика Ииия-ииия-йоооо, ние с мъжа ми само го гледахме ей така  Shocked и после навсякъде, където в песента има иия-иия-йоо, Миш пригласяше... След това пяхме заедно песента около 20 пъти....  Crazy  Tired  Та такъв купон беше днес у нас в 5.00 сутринта...  Rolling Eyes
Не знам, може вашите слънчица вече да пеят, но ние бяхме безкрайно изненадани.  Simple Smile

# 34
  • Варна
Обаче като отидем на гости у баба ми,първата работа е да посетим кокошките  Laughing Още като влезем,започва"Ко ко ко кооооооо" докато не я заведе някой  Mr. Green
hahaha   hahaha   hahaha Паднах от смях!

А тая втора лентичка много ме впечатли  Flutter!

Босилек, мъжът ти много находчив! И убедителен  Laughing. Божи не пее. Но има предпочитани реклами. Особено една на Глобул с едни зелени балончета като я види и почва да се поклаща в такт с музиката и да се усмихва щастливо.

# 35
  • Пловдив
Привет! И моят юнак не казва нищо. Не и на български. Не спира да обяснява разни работи, но само със звуци. И сочене с пръст.
Това все едно аз съм го писала, Виктория е същата. Цял ден не й спира устата, но само тя си знае какво говори  Joy Иначе всички животни знае, като й слагам чорапчето на крачето и казвам " мууууш" и тя един ден като почнах да й обувам чорапчето каза " мууу" паднах от смях Joy и вече на всяко обуваме го повтаряме. За лека нощ, казва "нооо" едно такова издължено  Grinning, опитва се да пее "Мила моя мамо" и се получава нещо от рода "мия мия мо мамоо" и от този род ... като мием ръчичките казва "мий мий" абе като цяло почна да казва по някоя по-смислена думичка...
Голяма веселба е в къщи с нейното дърдорене  Party както и при всички вас  Hug

# 36
Привет!Благодаря ви момичета за успокоителните думи HugАми притеснявам си се още откакто забременях,малкия сега копира всичко от батко си.Ако Мити говореше предполагам че и Стами щеше да е напред с думичките.Знаех си че трябваше по-рано да родя второто ама не можех да убедя съпруга.Сега като ги сравнявам двамата на тази възраст имат коренна разлика.
Босилек,ама и мъжът ти добре се е сетил да обясни Joy
Днес усилено се пазарувахме за Димитровден,купихме бюро на големия ученик,та дано да си пише уроците с кеф WinkУтре ще майсторя торта и два броя момчета ще са зачислени на баща си,жалко че времето май няма да е много хубаво,че да ги изведе навън.

# 37
  • Варна
Босилекhahaha много китайчета са изпуснали по пътя и все в различни държави. Ели също пее ия-ия-ооо със същото филмче  Mr. Green. Аз също бях много изненадана. И то още първия път като го гледа.
При нас всички животни освен кучето и котката правят ко-ко-ко или ръмжат  Laughing. Любими думички са "мамуууууу" и "какууу", което значи и кака и татко, че понякога и ако  Joy. Любимата реклама е  онази, в която се пее "хей, хей, хей .... не знам си какво си".
Иначе с яслата хич не сме добре  Sad. Мъчи се детенцето. Почвала да пищи, ако някой влезе, излезе, звънне и т.н. Поне има апетит за две. И аз тия дни въобще не съм в настроение заради всичко това.

Айде лека нощ и весел уикенд!

# 38
  • Варна
Аничке, що не драснеш 2 реда на Лъвицата? Тя беше споменала за някакво хомеопатично за яслена мъка, което било чудо. Сега ще й драсна в кюто да ти пише какво е.

# 39
  • welcome to the Jungle
Хахахахаха, този ден е особено весел. Босилек, разсмя ме от сърце  Mr. Green. Обичам ги тези изневиделици по никое време.
Оная нощ спим, децата в своята си стая, по едно време ( никое време) някой ми дърпа внимателно косата...Огнян доприпкал с чувалчето си при нас - нито аз нито Любо сме го усетили  Whistling

Обаче, не изоставамеее, ей  Flutter Joy. Любослав досега е ... ЧИСТИЛ С ПРАХОСМУКАЧКА! Имам видеоматериал за неверните  hahaha.
Държа да отбележа, че този уред е нов за нашето семейство - досега не съм ползвала старата, щото съм чистила винаги с метла и мопс( просто нямаме килими в 2/3 от годината). Е, купихме си и елате да видите - чакаме ред, да се докопаме до пустото чудо. Ама най-смешното е, че Любослав е научил и стъпката в крачетата и се поклаща напред-назад, зада изчисти по-добре и стиска с две ръчички  Mr. Green КУКЛИЧКА МИ Е! А Баткото се завира и в ъглите да чисти! И това са го видели 1-2 пъти само ( че няма и седмица откакто сме си я купили) Whistling hahaha.

Светли, Авена Сатива се купува от хомеопатична аптека със сигурност, иначе се води, че е тинктура от див овес. На нас ни я предписа хомеопат Чамурлийска за Оги, за да  си възстанови апетита. В аптеката ме питаха "ЗА рани ли я купувате?" и това ме накара да прочета повече за нея. За апетита не мога да кажа кой знае какво, обачее - за раните е УНИКАЛНО!

Аничка, Чамурлийска капна капката директно в устата на Оги и не ми каза какво му дава. Има вариант - дали да не й звъннеш?? Или да и пишеш на мейла - чете си го редовно. Със сигурност ще ти отговори. А аз наистина нямам идея какво му даде  newsm78

# 40
Добро утро,

хайде поспаланки събудете се с кафенцето, и днес ще правя и прощопулник на Денката за това ето за негово здраве и питка

Желая на всички приятен и благополучен ден!

# 41
  • Пловдив
Добро утро. Тед тенк ю за кафенцето и питката. Да не забравиш да пишеш какво ще хване Денката  Peace
Хайде от мен по едно парче кекс

П.П. В Готварския има рецепта за един шоколодаво-бананов кекс. Ако обичате кексове, пробвайте го. Става разкошен, правих го няколко пъти вече, вчера също   chef

# 42
  • Варна
Ей, с тези вкуснотии рано сутрин ще развалите на човек диетата, ако спазва такава  Laughing.

Лъвичке, благодаря за съвета   bouquet! Писах и съобщение на сайта и. Дано ми отговори, че вече дълго продължава тази агония. И без това съм намислила да водя Ели на хомеопат, но не знам за кога ли ще ми дадат час.

# 43
Привет отново,
от всички наредени неща Денката хвана топката. Скрих му топката взе си молива и не го пусна Laughing Нищо друго не го интересуваше.

# 44
  • Бургас
Здравейте и от нас.

ted_ сигурно ще стане рефер , съчетанието между топка и молив  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт