Вън циганското слънце грее - ЮНЧЕ весело му се смее!

• 13 451
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро,
първото кафенце в новата тема заповядайте

аз ставам да оправям ШЕФА от гърнето и ще се включа по-късно Hug

# 16
  • Пловдив
Хайдееее на Сливенските милинки  Grinning bowuu  chef

# 17
Тед, гледам, че си фен на Депеш  Peace И аз вчера си купих билет, тук ще са на 13.6  Party След половин час пускат на Металика и затам съм се насочила, макар и да съм била 2 пъти. Но най-най-много искам Роби Уилямс да излезе от депресията и да отида пак на негов концерт Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Размечтах се рано сутрин нещо Mr. Green

# 18
_ШоШи_  аз си взех билет на 80лв. С Металика се разминах  Tired
Но Депеш няма да ми избягат  smile3508
Асе хубави мелинки.
А сега мамите с моми да дадат идея за играчка на мома 2г.  Е маже да се включат и мамите с момци.
За РД на детето на кумците взела съм и джинси и блузка но ми се вижда малко и ме се иска и някаква играчка, а и тя ще се радва. newsm78

# 19
Добро утро!
Честита нова темичка!
При нас нищо ново, отивам да дочета старат темичка, за да съм по-адекватна.

Светле, за синявици ползвам Индовазин. Почти вълшебно мазило Peace

Хубав ден!

# 20
За 2я рожден ден при Диана хитове бяха дъска за рисуване и детско касетофонче. Ползва си ги и до днес. Иначе няма да сбъркаш с Лего или ако си няма количка за кукла. Peace

# 21
  • Пловдив
А сега мамите с моми да дадат идея за играчка на мома 2г.  Е маже да се включат и мамите с момци.
За РД на детето на кумците взела съм и джинси и блузка но ми се вижда малко и ме се иска и някаква играчка, а и тя ще се радва. newsm78[/b]
Може да вземеш пластмасови музикални ютия или пералня, хубави са. Племенниците ми имат, та даже и Вики им се радва и разбира значението им.  Laughing
Оооо да, както е казала Шоши дъската за рисуване, голямо писане и триене пада  Joy

# 22
За 2я рожден ден при Диана хитове бяха дъска за рисуване и детско касетофонче. Ползва си ги и до днес. Иначе няма да сбъркаш с Лего или ако си няма количка за кукла. Peace
О, за Лего знам даже търся една количка но преди време я видях в един от магазините но сега не мога да я видя, мой племенник я има и като отидем у тях Денката се разсипва от игра с нея. Смятах за РД му ден да я взема но я нямаше. Ще помоля да ми я снимат и да ви я покажа. Дъска за рисуване има даже и на нашия убавец взех но набара цаката за разглобяване на химикала Shocked Разрушител голям е. Благодаря за бързите съвети Hug

# 23
Aуу, що не пускате линк към новата тема в старата, бе хубавици? Замалко да ви изпусна!  Laughing  Hug
Ааа, имало линк, видях сега.  Blush

# 24
di80, не се притеснявай миличка. Тук в блока имаме ужасно много деца и на възрастта на големия и на възрастта на малкия ми син. От всичките ми наблюдения установявам, че проговориха по различно време и особено момчетата винаги с малко по-голямо закъснение. При мен Емил на тази възраст казваше повече неща от Тони, но всички са различни. Мисля, че знам какво ти е, заради това което си преживяла, но според скромното ми мнение на неспециалист, нямаш поводи за притеснение  Hug

# 25
Тед, гледам, че си фен на Депеш  Peace И аз вчера си купих билет, тук ще са на 13.6  Party След половин час пускат на Металика и затам съм се насочила, макар и да съм била 2 пъти. Но най-най-много искам Роби Уилямс да излезе от депресията и да отида пак на негов концерт Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Размечтах се рано сутрин нещо Mr. Green

Шоши, в кой град ще ходиш на концерта? Ние с мъжа ми се чудим дали да не отскочим до Берлин... В Братислава вече сме били на два техни, в  Прага на един, ще ми се на друго място да ги слушам този път...  Rolling Eyes 
Или има ли някой немски град, за който да знаеш, че стават добри концерти?

# 26
  • welcome to the Jungle
Ди, ти за Стами ли се притесняваШ?

Любослав не казва още нито една сериозна думичка. Джафка като види куче, на мен ми вика Мампф, на татко си чат-пат Татаааа и това е. Като го питам къде му е нослето, лампата, колата, баткото, таткото и т.н. - сочи с пръстче. Иначе бие и то много често, винаги когато нещо му забраня и идва да ме удари с репликата "наааа". Наскоро му хванах биещата ръчичка, обясних му кротко, че ми причинява ето това и го шляпнах с ръчичката му леко по бузката му. Малей, каква драма настъпи - рев! Как може да се бие самичък? Обаче всеки следващ път от тогава, ако не може да ме удари мен - удрая себе си Mr. Green Егати и талибанчето.А какви танци врътка като си пусне една музикална играчка-пиано - ще се разпилеете от смях. Докарва го на ръченичка  Joy

Светли, за Авена Сатива зная, че се продава в София само на 1 местенце. НЕ е скъпа - 3.50 лв. за 50 мл шише, но е нещо уникално. На морето Оги падна и си махна кожата на дясната ръчичка до дълбочина да се вижда месото  Sick, капах му тогава АС, после като заспа и на сутринта беше се случило чудо - раната му изглеждаше все едно е на поне 1 седмица. Твърда, черна коричка, при това суха. Веднъж Любо в къщи се поряза, а на него много трудно му зарастват раните. Капнах му пак, и след 5 минутки не можахме да открием къде точно се беше порязал... честно. Тази тинктура си я нося в лекарствата за път, в къщи в кухнята имам и в аптечката - на 3 места. Много я ценя, а случаите, в които е доказала чудодейната си сила са десетки вече у нас.
Всъщност, само да споделя, че в аптечката си нося и 1 доза Урбазон със спринцовка и игла. Може и странно да ви се вижда, но е нещо супер важно ако недай Боже детето бъде ухапано/ужилено от нещо, къмо което да е силно алергично, примерно пчела, оса. Да не говорим, че и като идем на вилата - и змии има. Та се поинтересувах, разпитах педиатърката ни, обяснено ми е как да бия инжекцията в случай на спешна нужда и когато сме далеч от спешва медицинска помощ.

# 27
  • София
Здравейте,

Анту, Честит празник на патерица.

Само да кажа, че превързочните материали си ги нося в аптечката в колата. Просто проверявам състоянието им. Та нали за това е аптечката. И още нещо винаги си нося здравната книжка и картата за допълнително здравно осигуряване в моите документи в чантата. На път може да потрябват, ако се наложи посещение на лекар по спешност. Ако не друго -  плашат да не се налага.

Иначе за мое учудване съвришх голяма част от задачите си през седмицата. Най вече се видях с когото можах. Пък и с есенното почистване доста напреднах. Но съм със зверска мускулна треска от търкане и носене на Алекс на ръце. Понеже излизам без количка и той все намира начин да задреме навън и го нося на път за вкъщи. Rolling Eyes

Ами това е накратко. Айде чао.

# 28
  • Бургас
Добро утро, кафето е от мен тази сутрин

Надявам се на един хубав ден , защото вече вън има слънце и ви пожелаваме на всички приятен и изпълнен с положителни емоции ден, на работещите да не се преуморят все пак днес е петък. Grinning
Целувки на всички .

# 29
  • София
Момичета, здравейте!  Grinning

Как сте днес? При нас е мрачно и няма слънчице, но мисля към 11ч. да излезем за час-час и половина. При нас новото е, че като иска нещо казва ДАМ. Тръгването ни на ясла се отлага, защото от 15-ти ноември ще правят ремонт.  ooooh! Провалиха ми всичките планове.  Confused Благодаря, че сте поправили заглавието в бързината въобще не съм видяла грешката.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт