Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 357
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Привет! Мерси за кафето!
Аз белите не ги броя вече, що буркани е изпочупил....
Приплакването се дължи на зъби, според мен. По мои наблюдения, децата не страдат когато им е студено - по-малките бебета намаляват физическата активност, буквално "замръзват" (така пестят енергията), когато им е студено, по-големите директно се събуждат и наддават вой да сигнализират за дискомфорта, но не се оставят да им е студено. Обличам по-топла пижама сега зимата и чорапки и забравям. Не се притеснявам за отвиването. 

# 241
Лулу,може,сега ще го водя при личната да го види ,че днес ни е 7 ден който пием аб Tired искам д аму изпише подходящи имуностимуланти,че още едно такова заболяване и ще ме довърши,стопих се за отрицателно време Tired

# 242
Добро утро от мен... Аз не пиша често вече,защото съм много изнервена от неспане и да не ви равалям настроението,като ви  гледам режимите и Ви завиждам,ние спим максимум на денонощие 11  часа,другите 13 будува...Малко е за дете на неговата възраст,ама какво да го направя,дано по-натам влезе в режим...
Аз си държа срещата да си остане за декември в събота,както е по анкета,ама каквото решите,според мен е глупаво да се пускат анкети,да се гласува и изведнъж някой решава да бъде друго време,безмислена работа е това...То е ясно,че всички не може да дойдат на 1 дата все пак,съжалявам,че съм така груба,но пък лятото пак беше същата простотия като се опитахме да организираме нещо... За среща в южняка съм съгласна също дори този уикенд,защото сега времето го дават разкошно...
Лек ден от нас засега...

# 243
Добро утро!
Очертава се страхотен ден, а аз трябва да поработя, дано да сколасам са изведа децата следобяд!
за срещата- каквото анкетата покаже, съм за, макар че баща ми има рожден ден на 13.12, но се надявам да успеем да дойдем.
Аз за нашия режим няма какво да пиша, като му се спи- спи, като му се яде- яде, насила нищо не става и аз не давам зор!

Грейпфрут- пил е сок.

Дано и през уикенда да е хубаво времето!
Пожелавам ви усмихнат ден!

# 244
Грейпфрут давам и то отдавна, не само сок, но и парченца от самия плод без горчивата ципа.

# 245
Хей, здравейте!  Grinning

Тук четвърти ден вали и хич не ми е весело - Мая подивява вкъщи, а търговските центрове са далече, аз - без кола и няма къде да идем да се разсее. Изчерпаха ми се идеите с какво да я забавлявам, всичко й омръзва след 2-3 минути.
Морска, наистина добре ще е да заведеш Теди да го видят, пък нека нищо му няма, да е от зъби.  Peace
Анаморф,  Hug Дано да е само период това будуване! И на мен ми се беше събрало преди време близо два месеца с по 3-4 часа сън сумарно, ходех като сомнамбул, изнервена, нищо не можех да свърша добре заради натрупаната умора и още повече се изнервях; но тогава беше добре, че Мая спеше в количката в парка и аз отпочивах на пейката. С тия тичащи крачета сега нямам идея как може да си почине човек, ако не може през нощта.
А за срещите (извинявайте, че се намесвам) - освен вече гласуваното, защо не определите ден от семицата, час 10 сутринта например (гледам, че всички са станали и закусили по това време) и Борисовата градина или Южния парк; който може - отива, ако не - другата седмица. Така все ще успеете да се видите с всички, може да не е накуп, но пак е нещо...

# 246
  • вкъщи
здравейте и от нас!
сутринта вдигнах една дандания на нашия татко и сега мони е при свекърва ми.да се гледат както искат.и аз имам нужда да си погледна къщата ,а и малко да си по4ина.4 нощи ве4е не спи,мрънка,носим се постоянно.май пак зъби....
анаморф споко и а зсъм същата,и още пове4е ,4е съм с 2 деца,а и има кой да помага,но не иска.свободна баба си
имаме,ама не се интересува от децата хи4.
направо с е
замислям за ясла,толкова  е палав мони,4е ми скрива топката.с него нищо не мога да свърша,само щурее,мрънка,плеска....
спи най много 4ас 4ас и полвина,става в 5-6,като преди това се е будил 100 пъти.
но така ще е.
айде лек ви ден,дано сколасам след 4истенето да изляза с приятелка на кафе,от месеци не съм пила кафе както трябва,а само вървейки с пластмасова 4ашка.

# 247
За добро състояние на психиката и нервната система на майката е от изключително значение да й помагат. А то (доброто състояние и на двете) е от изключително значение за щастието на децата.
В случай, че няма кой да помага, лично аз просто ПЛЮЯ на къщата, прането, гладенето, прозорците, шкафовете и прочие глупости от заобикалящия ни бит, включая лекетата по дрехите на децата и гладните татковци.
Гледане на дете е отговорна и пълноценна работа, непозволяващ включване на допълнителни дейности.
Не мога да ви опиша в какъв хаос живеехме първите 2 и нещо години от живота на дъщеря ми  Mr. Green. Но пък си бяхме щасливи Simple Smile

# 248
Привет и от нас  Grinning

С тези дъждове е някакъв ад, срастнахмме се с колата ве4е, едно нормално излизане по улиците на разходка нямаме от 3 дни  Tired

Морска, Сами съ6о проплаква  така, тази но6 на 3 ...4 пъти, изправя се направо в леглото и реве. Вземах го в на6ето легло и по някое време го връ6ах отново е неговото. Но с него в едно легло не моге да се наспи 4овек, хва6а те за ухото, дърпа те тук и там, наляво надясно, крака ръце  ooooh! Mr. Green И аз мисля, 4е са зъби, на нас след първия, ни избиха веднага о6е 3  Crazy

# 249
  • София
Здр. Ние сме добре. Снощи бяхме на гости и Билян подивя.. Така съм изтощена и уморена.. А сега чакаме ние  гости и съм се съсипала да чистя и готвя.. Хайде чао за сега..

# 250
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Фава и моя татко има рожден ден на същата дата като твоя  Grinning
Морска- зъби са  Peace

Грейпфрут съм давала и не беше очарована. Дадох и лъжичка, опита и когато посегнах да и дам втора, директно избяга  Laughing
Осъзнах какъв кеф е да водя малката на градина, като ви слушам. Поне половината ден си осигурявам спокойствие, че то това мойно не е терминатор, а 10 терминатора  ooooh!
След градината, задължително следват дълги разходки. И Йована като Мая, вече не се ползва от услугите на количката. ПО два, три часа обикаляме пеша  Peace. И въпреки това, явно не се умаря достатъчно, че да заспи навреме.  Crazy

Гости вече само каня у дома. Не смея да отида никъде с нея, защото им опустошава къщите. А е на такава възраст, че колкото и да му говориш, не разбира, че така не трябв ада се прави. Викам си приятелите у дома, тук, поне може да праи каквото си иска  ooooh!

Слънчоглед, защо не помолиш някой от България да ти изпрати Саностол. Йована много се разяде от тези витамини  Peace

# 251
Привет и от нас!

Влизам набързо да ви видя и изчезвам, че ще имаме гости за уикенда.
Само да се оплача, че тази сутринт Перси се разкиха и сега си имаме малко сополчета. Мисля, че са зъбки, но все пак, знае ли се, дано само с това се разминем.

Слънчева и спокойна следобед!

# 252
Здравейте
Влизам и аз на бързо, че  и мен това ме чака като PIVANOVA                                                                                                                                         
Гости вече само каня у дома. Не смея да отида никъде с нея, защото им опустошава къщите. А е на такава възраст, че колкото и да му говориш, не разбира, че така не трябва ада се прави. Викам си приятелите у дома, тук, поне може да прави каквото си иска  ooooh!

И ние сме така,по добре  у нас  ,за да няма поражения другаде
PIVANOVA давай му вит.Ц
 нашия режим  ,отива по дяволите.Ето днес бяхме по работа до Лозенец и докато се приберем ...заспа  в колата  ,минах да му взема кухнята ,прибрах го ,местих го  и така още спи-Гладен

# 253
нашето положение е все същото,продължаваме до понеделник с аб,има още хрипове от дясно Tired сироп за кашлицата продължаваме с мукопланта,кашлицата ни е дълбока и мокра Tired и т.н...... прани да му направя снимка,белия дроб е чист Rolling Eyes

# 254
  • В светлината на слънцето
Морска, ходихте ли на доктор? Какво каза? Дано е от зъбките, а не нещо друго.  Praynig

Ей, момичета, я забравете направо за това, което предложих - за анкета в следващата тема с включен ноември. Казах го с най-добри чувства и с мисълта, че така повече от нас ще могат да дойдат. Но няма смисъл да раздухваме повече въпроса - нека си остане настоящата анкета и който може ще дойде през декември, който не - здраве да е. А за съботно-неделна разходка в Борисовата аз лично съм много навита. До Южния май няма да успея да стигна, че завчера ни блъснаха колата на паркинга и през седмицата ще трябва да се занимавам и с ремонтна дейност, освен че се връщам и на работа.  ooooh!

Опа, видях, че Морска се е върнала, докато пишех. Ех, дано най-после Теди се оправи.  Praynig Знам, че това няма да помогне кой знае колко, но му пращаме една голяма и мъжка прегръдка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт