Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 353
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Добър вечер!!!

Сега сколасах да се добера до компа Simple Smile

Малката заспа.Водихме я на Банкя малко,с баба й.Потърча,намаза пак с разни глупости от сергиите с играчките и се прибрахме.Взех и памперси на Хъджис-супер са,с ластик по цялото кръстче,без алоета и разни такива и целите са на едни тигрииииииии Laughing
Малко имаме сополи пак,дано бързо и минат.Иначе е такъв киселоч-сама се бие,нервничи,реве за нищо,буди се по милион пъти Tired

Тонка,с тоя ваш кола,аман вече #Cussing out
Честито на любимото Свеки  bouquet

Гита,честито и на твоята майчица  bouquet

Хайде,лека,че едвам гледам Tired

# 301
  • София
Добър вечер!
Ние ходихме на гости на едно приятелче да гледаме мача Party без детенце и сега с еприбирааме,а той е заспал току що Crazy свобода за мен....... Mr. Green
Лулу,добре си е на къщичка! PartyБрат ми е тук на 17 км от СФ и често го посещавам и е супер,двор това онова Flutter Crazy Party
Ади,дано минат сополките бързо! Praynig Hug
За компютъра гадно ама дано имаме шанс да ни го платят застрахователите Praynig
В вторник ще идват на оглед/имало вариант/  Praynig
Оставям ви и отивам да пийнем по едно/да си допием де/   bowuu Crazy Mr. Green

Лека на  всички! Hug

# 302
Добрър вечер и от мен
 Да ви се похваля днес опустоших един магазин за детски дрехи.Щели да го затварят,че нещо не върви търговията и му дадоха всичко на половин цена. Чак за догодина съм вземала,много яки неща ..Три комплекта потници с боксерки на Вис Виталис за 10лв. другте неща са на Unique

Какво е това ставане в 11,30 .Такова чудо никога не ми се е случвало Crossing Arms
Кроки супер е така като си намериш нешо което вече си го отписал
Аз пък си имам нов тел.за РД-то,че стария Марти му видя сметката.
 Хайде лека че мрънкалото пак  надува гайдата

# 303
Добро утро  Hug
НОВАТА ТЕМА е готова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт