Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 354
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • Stavanger,Norway/ Varna
добро утро и от мен  Grinning
Днес е събота и малката си е в къщи и вече издивява милото от скука. Ей ся мятам една прахосмукачка и излизаме да използваме слънчевото време.  Grinning

# 286
  • София
Гита,да ти е жива и здрава!  bouquet
Аз също да почерпя,че свекърва ми и тя има ден ден:

Днес е задушница! Rolling Eyes
Не се прави нищо но аз пуснах една пералня Rolling Eyes
ПОсле трябва и да готва няма как Rolling Eyes

Сутринта ходих на фризьор Flutterбоядисах се,подтригах,сешоарче  Wink Sunglasses Flutter

Аз забравих да кажа вчера,че за 2 път ни крадат компютъра на колата #2gunfire #Cussing out Twisted Evilи сега все едно нямаме кола! Rolling Eyes

# 287
Добро утро!
моми4ета, някоя от вас да има къ6а или апартамент с вътре6на стълба? Как опазвате бебоците? Тези врати/ре6етки надеждни ли са и до каква възраст на детенце?

Ние имаме вътрешна стълба. Купихме от Джъмбо една метална бяла вратичка, която де длага в пространството между двете стени на входа на стълбата. Виждала съм различни модели на тези вратички, нашата ме устройва засега. Системата на заключване е такава, че самата вратичка трябва леко да се приповдигне и след това да се бутне за да се отвори и децата просто не се сещат да я приподвигнат. Тино я бута като обезумял, блъска, дърпа, но не успява да я отвори, щот не му стига акъла да я приповдигне  Mr. Green Чудя се докога обаче   Laughing
Няма видими закопчалки, както съм виждала по други модели - според мен децата бързо биха ги разчоплили  newsm78
Но най-важното си остава за мен - тренирането на детето самостоятелно да слиза и да се качва, за да се научи само да се препазва. Затова всеки път, когато имам време да го чакам - му позволявам да се качва и слиза сам и вече е много добър.

# 288
Здравейте  Hug
Гита Ог Ч.Р.Д. на майчето   bouquet Я дай насам от тези шоколадовите сладкишчета Crazy Mr. Green По въпроса ти за здравната книжка - последния път като си вадих от работа ми предложиха срещу 25 лв. те да свършат тази работа и се възползвах  Blush
Димяни честито и на свекито   bouquet Как така ви крадат компютъра на колата  newsm78 Нашата май не е толкова модерна и затова не ми е ясно как става  Rolling Eyes
Галка снимките са много красиви  Heart Eyes  Гогича е станал голям Убавец  Heart Eyes Много ми липсва парка в Русе  Confused Около Коледа пак ще си идваме  Peace С Яни се оказа онова дето Ради предположи като се видяхме в парка  ooooh! затова се наложи да си стоим няколко дни вкъщи  Tired
Кроки много невероятно за телефона  Party до колкото помня ти доста отдавна сподели че си го загубила.Много ми е интересно какво се е слу4ило с него през това време Thinking
За имуностимулатори нашето педи каза да му давам по веднъж на ден сиропче Ескимо Кидс, освен това си му давам сребърна вода и клеева тинктура  Peace

Моят народен будител  Crazy ме събуди сутринта в 8 и сега заспа. Ще взема и аз да полегна малко, че дет' викате - не се знае нощес дали ще се уредим да поспим  Crossing Arms
И това със стъмването рано рано е много гадно - почти не успяваме да излизаме следобед  ooooh!

Пуууу, че дълго стана  ooooh! Ще ме прощавате  Blush

# 289
  • София
Бейби ,много ги крадат на Мерцедесите и тук баш в Люлин е бум не ,че не ги гепват  на всякъде Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Втора употреба струва 1000/ 1200 лв. а нов 3 хил   и отгоре направо така ме е яд #2gunfire Twisted Evil
Харесах си нова спалня и кво тамън да си я вземем и айдеееееее ooooh! сега не давам зор и се отказах......... догодина Rolling Eyes
Колата я държахме на паркинг 4 мес  и понеже милия ми го мързи да ходи 20 крачки повече я махна от там и тук на булеварда!Верно осветено е и е под техния балкон/бившия му апартамент там където живее брат му и майка му/ има камера която снима уж постоянно ама брат му  понякога не знам защо пипа та си играе с нея и   Twisted Evilпак изключена Twisted Evil та такива ми ти работи.......... ooooh!

# 290
Димяни,продайте колата,иначе ще стане омагьосан кръг,вие ще купувате нов ,те пак ще го крадат и те така Crazy

# 291
Оле ,Димяни ,съчувствам ви. Confused Май наистина е най-добре да я продадете. Thinking Ама тая работа с камерата на брат му нещо ми е много съмнителна. Thinking
Морска ,педиатърката отдавна ми препоръча Бронхо-Ваксом ,но аз се дърпах ,защото съм против имуностимулации в лекарствен вид.Сега обаче ме е яд ,4е не я послушахме по-рано.Тя този път направо ни натисна да започнем да му го даваме ,защото за пореден път прави спазъм и това не било никак добре. Confused Та ,така.
Гите ,Ч.Р.Д. на майчето ти!Да е жива и здрава и с много любов и радост да гледа прекрасните си внучки! Heart Eyes  bouquet
*ИлиЯна* ,браво ,как помниш за телефона! Party Според мен някой от нашия блок го е намерил и го е ползвал една година.Сега си е купил нов телефон и е решил да ми го върне. Laughing Laughing Laughing Първо ми иде здравата да го напсувам ,после пък да го черпя едно питие. Crazy
И сега какво?Не мога ли да сготвя една супа и една баница ,като е задушница? newsm78
Лъчо пак се буди с мощен рев през нощта и намаза- пак спа при нас ,но хич не беше спокоен ,душичката ми.

# 292
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кроки сега разгледах снимките на Лъчи от кръщенето. И вие в малка Богородица сте го правили. Много бях доволна от церемонията и от попа  Peace

Или, ако не се лъжа, нали ти беше по едно време на Дюкан. Какво стана, доволна ли си. Аз го почнах, вече три дена съм в първа фаза и взе да ми писва, ама понеже съм инат не се давам  Laughing

Мъжо спи, малката спи, кво и аз ли да полегна  newsm78

# 293
Крокодил,и Теди го обръща на спазъм Tired за втори път... не знам по рано дали ти бях писала,но и лекарката при която го водих,също каза,че може да прави алергичен спазъм,но не го отдавам на това,заболяването е такова Peace

# 294
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря за пожеланията за майка ми!

Или, ако не се лъжа, нали ти беше по едно време на Дюкан. Какво стана, доволна ли си. Аз го почнах, вече три дена съм в първа фаза и взе да ми писва, ама понеже съм инат не се давам  Laughing

Ти пА от к'ъв зор?  Crazy Мъж ми се пробва с тази диета за около месец. Първите 10дена свали 7кг, после-нъц. Повреди си стомаха и като се захрани, направи бясна алергична реакция, та му биха Урбазон и после пи Зиртек.

# 295
  • В светлината на слънцето
Малко късничко, но...
Гита, да ти е живо и здраво майчето и още много рождени дни да празнува!   bouquet  bouquet  bouquet

Димяни, честито и на твоето свеки! Мнооого да те слуша и помага!   bouquet  bouquet  bouquet

Кроки, това с телефона звучи направо фантастично. Да не повярваш, че все още има хора, които връщат изгубени вещи. То се знае де, че преди това са си ползвали намерената вещ, но поне са се сетили да я върнат след това.
Димяни, много неприятно това с колата. То, вие ако постоянно купувате компютърната система, накрая ще се окаже, че сте платили колкото още една кола. Дано не се случва вече.

Ние пък днес се разходихме малко извън София. Всъщност се прибрахме преди час. Бях на вилата на едната ми леля - в едно китно планинско селце до Драгоман. Тя е търновка, но реши да си продаде там апартамента и да купи някаква селска къща близо до София, защото и двамата ми братовчеди живеят тук (всъщност единия вече е в Дания). Но попадна на една лятна вила с всички удобства за ползване и през зимата, и от няколко години си живее там. И е мнооого хубаво, спокойно, пасторално, абе ... голям кеф. Теди и Сашко се натичаха на воля на двора.  Crazy
На връщане минахме и през Централни гробища - да прелеем вино на гроба на баща ми. Малеее, колко много хора имаше... #Crazy И хем вече минаваше 17 часа. И пак беше пълно. За сутринта изобщо и не посмях да мисля да ходим, защото знам какво е стълпотворение. Но не очаквах и в късния следобед да има толкова хора. Thinking

# 296
И аз малко късно, ама от сърце
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАБА-ТА НА ТАНТИ И ЕММА![/b] Много да е здрава и още дълги години да слуша и помага   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БАБА-ТА НА РАЙЪН![/b] Много здраве и желая!   bouquet
Димяни, сори за компа ... ще си купите нов ... майната му ... вие да сте здрави!  Heart Eyes

# 297
Честито на празнуващите   bouquet
Ние цял ден по гости бяхме, т.е малкия на гости мама по кафета  Party
Сега заспа и ме чака цяла къща с боклуци  ooooh!
Айде лека на всички  Hug

# 298
  • Ланкър, планините Овнерог
Емма днес въобще не е спала, откакто стана в 11.30ч и още вършее с пълни сили  Tired

# 299
Емма днес въобще не е спала, откакто стана в 11.30ч и още вършее с пълни сили  Tired

Е как така стават в 11.30????? Т'ва при нас не е било от както беше на няколко месеца... А така ми се поспива и на менеееее сутрииин  Tired

Общи условия

Активация на акаунт