ПЛЕВЕН - 67

• 15 758
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Аз понеже не ви познавам незнам кой как си храни децата ама искам да ви питам знаете ли колко трябва да се изяжда на 2 месеца. Големия го кърмих до 5 мес. и незнам колко е изяждал, а сега не кърмя и ядем 5 пъти по 150, ама май не му стига и понякога му давам 180. Вижда ми се множко  Thinking. Ако някой може да сподели мнение ще съм благодарна.
А и още нещо има много бебешка кал. Да знаете нещо различно от олио?

# 76
Аз понеже не ви познавам незнам кой как си храни децата ама искам да ви питам знаете ли колко трябва да се изяжда на 2 месеца. Големия го кърмих до 5 мес. и незнам колко е изяждал, а сега не кърмя и ядем 5 пъти по 150, ама май не му стига и понякога му давам 180. Вижда ми се множко  Thinking. Ако някой може да сподели мнение ще съм благодарна.
А и още нещо има много бебешка кал. Да знаете нещо различно от олио?

Ами на мен ми се струва повечко.Бети е на 6 месеца и яде по 150 мл.три пъти и две храненета са пюрета.към 2 месеца ядеше по 120 и пак оставаше винаги.а кал по главичката- беше малко и не съм мазала с нищо

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 09:27 от vesy1

# 77
  • Плевен
Грета, ти само ми напомни за бирата да не се отплесна, драсни ми една ЛС. )))) мен не ме бърка и двете да сме, ако се откажеш пак пиши. )))
Не се отказвам, ще си бъбрим по "сватски". Laughing
Имам огромно желание и аз да се присъединя, надявам се да имам възможността , засега съм 75% сигурна Simple Smile

# 78
Валенце, благодаря, оздравя Велина, даже и на градина ходи от 2 дни.
Утре в градината ще ходят от ХЕИ да взимат гърлен секрет на децата, което се нуждае, да почва веднага антибиотик /заради скарлатината/.
В нашето крило няма, не мисля да я спирам да ходи.

Аз си получих първия колет от ЛаРедут, който поръчах на 8-ми окт. Взех го от вътре, защото беше 5 кг. Платих и 1.50, ама не разбрах защо, май магазиния.
Изключително доволна съм от нещата, които поръчах. Фира няма, всичко е по мярка. Взех на Велина и играчки - страхотни са! Някои неща й дадох, други оставих и за Коледа. Party Изобщо - доволен! Sunglasses Тя - още повече. Grinning Благодаря ти, Валенце, за помощта!  bouquet

За памперсите - на мен Памперс ми е протичал. Зависи от формата на дупето на бебето. Ще случите вашите, след като смените един-два-три вида. Grinning

Дещо, хубава Елена, хубава! Красиви деца произвеждате с твоето Мило. Laughing Давайте поне до момченце. Wink

В Метро не съм и нямам намерение скоро да ходя. Пък и мен ме интересуват само салфетките. Crazy

За среща... изобщо не знам къде ще съм в събота. Може и в Банско да ме завее вятъра, затова не мога да заявя присъствие.
За другата среща през седмицата, може да намина.

Добре дошла на Бранимира!
Аз отдавна не съм хранила бебе, но гледайки как храни своето една приятелка и на мен ми се струва, че 180мл са множко.
Веси, тя пита не за ушна, а за кал на главата. Grinning
Друго освен олио и мека четка - не знам. И Велина имаше доста по едно време.

Лягам, че стана утре. Приятен и топъл петъчен ден ви пожелавам!

# 79
Аз също имам желание за неформална бирка, но събота и неделя ще работя, та засега ще се въздържа. Rolling Eyes

# 80
  • София
Дивиана,развам се,че малката е добре!Значи и ти си получила колет и то от 8 Crossing Arms.искам си вече и моя.
За крустите по главичката-аз ползвах на Мустела едно много хубаво кремче точно за тая цел.Едно намазване и всичко падна.
Оф,за срещата,ако е тази седмица може и да дойда,ама ще знам чак в събота.Къде ще се събирате?

# 81
Здравейте и от мен. )))

Охх, пак е гадно времето н авън, дано да понапече на обяд, че да излезем малко, с тези мъгли е много зле така.

Бранимира, аз много не мога да дам съвет, защото Калина на 2месеца изяждаше по 50мл мляко. Давай си му по 150мл, евентуално ако е гладен и 180, те 30мл повече или по-малко няма да го сбъркат детето. А за крустите, и Валенцето ти е казала има и крем на Мустела, има и на други марки.

Дивиана, е, чудесно е че Велина се е оправила вече. ))) Ще станеш и ти запалена фенка на Ларедут, аз сега глася един коледен подарък за Калина, но се разправям с идиотите по повод един ваучер. ))

# 82
и Ели изяжда по 50-90 кърма, веднъж ме нямаше и и дадоха Фризо, изяла към 30-40... яде си презколо 3 часа вече, наддава си, пишка си, понякога яде на 4 часа през деня, а вечер през 2-2 и полвина...на почти 4 месеца е.

# 83
Ето статията в Посредник  http://www.posredniknews.com/Scripts/show_stories.php?link=social0.txt
ДеЩо,    bouquet

# 84
Ило по-скоро е този линк - http://www.posredniknews.com/Scripts/show_stories.php?link=social0.txt
но утре на него ще бъде качена статия от днес, само днес се чете. Аз не съм доволна, преписали са писмото просто, няма интервюто с мен.
В Посоки днес има материал със снимка на мен, Грета и Джина, но пак само е попреписано писмото, взеха ни интервю, него ще го публикуват със снимки в понеделник, тогава може да си купите вестника, ако искате.
Някой гледа ли ни по Плевен Спринт? Да похваля Джина и Грета колко добре  и спокойно си говорят, Грета е като даскалица направо.  hahaha  Супер бяха.

# 85

Някой гледа ли ни по Плевен Спринт? Да похваля Джина и Грета колко добре  и спокойно си говорят, Грета е като даскалица направо.  hahaha  Супер бяха.
Ейй, забравих  ooooh!  някъде в нета дали ще е качено?

# 86
Аз исках да го гледам, но точно по това време оправям Натали за лягане и пропуснах. Ако го има в нета дайте линк.
И една молба - дъщеря ми за 2 седмици счупи 4 стъклени шишета. Купих и пластмасово, но на него му загубихме капачката. Моля ви , ако някой има излишна капачка за шише на Нук с широко гърло да ми я даде. На счупените шишета пък не се сетих да запазя капачките само последната оставих. Тя е от Нук, но с тясно гърло

# 87
  • Плевен
Ило по-скоро е този линк - http://www.posredniknews.com/Scripts/show_stories.php?link=social0.txt
но утре на него ще бъде качена статия от днес, само днес се чете. Аз не съм доволна, преписали са писмото просто, няма интервюто с мен.
В Посоки днес има материал със снимка на мен, Грета и Джина, но пак само е попреписано писмото, взеха ни интервю, него ще го публикуват със снимки в понеделник, тогава може да си купите вестника, ако искате.

Момичета,поздравления  bouquet
Сега чакаме резултата. Peace

# 88
А аз да питам новата мама - не беше ли твоя мъж преместен в Плевенското Метро? Направо към нея ще подаваме оплакванията Simple Smile Аз все пак си го харесвам,а така се говори във всички големи магазини.Аз също съм работила в такъв във Варна и всичко си е същото Simple Smile
Ех,разкрихте ме! Laughing Laughing Да ,мъжа ми работи там.На него също са му ясни проблемите в магазина,но всяко начало е такова.......
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet

# 89
Добро утро и от мен.Момичета днес ставам на 30 години Simple SmileТака и не се научих да слагам снимки,но ми се иска да ви почерпя всички с по една пица.Благодаря ,че ви има вас и форумът! Hug

Общи условия

Активация на акаунт