ПЛЕВЕН - 67

• 15 756
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Честит рожден ден Sisa788!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:37 от valja

# 91
Честит Рожден Ден и от мен!
Желая ти всичко най-хубаво   bouquet!

# 92
Честит рожден ден, sisa788    bouquet   

# 93
newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,SISA788!!!  newsm59  bigdance2

# 94
Здравейте момичета, аз да се оплача, защото вече определено се ядосах.
Става въпрос за нашата "хубава" Фантазия на Сторгозия. Вече в рамките на 1седмица, два пъти ми се случва да си заплатя стока и мацката на касата да не ми я сложи в чантата. Естествено това го установявам чак след като се прибера в къщи и започна да вадя продуктите от чантата. Нямам навик да седна да проверявам какво са ми сложили още на касата и никога не съм го правила. Така че който си пазарува от Фантазия да има едно на ум и да гледа какво му слагат в чантите.

# 95
  • Плевен
Честит Рожден ден и от мен SiSa788,много хубави моменти ти желая newsm67  bigdance2

# 96
Млечна кухня отваря на 3ти ноември, преди това може да се купят и заверят купони, това е събщение от пресцентъра на Общината, тоест вярно е, край на слуховете.

# 97
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,SISA788!

# 98
Млечна кухня отваря на 3ти ноември, преди това може да се купят и заверят купони, това е събщение от пресцентъра на Общината, тоест вярно е, край на слуховете.

Сега идвам от там-от 30-ти ще продават купони и храната ще е в кофички за еднократна употреба.   
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=298604

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:33 от tony25

# 99
Честит рожден ден, sisa788! Много здраве и щастие!

# 100

Сега идвам от там-от 30-ти ще продават купони и храната ще е в кофички за еднократна употреба.   
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=298604

А цената на купоните?

Честит рожден ден, sisa788! Много здраве и щастие!   

newsm59 newsm67  ura  bigdance2 Tada

Грета е като даскалица направо.  hahaha 
На днешно време не знаеш това комплимент ли е или обида Mr. Green. Добре, че се познаваме с Деси Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:40 от Грета гЪрбо

# 101
Е, чудесно, най-сетне тази кухня да заработи, че ми писна да се чудя какво да готвя за Калина. ))))
я ми кажете тези детски градини къде точно са на сторгозия, че номерата нищо не ми говорят
ОДЗ № 6 “Незабравка” и ОДЗ № 3 в жк “Сторгозия”. защото тази която е до 3та поликлиника ми е много далече.

Е, идеално, видях къде е Незабравка, точно до нас на 2мин. ))))

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:49 от Mirama

# 102
Гледах, търсих на Мара Денчева пункт не видях

# 103
  • София
Гледах, търсих на Мара Денчева пункт не видях
WinkСилви,аз в предната тема писах-в нашата градина ще има пункт,в момента го правят,отвън поне е готово,но вероятно ще го открият след като пуснат Млечна кухня.Другата седмица ще питам домакинката и ще ти кажа.А всъност сега се сетих,че и в ясла Латинка имаше преди,сега не знам.Тя ти е по близо.

# 104
Сиси,Честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава и много любов и усмивки ти желая Simple Smile
Деси, аз вчера гледах Плевен спринт и мисля,че доста добре бяха направили репортажа, не беше много орязан,даваха кадри от детските площадки,изобщо мисля,че много добре са се представили Simple Smile Дано да има кой да ни чуе  Peace За Грета аз също съм очарована как се представи,но мисля аз повече да не се явявам на такива интервюта,че хич ме няма  Embarassed Виж по писмената част съм по-добре. Simple Smile А между другото днес една позната мама ме срещна и иска да се срещнем и да помогне с каквото може:) Явно има все пак някава чуваемост .
Ето това е интервюто в Посоки http://posoki.com/index.php?option=com_content&task=view& … id=5&Itemid=6
dareland,кажи да хванем края до края Simple Smile мъжът ти управител ли е в Метро?

Общи условия

Активация на акаунт