Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са рисковете и възможните проблеми при бременност с еднояйчни близнаци без преграда между тях?
Кои са препоръчителните специалисти за фетална морфология и патологична бременност в София?
Какви са препоръките за специалисти по високорискова бременност в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са рисковете и възможните проблеми при бременност с еднояйчни близнаци без преграда между тях?
При бременност с еднояйчни близнаци без преградка между тях, възможните проблеми включват развитие на Т-синдром, неравномерно развитие на бебетата, високорискова бременност поради различни фактори като развитие на околоплодни води и други медицински проблеми. Тези усложнения изискват внимателно наблюдение и грижи от специалисти.
-
Кои са препоръчителните специалисти за фетална морфология и патологична бременност в София?
Препоръчителни специалисти за фетална морфология и патологична бременност в София са д-р Димитър Марков от Майчин дом и д-р Димитров, които извършват прегледи в МЦ Фемина. Те се считат за най-добрите специалисти в областта и са известни с внимателното си отношение и ясни обяснения по време на прегледите.
-
Какви са препоръките за специалисти по високорискова бременност в София?
, но док ме предупреди за това. Мисля да му се доверя и да ги почвам, защото положението с водите много се е влошило от миналия път. И да се оплача, че докато ме гледаха на ехографа дойде да наблюдава и рецепционистката, която записва часовете за преглед-младо момиче. Когато ставах едната бебка се раздвижи и се образува една бабунка на корема ми....а онази мацка протегна пръст и набута бебка обратно надолу с думите "Я, тук нещо се показа". Всичко стана толкова бързо, че не можах да реагирам по никакъв начин...ама как може толкова грубо
Свиквай. Като тръгнеш да раждаш, ще е така. Въпреки че в повечето случаи тези жестове са от добри намерения, просот ти сега си чувствителна и ти е кофти. 
Мани ги.... гледай да си добре психически, за да имаш сили да избуташ още няколко седмици.