Отговори
# 180
  bouquet Честито на всички нови мами !

Софко -Бофко - направо ме просълзи , голям сладур си имаш !

При мен лохиите са на свършване ,и се каня на мъжо и все пак с леко притеснение ... може и да изчакам още малко .
 Пъпчето на моя юнак падна  на 9 ден ,но не съм решила  къде ще го хвърлим .
 ох отивам ,че пак плаче

# 181
  • Варна
Абе като хвърляте пъповете в чужбина, няма ли да ви е мъчно някой ден децата ви ако наистина заминат и са далеко от вас. Аз лично ще се стремя моите деца да се реализират тука, а не по чужбинско.

# 182
Пфуууууу, прибрах се най-накрая! За едни гащи излязох, а се върнахме с една кола болкуци Joy! Ама тоз магазин "бебчо"... Сега ми е кеф, пускам пералня, след пералня...къде ли ще простирам newsm78?
Капучино, много сте сладки! Hug Имаш такава нирвана на лицето си, че човек не може да не се почувства спокоен и щастлив като ви гледа с Радо! Сложих ти една снимка по мое осмотрение на първа страничка, ако искаш друга кажи!  bouquet
Честито на мама BaleHTiHa  bouquet! Поредния варненски момък, а? Wink Вписах я на първа страничка, ако може да пише когато има време! Hug
Пуки и аз искам моите деца да си останат в БГ.  Колкото и да ни е скапана държавицата, никъде другаде не съм се чувствала така щастлива и спокойна! А и на тая страна свежа кръв и трябва, за да се промени! Peace
Покджей, стискам ти палци, стига да не раждам през това време и аз! Утре ще ме гледат за разкритие, та ще се разбере на къде вървят нещата! Може и да ме оставят в болницата, знам ли...?

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:29 от shikimiki

# 183
Честит син на BaleHTiHa! Нека расте жив и здрав!

# 184
Ние пъпа на баткото го заровихме под един дъб в местния университет- хем да ни е наблизко, хем учен човек да става... Брат ми плануваше да мята пъпа на племенника в някоя банка, но незнам дали е осъществил замисъла си...

# 185
  • Варна
Ние пъпа на баткото го заровихме под един дъб в местния университет- хем да ни е наблизко, хем учен човек да става... Брат ми плануваше да мята пъпа на племенника в някоя банка, но незнам дали е осъществил замисъла си...

В банката чистачката ще го измете, ще иде на боклука и от там какъв ще става после незнам. Laughing

# 186
Абе важна е символиката  Laughing...

# 187
  • София
Здравейте и от нас със Влади. от четвъртък сме си вкъщи.
Честито на всички станали мами междувременно.

Хем кърменето не ми е за първи път, хем пак борбата е голаяма. Детето си суче много добре, но иска постоянно това да прави. Вече има колики и се успокоява само на гърда. вчера сме с екърмили почти постоянно през 15 мин. от 12 на обяд до 9 вечерта. Зърната вече ужасно ме болят. надявам се скоро да престане това постоянно кърмене и да има поне някакви интервали.

Пак отивам, че врещи

# 188
  • Варна
Пишман станах че вчера спрях Инфакола и минах на Колииф. Опищя махалата моя снощи и днес цял ден. Почнах пак Инфакола, леко му поолекна, ама сега докато се насложат.......... ooooh! Голяма съм патка.Ама поне видях разликата между колики с Инфакол и колики без Инфакол. То било ад бе.
Я да ви питам две неща:
1. Хълцат ли бебетата ви?
Моя хълцаше поне два пъти дневно още в корема ми, и сега като се роди е същото. Поне 2-3 пъти на ден е голямо хълцане.
2. В кои часове ревете и будувате?

# 189
  • София
Здравейте момичета Hug
Да са живи и здрави всички новородени бебонченца, да растат щастливи и умни дечица  bouquet
Нашата беболинка Венцислава се роди на 20.10. - 3350гр, 50 см. Раждането мина бързо и леко, от вчера вече сме си удома, но се получи фал с поставянето на епидуралната упойка и ме тормози адско главоболие - едва ставам от леглото Confused Надявам се скоро всичко да отшуми Wink
Моят щъркел много се беше омотал и не е успял да си изпълни мисията Joy

# 190
Я да ви питам две неща:
Моя хълцаше поне два пъти дневно още в корема ми, и сега като се роди е същото. Поне 2-3 пъти на ден е голямо хълцане.
По първия въпрос - хълца човека, най - често след ядене. Оправяме хълцането с цица  Mr. Green При вас предполагам, че малко водичка би свършила работа, или биберон залъгалка. Доколкото знам за бебетата хълцането не е болезнено, по-скоро на нас ни изглежда страшно.
По втория въпрос малчо реве , когато пълни памперса основно, или има колики. За сега овладяваме положението с капки Еспумизан и лежане върху мама. Забелязах, че основно се проявява реването през нощта  Twisted Evil, след 12 часа. За будуването, напоследък започна да си будува след всяко хранене по около половин, максимум до един час. Ако не го боли нищо си лежи кротко в креватчето и гледа. Но понякога се чудя дали периодите му на будуване не са свързани с крясъците и опитите от страна на батко му да нахлуе в стаята  Crazy

# 191
  • София
Я да ви питам две неща:
По първия въпрос - хълца човека, най - често след ядене. Оправяме хълцането с цица  Mr. Green При вас предполагам, че малко водичка би свършила работа, или биберон залъгалка. Доколкото знам за бебетата хълцането не е болезнено, по-скоро на нас ни изглежда страшно.
По втория въпрос малчо реве , когато пълни памперса основно, или има колики. За сега овладяваме положението с капки Еспумизан и лежане върху мама. Забелязах, че основно се проявява реването през нощта  Twisted Evil, след 12 часа. За будуването, напоследък започна да си будува след всяко хранене по около половин, максимум до един час. Ако не го боли нищо си лежи кротко в креватчето и гледа. Но понякога се чудя дали периодите му на будуване не са свързани с крясъците и опитите от страна на батко му да нахлуе в стаята  Crazy

И ние сме така  Peace

Зачудих се защо държите пъпчетата да се хвърлят в чужбина. То и там да е пак трябва да се измисли сполучливо място. Ние не сме решили къде да го хвърлим. Само на мен ли ми се свиди да се разделя с пъпчето?  Blush

Ние вчера почнахме и Инфакола и горкото дете не спа цяла нощ. Само се напъваше все едно не може да се изходи (а пампитата бяха пълни както обикновено), нервираше се от умора и че не може да спи. Чак към 18.00ч. днес се успокои и заспа. Спирам Инфакола. Ще я караме на Еспумизан.

Айде, чакащите своите бебоци да раждат вече, че съвсем се изнервихте! Всичко да ви мине като по вода!

# 192
Честито със закъснение на sstea!  bouquet Hug
Вече се чудех какво става с теб, добре, че си по-добре и писа! Hug Целувки на малката калпазанка Венциславка Heart Eyes!
Днес виждам, че изтича времето на деним и 3те...ки! Айде момичета, не останахме!
Верно е много изнервящо накрая, а още не ми дошъл термина даже! Ама така е като съм се наредила най-назад на опашката! hahaha
Това постоянно напрежение, че може да се случи всеки момент е  ooooh!! Постоянно се ослушвам за признаци... Все си мисля, че няма да съм настроена и готова когато дойде момента/това звучи тъпо, но такива паранои вече ме гонят/, абе мозъка ми работи грешно като цяло! Предполагам, че това са бели кахъри в сравнение със следващите, ама докато не дойдат това си е най-страшното! Бла, бла, бла... Ша ми мине некой ден! Crazy

# 193
Шики при мен и двата пъти се получи да не съм подготвена, особено втория  Wink, но ми се струва, че така беше по-добре. Разбира се всеки знае най-добре за себе си, но когато дойде момента със сигурност всички притеснения ще изчезнат. Така и така няма да има мърдане и беба ще трябва да се роди, та карай смело на принципа "Мечка страх, мене не"  Grinning

# 194
Честито на новите мами ВаlеНТiНа, sstea, Лиянка и Гале  newsm51!!! Много щастие с малките слънчица!
Деним, късаш ми сърцето като звучиш така отчаяно, недей, мила, ще дойде момента, то не остана. И аз чаках до термин, не си само ти  Wink
Шики, не са бели кахъри притесненията ти, съвсем резонни са си, та нали чакаш най-важното събитие свързано с последните 9 месеца  Hug
Капучино, снимките са прекрасни, най-прекрасен е синеокия рус красавец. Като те четях преживявах отново собствените си вълнения от преди няколко дни само (имам чувство, че е минала цяла вечност), все едно аз съм го писала.
Еленце, и аз сменям памперси с ревящо ритащо бебе, банята е същата история. Направо кошмар, баткото беше крокът, нищо не съм разбрала от бебешките неволи  Sad. Не се е засинявала, но един път така жестоко се задави и зловещо рева като едва си поемаше въздух, че след 5 мин. бях на път да тръгна към Спешното (беше вечер)
Лохиите ми намаляха доста, но има още. И аз много се точа вече за кекс, то не бяха месеци въздържание.....
Ние снощи и днес сме спокойни, не знам вече какво да мисля. Опитвам се да урегулирам кърменето, сигурно греша някъде и съответно бубата не си дояжда на моменти и е нервна. Вчера дори дохранвах, но днес промених начина на изцеждане и като че ли се пооправиха нещата. Само дето ръцете ме заболяха от стискане, а за гърдите да не говоря  ooooh!. То не било лесно бе, това пусто кърмене, вижда ми се по-сложно от Ядрена физика  Whistling. Досега наизустявах статиите в кърмаческия и после продължавам. Вместо да поспя малко например....но нЕма начин
Пъпчето ни падна в деня на изписването, още нищо не съм решила за него, но в чужбина - не  Naughty
Айде, отивам да уча "Кърмене"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт