Кош за новородено-задължителен ли е?

• 3 961
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Не е задължителен!
Ние сме с количка Куйни спиди, към нея се продава чувалче, което според мен е доста по - удачен вариант от кошче, което може да се ползва максимум 3 - 4 месеца  Peace
Леко раждане ти желая!

# 16
Според мен за зимно бебе е задължителен. Спидито има ли напълно легнало положение на зимния кош?

# 17
  • Все на втория етаж
С Алекс нямах, сега за Макси купихме нова количка с кош за новородено и определено е голямо удобство.

# 18
  • София
Не съм купувала кош в комбинация с количката, взех от нашите кумове на тяхната щерка.
Удобен е, но не и задължителен  Peace

# 19
Какво ще ме посъветвате за Jane Slalom Pro но в тази комбинация 
Нужно ли е да се вземе така наречения зимен кош?

Аз ползвам такава количка, родих октомври  и ползвах зимния кош до пролетта, летния вариант според мен не е удачен за новородено през зимата

# 20
  • софия
препоръчителен е !а,иначе всеки сам си знае.
аз не бих  сложила  детето си в кошницата,за разходки над час . особено през  зимата.

# 21
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Благодаря на всички за отговорите.Ще трябва да помислим за това дали ще вземем,
но няма да изложа детенце на риск.Тук ще питам за всичко,толкова сте отзивчиви Hug
Лека нощ!!!

# 22
КОШ ЗА НОВОРОДЕНО-БЕЗ ДА ВЛИЗАМ В ТОВА КАКВИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ИМАМ ОТ КОШОВЕ ЗА БЕБЕ НА МАКСИ КОЗИ-КУИНИ ИЛИ Х-ЛАНДЕР И ЧИКО НАПРИМЕР.
БИХ КАЗАЛ- КОМФОРТ,БЕЗОПАСНОСТ,ЗАЩИТА ОТ СТУДА ПРЕЗ ЗИМАТА,ЕРГОНОМИЯ,ПРАВО И РАВНО ДЪНО,КОМАРНИК,УДОБСТВО ПРИ ТРАНСПОРТ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.
ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ МИНУСИ ОТНОСНО УПОТРЕБАТА.
ТОВА КОЕТО БИХ ОТБЕЛЯЗАЛ Е ЧЕ ЕДИН КОШ СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ИМА РАВНО ДЪНО,СТАБИЛНИ СТРАНИ И КОНСТРУКЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ИНАЧЕ Е ПРОСТО ЧАНТА Simple Smile)

УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт