Пак сме на градина Мартенска дружина!

• 27 822
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
Само скандал ли lulumba мъж ми онзи ден направо щеше да ги .....хайде да не казвам.
Ако бяха врачани както и да е,а те от Пазарджик дошли тук да правят бизнес .
А пък вие какво правите все болни пийте витамини какво е това нещо всяка седмица болни.
Малии и вашата не е лесна
Дано се справите бързо с вируса  Hug

# 121
  • Пловдив
Леле леле как я подкарахме тоя декември - все болни дечица в темичката ни  ooooh! Дано за този сезон поне повече да не боледуват  Peace
Лулумба - дано Тединката успее да се стабилизира за утре Peace
Рени - Дени пооправя ли се? Душичката мила - какво ли му е - не може и да си каже Sad
Зузи - дано поне кухнята да стане хубава и да не изгубиш мерак - другото все ще се нареди някак си - стискам палци нервите и чакането па приключат тази година - догодина - да показваш какво си сътворила в новата кухня bowuu

# 122
  • В светлината на слънцето
Айде на лошите новини. Аз съм много зле. Оказа се вирусна пневмония. Поддържам постоянна висока температура, синузите ми са се възпалили лошо и цялото ми лице е отекло, кашлицата ми вече слиза към дробовете. Карала съм преди време двойна и много тежка бронхопневмония, та има сериозна опасност да я повторя. От днес съм пак на АБ, колкото и да не ми се иска, но алтернатива няма. Иначе може да карам празниците в болница.  ooooh! Теди е мааалко по-добре, дори е на ДГ за тържеството с Дядо Коледа. Но на обед майка ми ще я прибере, че все пак не се е оправила изцяло. Макар че учителките пак повториха, че всички са болни и просто няма кой повече да се разболее, аз си мисля, че не е редно да остава там. Лошото е, че от тази сутрин Сашко започна да кашля. Засега и двамата са без АБ. Ще се борим до последно да се оправят без АБ. А дано стане.  Praynig
Оставям ви и отивам да лежа, че едва стоя на компа. Tired
Не съм забравила обещанието за снимките, ама наистина едва стоя вече.

# 123
  • Пловдив
Леле Лулумба - пращам ти всичката си положителна енергия и стискам палци да се оправиш за Коледа  Hug
И не се страхувай толкова от АБ - все пак са за хора правени. И дано скоро свалиш температурата, че си представям колко ти е зле...

Ние днес пуснахме изследвания - утре чакаме резултати  Praynig дано са добри.

# 124
lulumba пращам ти и аз от моята сила HugДано се оправиш бързо ,а за антибиотиците не се притесявай .По-добре да са ти предписали точния,че това което разказваш наистина е страшно.
Почивай  и повече течности.
 Praynigдано се оправиш за празниците!!!
Джони и на теб желая добри резултати  Hug
Снощи беше тържеството на Марти с родители .Беше много весело.Марти си каза стихчето най-изразително ,без мрънкане. hahahaНали знаете мойто гарче си е най-хубаво.
А в понеделник ще идва ДК .Последно на писмото е искал трион  #Crazy
Есега купих куфар с инструменти вътре има и трион.Е неможе постоянно да сме в ремонт и детето да иска нещо друго.Явно гледа баща му с какво се занимава и той иска  hahaha
Сутринта мъжо му вика "Добре де,тати освен трион какво друго искаш ДК да ти донесе"А Марти след дълго и съсредоточено мислене отговаря "Емииии дъски за рязане "hahaha Joy
Щях да умра от смях.
Та купих куфарчето с инструменти и една книжка с пъзел ooooh!
Дано съм ви поразвеселила малко

# 125
АБ започна да действа и съм малко по-добре. Благодаря ви за позитивната енергия, имаше полза от нея.  Heart Eyes Още си бухам, но поне е в гърлото, а не от гърдите. Иначе синузитът си стои, той при мен е хроничен и няма да мине бързо. Поне очите ми да спрат да текат от хремата, че направо не мога да гледам така.  Tired
Определено обаче ми е по-добре. Дори успяхме с Теди да поукрасим къщата. Елха сигурно ще купуваме в неделя. Днес Дядо Коледа е бил в ДГ. Теди се прибра окрилена. Тя между другото е доста по-добре и се надявам до ден-два съвсем да се оправи.  Praynig Сашундера само малко кашля още, но поне сополките му понамаляха. Та тържеството в ДГ било много хубаво. Имало Дядо Коледа, едно джудже, спектакъла, яли торта, сладкиши и разни други неща. Върна се с парти-шапка, маската си я скъсала там, но пък си донесе подаръка. Той по принцип е от ДГ и е за всички деца еднакъв - коледна торбичка с плодове и лакомства.
Ето и обещаните снимки от открития урок по таекуондо. Не са с много хубаво качество, ама каквито такива.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320496

# 126
Леле, наистина какво става, все някой е болен Confused Лулумба, ти наскоро отново пи АБ, айде стига вече, бързо се оправяй и за празниците да си свежа свежа Hug
Зузи, ето такива хора не харесвам, ама хич. Да кажат едно, а да правят друго, да не поемат отговорност и да карат хората да се изнервят от нетърпение. Дано поне кухнята да си заслужава чакането.
Тетка, при вас как е положението, излекувахте ли се всички?
Джони, да знаеш, че чакаме резултатите и ние bowuu
Мариета, ти как си? Нека онзи твой кофти ден не се повтаря Hug

Днес беше коледното тържество в ДГ на Марти. Било много хубаво, получи мнооого голям пъзел и дебела книжка на Мечо Пух, това й е поръчката за градината, това получи и обратно на моите очаквания, постоянно си хвалеше книжката и колко хубава била, а за пъзела се порадва, но много кратко. Очакват я още много подаръци и съм сигурна, че особено единият от тях много ще я зарадва. И тъй като ми се изчерпаха идеите какво да й вземат някои от роднините, днес я попитах, а тя отговори, че иска училище с госпожи, с готвачка, с масичка и столчета, с музикална госпожа и вече не помня какво още Simple Smile. Е ето това няма как да й се изпълни Rolling Eyes Обаче на Марти днес й е направило впечатление, че не дядо Коледа си е донесъл чувалите, а госпожите, та някак позакърпих чуденката й Mr. Green

# 127
  • Пловдив
Днес си взехме резултатите - НЯМАТ бактерията на скарлатината  Laughing нгого се радвам и се надявам никога повече да не ни повтаря...
Момичета БЛАГОДАРЯ ви за добрите думи и виртуалната подкрепа  Peace
Дано сега повлечем крак и след нас всички да се излекуват и повече болести да няма тази зима  Heart Eyes

# 128
 Хм, ние пак се вмъкваме болестотворно...Twisted Evil
След 2 седмици борба с бабешки методи и какво ли не, кашлицата ни е доста протрахирала, взехме секрет и имаме Стрептококи Пнеумониа. Поне АБто е по антибиограмата. Веднага се въздействат .... им, тъпите бактерии от АБ...
Докторът ни предлага да сложим ваксина за Пневмококус Пнеумониа...

иначе Голямото четене го пропуснахме - болни и непослушни
В Завода на ДК отказа да се включи в забавленията, но категорично си каза песента, както беше обещал.
В ДГ отидохме последни, след рев и тръшкане за едната госпожа, се принужих да кажа на другата: Моля ви, кажете му, че госпожа "еди-коя-си" е тук...
Единственото дете, което не си е отворило подаръка, абсолютно сигурен какво е, и от опасение да не се изгуби някоя част от дребните елементи на конструктора...

# 129
  • Пловдив
Бори сладък  Heart Eyes мамина душица - дано изчистите бактериите скоро.
В коя лаборатория  го водиш?
А ова с подаръка ме шашна - как е издържал душицата без да си го отвори?

Лулумба - как си?
Теди е страхотна в кимоното  Heart Eyes и много е пораснала Laughing

# 130
Джони, много се радвам за добрите новини.  Hug
Мариета, как е издържал наистина.  Grinning Дано АБ помогне, стискам палци.  Praynig
Рени, ама знае какво да иска Марти.  Laughing
Зузи, какво става с кухнята? Монтираха ли я най-после?

При нас новините продължават да не са розови. Освен мен и майка ми мина на АБ, но поне успяхме да закрепим положението. Но аз мисля като приключа с АБ-то ударно да пия някакъв имуностимулатор, защото в рамките на един месец това ми е втор антибиотик. А преди най-много по един аспирин на година да глътна.  ooooh! Мъжът ми се оправи изцяло, Теди - почти. Почти, защото все още има сополки и кашля отвреме-навреме, но като цяло е добре. Най-зле е Сашко. Три нощи вече не може да спи. Скимти жално като котенце - не съм го чувала така преди да стене. Толкова жално, че на човек сърцето му се къса от мъка, че не може да му помогне. Кашля, но е заради секретите от носа. Лошото е, че секретите отидоха в очите и направи възпаление. А той има силно чуствително очи. Толкова гнойни секрети да изтекат от очи досега не бях виждала. Sad Цели шепи. Без да преувеличавам. Като спи и под главата му стават локви, а цялата му глава е мокра. Вчера едва гледаше, защото почти му се бяха слепили очичките. Но едни силни капки успяхме да стабилизираме положението. Поне така си мисля. Снощи до 3 часа през нощта скимтеше и търкаше очички насън, после изведнъж се отпусна и заспа дълбоко. На сутринта видях, че секретите са намалели силно. Всъщност има малки, каквито е обичайно да има при сополки. Дано капките помогнат, че така ми е жал. Sad
В цялата суматоха обаче вчера купихме и съответно украсихме елхата. Голяма радост падна. Днес или утре ще ги снимам и ще кача снимки. Но малко да се пооправи малкият, че сега не е много за снимане.

# 131
  • Пловдив
Лулумба  Hug са Саши Heart Eyes и бързо оздравяване.

# 132
Боже lulumba  Hugи за еби за малкия Саши .Така като те чета направо бях готова да се разплача .Милия то дано всичко да мине и да посрещнете радостно Дядо Коледа.Джони и аз много се радвам за теб че всичко вече е история  Hug
А за мен само ще си копирам мнението от темата за кухни ,че вече незнам
Цитат
Аз да се оплача днес трябваше да ми монтират и моята кухня ,но уви несме имали късмет.Обадиха се че ще бъде след празниците.А най-гадното в тази история е че вчера изпразних старата кухня махнахме всичко и сега нямам нито нова нито стара
Нито вода 
На никои непожелавам това до гуша ми дойде нестига че закъсняха с месец и половина ами сега и това.
Дано поне я направят така както искам ,че чак тогава ще летят от деветият етаж всички и с всичко
Извинете ме за изразите ,но трябваше да си излея някъде мъката

# 133
  • Пловдив
Зузи - какво да ти кажа - явно на много некоректни търговци сте попаднали...
Наистина ти съчуствам без кухня по празниците... но пък има решение и на този проблем - ходете на гости - у баби, приятели - тъкмо ще е по-весело  Hug

# 134
Ле-ле, Зузи, Shocked Това направо разбива всякакви морални норми. Просто нямам думи. Twisted Evil Дано поне я направят като хората.

Общи условия

Активация на акаунт