Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 391
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Нанни,Дидито възспалена трета сливица е със сигурност.Педиатърката ни каза че това,че в този сручай хремата не е алергична,не значи че не е алергично детето.в желанието си да му спра хремата в Трявна,му капнах едни капки от алое в нослето и цялото ме лице се наду Shocked.направо щях да умра Cry
ще видим алегроложката какво ще каже.после и на Пулмолог ще го заведа Peace

А във Варна,има само две детски алерголожки.но почти 500 000хил човека.със сигурнос сме станали толкова Peace
Едната като ми каза че има часове чак на 8ми декември,аз започнах да се смея.не можех да повярвам...и тя ми вика,"А госпожо аз сериозно ви говора,със или без направление,това е положението" Shocked
Даже и да искаш да си платиш,няма

Сега чета за третата сливица Peace
 Не съм чела за това детенце.горкото.... Sad

# 106
 ConfusedЖоржи Жоржиии ,дано се оправите бързо.Милия

Мисля че Пиги имаха такъв апарат за инхалации поне няма ли да подобри такова нещо състоянието,не само ако е астма (дано не е ) а и при възпалени сливици май действа,дано се оправите бързо Praynig

# 107
  • somewhere over the rainbow
Oх, и ние се съмняваме за възпалена трета сливица. Сополите не спират, а и лека кашлица се появи - особено през нощта. Ако е това, лекува ли се или трябва да се вади тази сливица?

# 108
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,ние сме на морето,като се прибереме ще пусна снимки,духа вятър,обаче на мене много добре ми се отразява на психиката разнообразието!

Жоржи,миличкото детенце,все пак посъветвай се поне с педиатърката да вземете един инхалатор,ако Дим пак получи астматичен пристъп една инхалация може да облекчи състоянието му страшно много.На малките деца Салбутамола почти не им действа когато се дава на сирпо през устата,но с инхалациите е много по различно,още повече,че лекарството само се вдишва и е с много по-малки странични действия.

Нанче ако третата сливица е непрекъснато възпалена е препоръчително да се извади,проблема е,че след време тя отново пораства,ако детето не боледува се изчаква до 6-7-ата година когато тя търпи обратно развитие.

Айде махам се,че сме заседнали на едно кафе от два часа и вече ставаме досадни.влязох само да ви видя за малко Hug

# 109
Джорджи,  Hug. Всичко ще е наред с Дим. Praynig

Деси, пак скитате из Бг. Завиждам, и то неблагородно Wink. Шегувам се.

Нан-че, дано не е трета сливица и при вас. Ух много лошо с тези болести.
Бързо оздравяване на всички болни.
Я ме светнете от какво се възпалява тази трета сливица?

Искам да ви поздравя с днесшния празник Архангел Михаил.
Сещам се за Мишел на Лала. Жива и здрава да е хубавицата.
То май и моята мишка днес има имен ден. newsm78 Ема има много именни дни, та се обърквам вече.
Ама нищо, пиинете по едно и за неше здраве. Wink
Честито на всички празнуващи днес.

Тук си вали вече седмица. Днес се е позакротило малко. Калин оправя колата, а седобед ще заведем Ема в един детски център да поиграе.

Хубав уикенд момичета.

# 110
Мили момичета, честит празник на всички!!! Пожелавам много здраве и щастие, весели и усмихнати дечица!!!

Моята майка днес празнува имен ден, преди 2 дни навърши 60 години и вече е официално пенсионерка. Приготвям изненада за тази вечер, ще организирам събиране с две много близки семейства, надявам се да се зардва. Малката е вече в леглото, ще изчакам 20-30 минутки и отивам да свърша останалите задачки за празника.

Hug Hug Hug

# 111
Именици са Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Гавраил, Радка, Радмила, Райна, Ренета, Огнян, Пламен, Емил, Емилия.
Честито на празнуващите!    bouquet

Малкият Мите бързо да оздравява.Даяна също!  Hug

Ние днес бяхме на детски РД в Макдоналдс.Хубаво ама много кратко.Час и 1/2 само.
В понеделник ще сме на още един  Party

Хубав уикенд на всички!

# 112
Бре  вчера леля ми е имала имен ден,и една наша позната,хич не знаех кои са именници освен Ангеловци и Мишовци Rolling Eyes

Рени  в  макдоналдс не сме ходили на РД, все по клубчета и е толкова 2 часа- РД

Дю да ти е жива и здрава мама   bouquet  bouquet  bouquet

Хей вече само ние си пишем

# 113
Джорджи, НАН-на моята кумичка детенцето и е на 4 години и от както се е родил има проблем в 3-та сливица. Ходиха по какви ли не доктори. Установиха, че има постоянно гной в нослето. Тя попадна на хомеопатка от Пловдив, която идва няколко пъти в годината на 60 км.от Русе. За 3 месеца детето вече нямаше постоянната хрема и гъгнещото носово говорене. Опитайте с хомеопатия.

# 114
Жоржи,добре те е посъветвала Ети.Защо не пишеш на Александър да ти препоръча добър хомеопат във Варна  Thinking
Ти ще дадеш двойно повче пари за лекари и лекарства дефакто  Wink

# 115
Това с хомеопатията си е хубаво,но да са  съгласни и двамата родители,не да стават кавги,май Жоржи беше писала че заради хомеоп..се карат,то когато има видими резултати едва ли, но когато има разни там кризи и проявяващи се други болки е лошо,аз след хомеопатията( пробата ми де),си останах със вечно течение  и с разни излизащи петна  и обриви,сега и с това Rolling Eyes микозно ,явно действа по дълго и се проявяват разни такива,незнам,но  си има и + и -

Нан ти беше писала че след хомеопатията ти се бяха появили някакви обриви по ръцете минаха ли ти,с какво ги маза само със зехтин ли? newsm78 Аз ще се побъркам вече ще мия съдове с ръкавици,само да пипна сапун,веро или недай си боже да пера на ръка с прах и се обриват,нещо е алергия май

уф др понеделник имаме контролна по математика(може да се освободим от изпит с контролно) и съм под пар то са си 9 теми с по 5 подтеми за учене ooooh!

Дани не казаш върви ли клубчето?

# 116
 Hug

Здравейте мацки,ние се прибрахме в София,сополиви,след страхотния вятър на плажа,но настроението е на 6 и сме заредени с енергия поне за няколко седмици напред.

Сега свалям снимчиците и след малко като ги кача в бъкета ще ги пусна да ни видите Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 15:31 от Пиги®

# 117
снимки

# 118
Пиги  Shocked страшно много снимки имате, браво,незнам като порасне малката дали ще може да си ги разгледа  Crazy

Иначе морето е супер замириса ми на мореее Sunglasses

# 119
Pigi, много сладки снимчици. А как е мъж ти? Hug

Никой не казва нищо за повтарянето на думички, явно само моя синковец  влиза в такива фази на заекване. Rolling Eyes
 Но като му кажа да говори бавно и спокойно, се замисля и приказва нормално. Thinking

Жоржи Какво става с резултатите? Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт