Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 365
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от нас Hug
Изпратихме бати на ясла и сега се храним GrinningДнес ще ги снимат за календарчета
Искам да ви питам мислили сте какви подаръци ще взимате за Коледа на малчовците
Аз взех това да броим дните до Коледа
http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.product_details&flypa … art&Itemid=32

# 256
Добро утро!
Как от 13 стр. отидохме на 18 стр. ? newsm78

Деси, много хубави ботушки има Цвети. Я дай повече инфо, откъде са и велура естествен ли е, може и цена? Браво за зъболекаря, много ти е послушно детето. Много хубаво е станало в хола, наистина прилича на хол. Wink

Ети, мерси за кафенцето, много добре ми дойде.
Заглавията които си измислила са много сладки. Peace
За подарък мисля, има голям избор и не знам кое да избера. Спряла съм се на детски мотор на акомулатор, кухня, принадлежности за бебе-легло, стол за хранене, прибори и дрешки. Ще вземем 2 от изброените, май се спрях на мотора и принадлежностите за бебе. Не съм много сигурна дали ще си играе с кухнята.

Отивам да я будя, че да спи на обяд.

# 257
  • През девет земи в десета
Добро утро и аз черпя по кафе

Етко Hug

Как пък стигнахме до 18-а страница,при мене така излиза Thinking

Гери,не съм измислила нищо засега,иначе и ние вече броим дните до Коледа. Другата седмица мисля да започнем да украсяваме къщата.Ще се разходя тези дни до Джъмбо,но в Гърция,дано има нещо по-интересно, но малчовците наистина са толкова презадоволени отсякъде и аз хич не си падам по купуването на играчки . По-скоро някакви занимателни книжки newsm78

Хаха,Ронка взе ми го от клавиатурата,кои ботушки,айде на скайп!?

# 258
Ох, и аз завиждам на послушното дете на Деси.. Венци не мога да му бръкна аз в устата, па камо ли на зъболекар hahaha На всичко отгоре кътниците ни мъчат от няколко месеца, надути над половин сантиметър, а не искат да пробият и много гоболят ooooh!
Рони-няма да сгрешиш с мотора. Венци всеки ден си го кара в къщи, но има едно неудобство-изподрасканите мебели Joy

# 259

Общи условия

Активация на акаунт