Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 382
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Ох и ние сме с хрема от вчера,и кашля от сополите

аз винаги си взимам кафявите капки(сол каларгол 2%) с тях само и я пресичам и вадят сополите та не се дави,иначе не може да се духа и и седят в носоглътката Rolling Eyes

Добре дошла на новата мама,честито ви бебче нашарили сте ги Heart Eyes Grinning и аз веднага се навивам стига да знам, че ще ги нашарим, иначе две момичета и аз, и бабата,- и на татито ще му дойде мнооого женско,то и аз си искам момче да е второто,  та така
Няма да го върнем де,ама когато е писано и квото- такова Wink

# 241
  • През девет земи в десета
Жоржи,сок от настърган лук,капе се в носа по 1-2 капки,1-2 пъти дневно,много помага,не съм изгорила лигавицата на големите щото и такива неща съм чувала,може и да е вярно но когато е без мярка,проблема е,че е много болезнено и са писъци,аз съм си капала,не рева,но е гадост голяма Peace

# 242
  • Варна
Пиги,аз това с лука го правя,но слагам и мед.прецеждам го и така капя.днес обаче,моят мил реши да изпробва какво му капя на детето/да не взема да го уморя нещо/ Rolling Eyes.и като си капна и като се почна един гърч,мята се,вика....каква гадост било,ще уморя детето....хем ми меше смешно да го гледам,хем ме хвана яд на него,ами той Димитър ката не реагира Tired
И трябваше да го хвърля.Е,аз утре пак ще забъркам де Wink
Днес капах вит С.ще видим във вторник изследванията какво ще покажат,има ли алергия,няма ли.надявам се да е от двата неизлезли кътника гадната хрема.предположения доста,ще видим.иначе яко го дрогирам с Цитросепта,четох страхотни неща за него.надявам се да му подобри имунитета на детенце.и аз започвам да го пия Peace

Пиги  bouquet
Ели,тези капки са адреналиновите,нали newsm78

Kris79,виждам те Wink.кажи как сте с бебчо Hug разказвай...забрави ни ти Hug

# 243
  • София
Здравейте милички.
Жоржи,хич не съм ви забравила и редовно ви чета,но пусто за писане хич няма време.Вече си се гледаме сами и дребните ме правят дива и щастлива.То по скоро баткото е проблема.Много инато това човече ви казвам,каквото той си науми трябва да стане и ако не му се удиса веднага го избива на рев.Ама реве ви казвам като магаре за щяло и нещяло.Незнам какво да го правя.Пукнах се да обяснявам,че с рев не става,ама на полза никаква.
А бебчо е кротичък за сега.Мрънка си и той от време на време,ама то него направо с мед да го намажеш.
Чакайте се га да не забравя да честитя на Синеочка празника.Нищо,че е със закъснение ама да си жива и здрава.
Нани,на теб пожелавам безпроблемно изкарване на бременноста.
А на всички болнички да оздравявате бързо,ей.
Люси беше двайсетина дена на гости при свекърите и там изкара някакъв такъв вирус с повръщане и висока Т и антибиотика не му се размина.
Хайде да ходя да лягам,че вече умирам за сън.
Целувки на всички.

# 244
Тук сме и ние сме с 2 реда сополи и кашляме.И приятелчето на Гали е така.Не сме ходили при нашето хоми.Засега сложих само Вит Ц едната вечер и това е.Утре ако е такова положението ще и звънна да го прегледа  Thinking
Тия бабешките не съм ги прилагала,ама щом казвате че много щипе,ще се въздържа..

Вчера ги водихме на куклен театър-Малката елфа гледахме.С още 2 майчета бяхме.После бесняха в една зимна градина с пързалки,та каталясаха.  Tired

Добре дошла да мама Гери   bouquet  Много си смела с 2 бебета  Joy

# 245
добро утро от нас с беба
Баткото е на ясла а тя се дере на рамото ми Joy
аз на Дениз му давам Имунокинд и съм много доволна засега

# 246
Гери коремче ли я боли малката? Какво папка иначе?

# 247
На кърма сме все още.Като усетя че не и стига я дохранвам но по принцип избягвам.Кисела е нещо по скоро и се спи Simple SmileНадявам се да е кротичка като батко си като бебе GrinningСега е голям дивак JoyВесело е в къщи

# 248
  • somewhere over the rainbow
Гери, добре дошла Hug Гледам, хубав, синеок батко си имате Flutter

Ние днес пак ходихме на УНГ в Пловдив. Направиха снимка - синузит Confused Още не е сериозен, така че мислят, че само с АБ през устата ще мине. Клацид почваме от тази вечер Confused И Перитол пием - противоалергично, че мислят, че е алергия някаква. Него го пием от седмица и има малко подобрение, но и на ясли не я водим Даяна, та явно двете неща накуп й идват добре. И ми намирисва на алергия към нещо в яслата... което е много лошо, че не можем да я оставим вкъщи. С две думи - надявам се с този АБ да мине и да не се появява повече Praynig. Ако пак се разсополиви като тръгне на ясла - ясна е работата Confused

Жоржи, сестро по съдба Rolling Eyes, да ти кажа аз спрях вече всичко бабешко. Ми няма сми. Тези илачи са за хрема, нашето не е хрема /предполагам и вашето, щом продължи толкова/. Какво ли не слагахме, как ли не я мъчихме - лук, мед, физ.разтвор, лайка, вит.Ц, Цитросепт, сребърна вода, Виброцил, Ксилометазолин, Бивацин, Коларгол ... със сигурност пропуснах нещо. Не вършат работа Naughty Няма смисъл да ги мъчим малките вече, а трябва да се установи главния проблем и да се предприеме кардинално решение. Дано при вас /а и при нас/ не  е алергия и да се оправят децата, че е голямо мъчение.

Айде оплаках се, сега отивам да поработя, докато съм "Сам вкъщи" Whistling

# 249
Гери, добре дошла и от мен. НАН, Ева като е на ясла и носа и е нон стоп запушен.Лятото като си беше вкъщи 2 месеца нямахме никакви проблеми. Арлина, пожелавам бързо възстановяване на сестра ти и скоро да си вземат малката Соня.Много е пораснала наистина.Снимките не съм гледала, пиша от работа и нямам време в момента. Петък, събота и неделя бяхме на тим билдинг.Изкарахме си страхотно. Хубаво е понякога човек да се откъсне от заобикалящата среда.  Дю, мерси за горчивката.Ще я пробвам.  Ева до миналата седмица само си слагаше пръстите в устата, но вече имаме напредък, яде си ноктите.Какво ли не говорих, за микробите като Бета, че ще се разболее, че не е красиво, хиляда приказки изприказвах, но без резултат.Казва ми, че ще си ги"хапе". И Ева е станала инат, опитва се да плаче нещо като не и изнася. иначе много обича да си играе с кукли. говори им, храни ги, разхожда ги на разходка. Снощи гушнала едно бебе и по едно реме чувам да му казва" Не мога повече да те носа, заболя ме кръста"

# 250
Oх,и ние си гризем ноктите,постоянно! ooooh!Не съм мазала с нищо за сега,мисля си,че ако я намажа 1 път,повече няма изобщо да ми позволи да го направя и проблема ще си остане. ThinkingКарам се,ама файда няма,поне проблема с късането и яденето на коса отшумя за сега.
Зоя тези дни слуша много,отдавам го на това,че ни нямаше 1 седмица.

Хрема до сега не е имала,изключвам бистрото капене на носа понякога,така че не мога да помогна с илачи за хрема.

Гери: welcome

# 251
Хехе mgizdova, голяма бъбривка е Ева. Heart Eyes

Нан-че, дано се повлияе от АБ, и повече никакви болести покрай вас. Ако е алергия да не е от препаратите с които чистят в яслата? newsm78

Рени, бързо да се справяте с 2-та реда сополи.

Етко, как сте с Венци?

Гери, ако приемаш съвети относно кърменето тук ще намериш подкрепа и полезни съвети! Peace

Крис, радвам се, че се разписа. Я метни няколко снимки да видим батко и бебе. Simple Smile

Джорджинио, и ти ми липсваш душко. Айде хвани го включи някой път тоз твоя скайп.

Ей голям студ ви хвана в Бг, а? И нас ще н и хване другият месец като се приберем. Laughing
Иначе ние сме си добре. Калин вчера ходи за риба с още 2-ма приятели, те всъщност си ходят всяка седмица. Вчера 2 риби, едната почти 3кг., а другата 2кг. Та вечера бяхме на рибешко. Скледобеда имаше слънчице и Ема поигра на двора, а вечерта ние се отдадохме на карти и винце до камината. Flutter
Вчера ви обещах снимки, но нещо прецаках настройките на лаптопа и нищо не му работи та немога да прехвърля снимките, защото са на тел.

Та по този повод Нанни, като се приберем ще ви потърсим, Жоро да ни излекува "топа", както казва Ема. Joy А и да се видим разбира се.

Ето малко снимки от вчера:
http://bambinata.multiply.com/photos/album/6/6

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 19:19 от Ронка

# 252
Привет мами!
Ами по-добре сме, поне повръщането и разстройството го няма-пу-пу-пу, но много кашляме и от утре съм болнични до края на седмицата. Поне ще съм с мъника повече време  Heart Eyes Предписаха му Суметролин и много вит.С. Аз се оправям с бабешки илачи-много чай с мед  Wink
Джорджи-аз съм опитвала и краве масло или маргарин в нослето, но това помага само при течна хрема.
Гери-добре дошла сред нас! Hug
Рони-голяма риба-голямо чудо. То колкото Емка  ShockedСладурката много е пораснала, да я нагушкаш от мен Hug Hug Hug
N_A_N™-много лошо Sad дано се оправите бързичко и да не става хроничен fingerscrossed
kris79-май баткото ревнува, но и този период ще отмине. Като види, че бебока не му отнема любимата мама дано се поуталожат нещата. Praynig
Момичета, вече мислите ли за подаръци на Дядо Коледа? Аз съм в голяма дилема и размисъл. То това мъничкото от всичко е задоволено и не знам с какво бих го изненадала. Ужас. Давайте идеи, че и на яслата ще трябва да има подарък. Да не говоря, че бабите и те ще ме тормозят за идеи. Сега мечо Пух ни е в главата, ама какво  newsm78

# 253
  • През девет земи в десета
 Hug  Здравейте мацки!

Ети,радвам се,че сте по-добре Hug

Рони,много хубави снимки Ема колко е пораснала,станала е голямо момиче Heart Eyes

Аз днес водих Цвети на зъболекар и мислех,че вече е забравила и няма да иска да я прегледат,тя обаче изобщо не се възпротиви ето снимчици : http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=PIC_0019.jpg

Инат все още не смее да проявява,лигава е само ако не е спала на обяд,но се понася,днес единствено се разсърди,че не съм и обула ботушките,а обувките,но с друго нещо не сме имали проблем.

Отивам да спя,днеска падна голямо търчане и нещо сили не ми останаха,утре пак,целувки на всички,болничките да оздравяват Hug

# 254
Добро утро!
С пожелание за лек ден и весели емоции с мъничките слънчица!

Предложения за новата тема:
"Дядо Коледа ти ела и зарадвай Юлските деца"
"На пързалките с шейна радват се Юлските деца"
"Коледа наближава, Юлчето Елхата стяга"
"Дядо Коледа ще донесе, чуден подарък на Юлското дете"
Друго не се сещам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт