Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 374
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Ася  Hug По отношение на игрите все едно говориш за Гергана. Така, че не е странно. И тя не се сеща за пясък, люлки или пързалки. Като сме навън все се бута до батковците и се надбягва с тях.  Laughing Пред блока има момчета, които карат скейтборд, мъкнат с тях ключове, отверки за ремонт и тя все на тях налита, опитва се да развърта болтчетата по пейките.  Laughing
Браво за бибата, ние още си я търсим вечер за заспиване.  Rolling Eyes

И при нас този месец няма бебче, Бета продължаваме, нали?  Hug

# 211
Скъпа Боби Честит Рожден Ден!
На празниците хората си пожелават много неща,
но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги!
Винаги щастлива и никога нещастна!
Бъди добра, бъди щастлива,
върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива
смеха на твоята устa.
Честит празник!

# 212
Днес е един прекрасен ден! Днес моята приятелка Синеочка става на 30г.
Скъпа ми приятелко,
Бъди като тревата, изправяй се когато те газят!
Бъди като кокичето, намирай топлина, дори в снега!
Бъди като звездите, близка и далечна,
даряваща любов и светлина!

ЧРД, Наздраве! Обичам те!
Hug Heart Eyes

Ася, радвам се, че намина. Hug

Дю,  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 10:42 от Ронка

# 213
    Синеоче, честит рожден ден!!!
                 Весел празник!!!

# 214
  • София
Синеочке   bouquet Hug

# 215
Синеоче, честит празник и от мен!
Много здраве, любов и късмет ти желая!

Да ви кажа за вчерашния ми преглед на 3Д ехограф. Малкият бебок си има всичко: здраво сърчице, пръстчета, носле и т.н. както и пишка. Crazy Няма данни за хромозомни и сърдечни аномалии. Д-рът след 20 мин преглед не можа добре да му види сърчицето и ме накара да се поразходя, да изчакам следващата пациентка и пак да се върна на втори оглед. Слава Богу беше се понаместило в подходяща поза и се оказа, че всичко е наред. Колко ми олекна ако знаете, иначе все го мислех. И снимчица си имам.

Това е от мен, отивам да лягам, че Дани цяла нощ плака за глупости, та се гушихме по никое време. Tired

Асе Hug

# 216
Нани, радвам се, че всичко е наред.  Hug Пожелавам ти така да върви до края!

# 217
Честит Рожден ден Боби!
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов,
за да дава смисъл на всичко това!

# 218
  • София
Честит рожден ден, Синеочка! Да си жива и здрава, много късмет и разбирателство в семейството!

Мерси на всички за пожеланията за бебе! Дю, действайте, дано да имате късмет другия месец  Praynig! Аз нещо съм притеснена, имах болки в корема отдясно, които отдавах на забременяване, но май не е гинекологичен проблем, днес бях на гинеколог. В понеделник мисля да ида на гастроентеролог, дано не е нещо сериозно, че ако трябва да се лекува, ще трябва да поотложим бебеправенето. Че и кърменето може да отпадне, а Яна така се е пристрастила, че не знам какво ще я правя. Може тогава да ми влезе в употреба този Даум Екзол. mgizdova, ние така и не сме го ползвали все още - Яна престана да си гризе ноктите. Първо й лакирах малките ноктенца с обещанието да не ги гризе. После гледахме микробите, нарисувани на опаковката на едни мокри кърпички и й обяснявах, че от тях може да се разболее. А те нарисувани едни грозни - микроби-чудовища, тя им измисли да им вика "микобища"  Simple Smile. Та така се отказа да си гризе ноктите  Laughing.

Рени, Яна е същата хала в магазините, само граби разни неща, търча след нея и нищо не мога да купя или пробвам. Днес пробвах едно яке, а тя успя да се завре в склада на магазина и с продавачката заедно я търсихме  ooooh!. А вчера в друг магазин продавачката си говори с някаква позната и я пита "Как си ти?", а Яна отговаря с бодър глас "Добе съм"  Laughing. После й обясни, че ми е направила дупки на мушамата и затова купуваме нова, купихме и още две-три неща, само за да можем да си тръгнем оттам, продавачката не можеше да повярва, че е само на две годинки. А пък да идем на фитнес като Пиги, забрави  Naughty - спортуването ми ще се състои в търчане след нея. Не че си падам по спорта, де  Simple Smile.

Ася, и ние учим букви, по нейно желание, имаме книжка с 100-те най-интересни животни и тя покрай картинките започна да пита за буквите. А игрите с кукли и колички май са типични за по-големи момиченца. Яна пък много си играе с животни, защото ходихме 5-6 пъти до зоологическата градина и е виждала много животни на живо.

Нани, супер, че с бебето всичко е наред  Hug. Сигурна съм, че камък ти е паднал от сърцето.

За възпитанието какво да кажа, не се чувствам много подготвена да давам съвети. Само това мога да кажа, че съм правила всичко напук на наш'те заради разни забрани и съм вършила какви ли не глупости. Чист късмет си е, че все пак е станал човек от мене  Joy. Дано това да ми помогне да не правя такива грешки с моите деца (ама как го казвам в мн.ч., дано да са повече от едно, де  Wink).

# 219
  bouquet  bouquetСинеоче да не ни забравиш,влезни ни почерпи Rolling Eyes Да си ни жива и здрава и все такава работна хич те няма тук Wink  bouquet  bouquet  bouquet

Дю,Бетта пожелавам ви скорошно заБЕБване ,дано се случи със всички които желаят

нашата стринка я чакаме, ама я е страх много ,милата,дано се престраши скоро Praynig

Нани на теб също късмет ,и да ни пуснеш снимки на коремчето,като се наедри,лежи и спокойствие и силна храна Mr. Green Simple Smile

Мен ме хвана гърло пак,дано се оправя с трахизана ooooh!

Във вторник пак контролно по математикааа ooooh! ooooh! ooooh! почнаха ни,преди 8 декември  Crazy искат да ни дадът зор явно

мамо Дани как си?Пиши

Нан какво става със масажите помагат ли?

Да се похваля днес си взех карта със преведени 2 стипендии,за 8 дек още една ще преведът,мъжът кт ме видя ухилена до уши,вика че приличам на човек който е взел 5000 лв не 200  Laughing  ще ги харча за коледа обаче newsm78

# 220
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Боби, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет!

Асеее,    Hug за Мими!

# 221
Бета, аз също имах подобни усещания, апетитът ми се утрои, забелязвах такива симптоми, каквито имах с Гергана и бях почти 100% сигурна, че съм бременна. Но уви... Дано при теб не е нещо сериозно и не се налага лечение.

Ели, късмет на контролните!

# 222
Цяла нощ не сме спали с Венци Sad повръща, има разстройство и температура Cry Оф, дано бързичко оздравее.  Praynig

# 223
  • През девет земи в десета
За Синеочка Heart Eyes

Ети,бързо да оздравявате Hug Hug Hug

# 224
Дю май изпрати снега във София  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт