Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 379
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Eti, съвет не мога да дам, но давам прегръдка, дано се оправи приятелката ти , толкова е тъжно, цял живот гадости... Hug Единствено се сещам, ако можеш да я накараш, да се прибере, да е сред приятели.
Ели, излезна ли резултата от контролното, че ме заболяха пръстите от стискане  Party
Рени, Галко от яслата ли ги носи тези болести, наскоро май беше болничка, една оздравителна  Hug
Дю и аз не го искам снега  Naughty

Ох, забравих какво друго щях да пиша.
 Hug

# 196
Момичета, защо не искате сняг?  Rolling Eyes Идва вече края на ноември и е нормално да има сняг! Като дете си спомням, че по това време на годината вече се пързаляхме с шейни по ливадите.

# 197
Благодаря Ви момичета за съветите Hug Имаше голям ефект. Днес ми пусна СМС, че ми благодари, че съм била с нея. Тиция, може би е права, но аз много се уплаших. Просто и знаех историята и понеже от постоянния тормоз, тя има някакво неврологично заболяване и е способна да го направи. На всичко отгоре живее с дъщеря си. Целият проблем дойде от това, че е изтеглила 20 000лв, за да "помогне" на дъщеря си, за да си купи кола #Cussing outДо тук добре-една майка винаги ще иска да помогне на детето си, но майката тук работеше за 300 лв. чисто и като сложим вноската по банката 240 - на нея нищо не и остава. Затова се принуждава да замине за чужбина при дъщеря си. Там малката, като пристига майка и спира работа и по цял ден лежала. И пак като всеки родител мацката бачкала на 4 места и е давала всичките си пари на мързеланата. Пари за превод по заема съответно няма. Стига се до запор на единственият им имот Sad Упреква се, че нищо не става от нея , че не била добра майка........В тежък момент и с разхлабено здраве човек не знае на какво е способен.... Важното е, че сега е спокойна. Дадох и много съвети. Вкл. и това да напусне дъщеря си. Да се прибере. Дано съм била полезна. Още един път ви благодаря! Hug
Дю-ами и аз не го искам тоя сняг.Много студено cold Уж съм зимно бебе, а обожавам пролетта  Crazy Пък и се ужасявам как ще мъкна Венци до яслата през зимата. Много ми е тежък  Sad
Рони-страхотно е, да помагаш на някого. Не контактуваш ли с тая мацка по нета?
Рени-дано да са ви избивали зъбчета CrazyТова беше майтап. Дано е някакъв вирус само за 1 ден, че като е болен човек е много лошо, а още повече детето му Sad
Бета, Дю, пожелавам ви другия месец да имате желаната бременност-вие си действайте, и ако е писано може пак юлче да стане, ако бебока избърза Wink
Ох, вече искам нет в офиса  smile3516 През деня много ми липсвате HugМъничко ще поизчакам дали ще остана на работа и ще атакувам комп.специалисти да ме оборудват с комп. atwork

# 198
  • somewhere over the rainbow
Писах, писах, но видях, че Ети се е пооправила. В резюме, мисля като Тиция. Peace
 Дая доста е нахитряла. Брои 1,2,3,8,9,10 bowuu - другото са подробности Whistling
Одеве й викам "Не се качвай на стола бе, мамо", а тя: "Аш не шъм "мамо", аш шъм Даяна" Crossing Arms
Лека вечер Hug

# 199
Одеве й викам "Не се качвай на стола бе, мамо", а тя: "Аш не шъм "мамо", аш шъм Даяна" Crossing Arms
Хе-хе-хе сладурче   love001 от леля Ети.
Тази възраст е най-готина! Радвайте се с "бисерчетата" на слънчицата си. Аз съм решила да направя дневник на Венци с думички, които не може да каже.

# 200
  • През девет земи в десета
Дю,мятай снега към нас,аз също много го харесвам,да не говорим децата как го обожават Hug и ми е вече едно такова коледно,миналата седмица си купувахме с Цвети украса.

Ети,стискам палци да се оправи женицата,е и аз правя всичко за децата си ама чак такива жертви newsm78

Нанче да я нацелуваш малката сладка Даяна от мене Heart Eyes

Рони Heart Eyes

Да се похваля вече си водя Цвети с мене на фитнес и съм мнго доволна,хем детенце се разтичва,че сега зимата все пак не може да сме цял ден навън,хем аз се зареждам с енергия и си отпочивам от ежедневната работа!

http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=PB180203.jpg

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:01 от Пиги®

# 201
Ети,хубаво че жената си е отрезвила малко мозъка.Как така ще й възбранят единственото жилище,не е законно NaughtyВъзможно е зпълнението да се насочи от съдия-изпълнителя към него единствено ако е ипотекирано ,иначе нееее.
По този повод,да ви се оплача,направо ми се реве.Получих любовно писмо от банката,че ми правят ипотечния кредит от 1300 лв. на 1600 #2gunfireКожодери гадни #Cussing out
Дават в момента по БТВ за 10-годишни,които пушели трева и си инжектирали водка в кръвта,та да ги хваща по-бързо ShockedНаправо не знам какво ни чака,като пораснат нашите деца ooooh!

# 202
Тиция тихо да не чуе дявола ,тези деца според мен нямат родители Rolling Eyes Sad

# 203
Тиция, ужас.Не съм гледала това предаване.Моя колежка има момченце в първи клос.При училището имало кафенета, каза, че сутрин като го води и  от всички заведения лъхало на трева. А иначе вноските по кредитите тепърва ще се увеличават.
Бета, как се казва това лекарство, което беше взела, горчивото за Яна, за гризането на нокти. От известно време пръстите на Ева са и все в устата.Ноктите още не си гризе, но понякога се хапе. Преди седмица изби първия кътник и се тормози, но се притеснявам да стане лош навик. И най-вече да не започне да си гризе ноктите. Дю, и аз не обичам зимата.Хубаво е само в планината, в града киша, локви, поледици-мразя всичко това. Рени, да и аз живея до Ситито.Кога ще идваш?

# 204
мгиздова, горчилката се казва Даум Екзол.

# 205
Има ли ефект това мазило,че и нашите пръсти са все в устата  Thinking

Мгиздова незнам още кога,май към края на месеца  Rolling Eyes

Синеочка бързо на отчет.Къде се загубихте с Лорчето  Hug

Ние с Галито оздравяхме.Какво ли беше тва само за 1 нощ.Че и Панадол не дадох даже.38 градуса имаше,но пък си хапна добре  Thinking

Тиция чук-чук  ooooh!

Пиги,много разбрано детенце е твоето Цвети.Моят Галко е още като бебе,бяга из магазините,мъкне разни дрехи..като хала е  ooooh!

# 206
  • През девет земи в десета
Лети,ужас е по училищата в центъра,отвратителни децата,лошо ми става като си помисля,че Гошко догодина ще не ще трябва да учи някъде там и да го мисля по цял ден. Валерия мисля,че благодарение на спорта подмина простотиите от подобен род,а Георги като хич не го влече,незнам с какво да го заинтригувам да не се подвежда по лоши приятелчета.

Ели,контрола е до време,възпитанието има огромно значение,но също така и средата в която ще попаднат децата ни,защото нали се сещаш,че колкото и да ни се иска да сме винаги до тях идва един момент в който ще трябва да ги оставим да се оправят сами.На тази възраст от 10 до 16-17 години е много лесно да се подведат и да кривнат от правия път,а ние отнесли се в забързаното ежедневие рядко успяваме да открием кога се е случило това и за нещастие понякога нещата са излезли извън контрол и са непоправими.Много е трудно повярвай ми,не всичко се свежда до това да отвори бележника и там да има добри оценки или пък детето да се държи добре в училище,а извън него като гаменче,в къщи пък децата се представят пред родителите си по съвсем друг начин,изобщо,трябва много комплексно да прецениш ситуацията,не може просто ей така да кажеш тия деца нямат родители,имаме малки деца и изпитанията тепърва ни предстоят Wink

Рени,за сега слушка по нататък ще видим и нали е мацка обожава да обикаляме по магазините заедно Wink

# 207
Рени, аз не съм го ползвала и не мога да кажа дали е ефикасно. Превеждах листовка от немски на някой от темата ни, ама като не помня на кой.

# 208
Пиги права си,аз не съм го гледала но така реагирах от думите на Тиция,ако съм го гледала щях да имам повече мнения ,но според мен да се стигне чак до инжектиране  не е нормално и не че нямат родители в този смисъл ,а че нямат родители които да им обърнат внимание

Въпроса със възпитанието ми е от скоро  много на преден план,Юлия ни побърква,всички,станала е глезла голяма,незнам как да я оправим,в университета по норми и ценности  това правим,говорим,изнасяме доклади,обсъждаме ,на теория всичко е лесно но не мога на практика,спорили сме и за боя като средство за възпитание и за какво ли не сигурно те първа и за напред ще разбера много неща,но за сега си признавам че не знам как правилно да възпитавам,дано се науча ,иначе татито ми помага с негови си методи и начин на мислене,сред които има и погрешни,мъчим се ,и дано успеем,защото не ми се иска детето да се поддаде на такива вредни външни влияния,а сега в това време в което живеем незнам как ще опазим децата си

Днес тази по Норми и ценности, сподели с нас (тя все така споделя) за сина си,който поискал бутилка домашно вино за бащата на приятел,тя дала,понеже и друга година била давала,харесали го хората,но те двамата приятели отишли и в магазина купили и бира и познайте,,направили купон ,тя разбрала естествено защото ходила в магазина където и казали  Simple Smile пък и чула музиката ,момчето после пийнало се прибрало и тя му казала че не е имало нужда да я лъже,тя щяла да им даде ако е поискал за партито,не да купуват ментета от магазините,на другия ден,момчето поискало пак вино, но вече наистина за бащата на приятеля..та така,децата лъжат дори за дребни работи,мислейки че ще им се скарат....Тя сподели че не е хубаво да се дава на децата алкохол...спорила и с колеги...но била убедена че по чаша вино домашно по добре отколкото да се крият и да не споделят и да пият ментета....ох....абе много примери ,ние по тоз предмет само за възпитанието до сега говорим,по нататък и за общуване и ми е мн интересно,,а тази книжка дето Юл я скъса,днес и я върнах нова,намерих я,жената пък сега разбра че имам дете и ме отрупа с книжки за възпитанието...сега имам една мн интересна и я почвам,дано ми остане нещо в главата #Crazy

Извинявайте че пиша надълго ама кат се разпиша и  #Crazy

Пиги ти как се оправяш с толкова много деца аз ще полудея newsm78

# 209
Ехооо, забравихте ли ни Grinning

За утре съм си поставила бойната задача да ви чета.Дано само хубави да са нещата около вас момичета. Hug

Аз пак съм в къщи с малката  и така ще я караме до третата й годинка.Свекърва ми си я изпратих по живо, по здраво.
Сега гледам Мимозката и работя от в къщи докато тя спи.Честно казано се смахвам яко и въпреки това пак ми е по-спокойно, когато сме само тримата.

Мимозата  расте с бясна скорост.Преди месец се осъзна като личност и вече е АЗ.Фръцка се в къщи и все намира повод да наблегне на това че е АЗ и има собствено мнение по всички въпроси-"АЗ не икам да си къпим", "АЗ не икам палон, аз икам окла", "АЗ ика мама седни тук", "Мамо, дай това на МЕН" и винаги се сочи с пръстче на АЗ и МЕН
Действа ни  катоооо....хъм Thinking

Вече пее много песни и някой от тях(по-кратките) дори успява да ги изкара до край.Е, пада импровизация като не се сети за точния текст, но ми прави впечатление, че преразказва това за което не се сеща и изглежда вече разбира напълно за какво иде реч в песничките.

В игрите е малко странна. Rolling EyesПредпочита да чопли листата по храстите около площадката, да се въргаля в шумата или да рови в калта, пред това да рови в пясъка, да се люля или пързаля.В къщи реди конструктори и мозайки, играе с отверки, кара ме да я уча на буквите и цифрите , да и чета книжки.Липсват игри като бутане на количка, игра с кукла..тези типичните за момиченца Rolling Eyes 

Бибата я метна с парабола, една сутрин в коша.След това осъзнавайки каво е извършила и потресена от действието си поплака.
Три дена по ред рева преди да заспи ако изобщо се стигнеше до там.Сега вече напълно сее преборила с тази си зависимост.

Та такива истории около нас Grinning
Утре съм се заканила да почета и вашите

Общи условия

Активация на акаунт