Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 381
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, честит първи сняг!!! При нас всичко е побеляло и е много красиво. Искам вече да трупа сняг, за да играем навън, да правим снежни човеци и да се пързаляме!!!

Бета, не тъжи  Hug Дано другия месец да стане така както искате! Аз също силно се надявам, че тази седмица няма да ми дойде, имах някакви признаци преди 5-6 дни, но да видим.

# 181
Дю  бравооо,хайде ще чакаме с теб  Grinning

Нанни то може и да не сте го учили,програмата е много изменена и съкратена,имам приятелка завършила скоро и казва че ,те и учителите казват, че мн е съкратено,нищо не учим,а тези музики са излишни Crazy Иначе математиката е ужасна ама кво да правим

А СБЕ  спомняш ли си фонематичната транскрибция  Мен ме вдига постоянно да правя и на една дума се изложих на "сватба"  написах я  свадба и я правя в транскрибция сватба а то е обратно,тя вика кой е корена-аз амиииии сват  ами тогавааа-и аз ми аз щото не съм правила сватба и не я знам  Grinning Grinning Grinning  умряха колежките да се смеят Embarassed Laughing

# 182
Много хубави снимки, колко са пораснали дечицата само! Аз отдавна не съм качвала снимки, време не остава. Ева ходи на ясла, говори всичко вече, станала е един хитрец. Вчера искаше да и пълня лигена да си играе с играчките във водата. Казах и, че е спряла топлата вода и като я пуснат тогава.А тя-нали имаме бойлер?  Пее песнички много, като я питаме каква ще стане като порасне-"певица". Само ние ли сме още с памперс? Лятото я бяхме отказали, месец и половина.Като започна ясла спря да си казва и го сложихме. Сега наскоро пак го махнахме, ама само за 3-4 дни. Хем не го иска, хем не казва винаги като и се пишка.Не смея да я пускам на ясла така, кой знае кога ще я видят, че е мокра. Притеснявам се да не се разболее.
Бета, Дю, пожелавам ви другия месец preggo

# 183
Бета,Дю пожелавам ви   EFP в най-скоро време  Wink

Слушах ги днес в яслата децата пееха за снежният човек песничка и въобще някакви зимни такива.Ама да видите как ги знаят  ooooh! и пеят заедно с учителката мъниците.Нашият на бебешки пее засега.  Crossing Arms

Дю какъв сняг бе душа.Ти докара зимата  cold Аз засега съм с едно тънко палтенце и тънка блузка и ми е добре.

Има вероятност да ходя до София на края на месеца.Кой от вас живееше близо до Скай ситито  Thinking Май Синеочка беше..

Дидито как така пиеш успокояващи,малии.Недей така.Насила хубост не става,нали знаеш.Я си намери някакви други занимания и прекарвайте по няколко часа разделени с малкия да видиш как добре ще ти се отрази.
Аз в петък си взех болничен,ми той моя бяс не щеше да спи,изнерви ме на максимум ви казвам.Той или няма да иска да яде,или да спи.Много е труден.На края на деня съжалих че съм била вкъщи.Така и не спа през деня,побърка ме.  smile3511

# 184
О, Рени при нас дойде вече зимата! Днес като излезнах за работа и какво да видя - вали сняг. На Пампорово имаше вече 3-4 пръста отстрани на пътя. Дърветата са побелели. Но вече спря.  Confused Жалко.

# 185
Дю, честит ви първи сняг. Ех, че хубаво звучи. Тук сняг не вали, дано декември като си отидем е затрупало хубаво и да се радваме на снежна покривка.
Бетта, Дю, дано скоро се похвалите с бебче в коремче! Praynig

Рени, Синеочка и mgizdova са близо до Ситито. Wink

mgizdova, радвам се, че се разписа. Целувки на Ева. А за памперса не се притеснявай, пролетта ще го махнете. Хубаво си го решила сега да й слагаш, защото болестите са ви в кърпа вързани.

# 186
Момичета, влизам с една огромна молба. Знам, че все ще измислите нещо, за да ми помогнете. Преди 7 месеца една моя позната замина за чужбина. Има много проблеми. Сама е и цял живот все някой я е биел-първо баща и, а после съпругът и. Развежда се и сега дъщеря и я тормози. Иска да се САМОУБИЕ.  Sad Не мога да я убедя, че няма смисъл да слага край на животът си.  Cry Кажете ми как да постъпя. Говорих, умолявах я....тя не и не - щяла да се хвърли в океана. Давайте идеи с какво мога да я върна към вярата и. Жалкото е, че няма към кой да се опре сега в тежкия момент и чак сега ми споделя, но така и не успях да я убедя SadЩе съм ви признателна, ако ни кажете правилния път, за да и помогна. Hug

# 187
  • През девет земи в десета
Етко,много е тъжно това Sad ,незам какво да ти кажа,просто четейки това за момент спрях да мисля.

# 188
Наистина е тъжно, не знам какво да направя повече Sad а искам да помогна и то много........

# 189
  • София
Ети, какво да ти кажа, трудно се дават съвети в такава ситуация. Мисля, че освен всичко друго, и това, че е в чужбина утежнява нещата. Не можеш ли да я убедиш да си дойде в България за малко, празници наближават. Ако е наблизо, може да успееш да я разведриш. Може би ако се срещне с хора, ако я запознаеш с някого или пък ако отиде на църква, ако щеш, ще успее да открие някакъв нов смисъл на живота си ... не знам.

# 190
Ети,наистина много кофти история..Ще ти кажа нещо,което може да настрои повечето срещу мен,но не се ли замисляш,че ако някой иска да се самоубие няма да го тръби така,а просто ще го направи.?!На подсъзнателно ниво приятелката ти търси подкрепа и съчувствие,но надали иска точно да се самоубие. NaughtyДълбоко наранените физически и психически хора са адски манипулативни,търсейки морална подкрепа и съчувствие.Занимавала съм се много с психология,заради работата ми и общо-взето на база този си опит мога да ти кажа,че няма да се самоубие.Дай Боже да съм права PraynigПрсто женицата има нужда от приятелско рамо до себе си.
Дю,Бета, успех с бебеправенето. HugАз,въпреки че искам бебе,не бих се навила на такава решителна стъпка на този етап. Sick

# 191
Тиция е права,който иска да направи нещо не го разтръбява,то се случва и после всички се чудят как така,такива хора(самоубиици) не го казват правят го,и аз мисля че те заплашва подсъзнателно го прави не нарочно,с цел някой да я успокои,някой да я гушне и да и каже колко е хубав живота...

Незнам ..трудно е да се дават съвети,можеш да и напомниш че вече след като е минала толкова трудности и се е оттървала е време да помисли за себе си и за своя живот,да постигне щастие ,да е над нещата, да не остава сама,да намери работа,незнам  ти я познаваш,ако мислиш че е сериозно можеш да си направиш една екскурзия на гости да и идеш,но ако  го е казала в момент на криза и депресия ,дано и мине Rolling Eyes,ох трудно си е

Тя щом е заминала в чужбина има  мечтата да живее и да е по добре,щом е направила тази крачка трябва да излезне от дупката,нека не се обажда на дъщеря си и да не и вдига ,ама какво толкова я тормози дъщеря и ,и тя при нея ли е или тук?

Аз се размислих много Embarassed

# 192
Хайде, пращам сняг и на вас:

Днес продължава да вали  Laughing

Ети, много неприятна работа! Дано успееш да помогнеш! За съжаление не мога да ти дам подходящ съвет!  Hug

# 193
Ети, снощи тръгнах да пиша, написах го, но после изтрих. Мнението ми е същото като на Тиция. Който е решил да прави нещо подобно не говори за него, а направо действа. Дано сме прави. Наистина има трудни моменти в живота, но когато Господ ни е дал здраве е грехота ние да го отнемаме. Изкарах се като супер вярваща, което не е така. Освен да й кажеш някоя мила дума и да й влияеш позитивно за друго не се сещам.
Не казваш дали дъщеря й е при нея?! Ако не е, е много по-лесно да я игнорира. И това е трудно, но когато един човек ни тежи и наранява това е изхода.

Имам приятелка в София. Когато се запознах с нея беше много зле. Ходеше на психолог, тъпчеха я с всякакви антидепресанти, а кризите й бяха ужасни. Тя живееше единствено за децата си. Не се хранеше (нямаше апетит), не правеше нищо с желание. Та аз някак си подсъзнателно съм й помогнала с позитивизъм и ...не знам как точно. Но тя твърди, че й действам много добре. Стигна до там, че махна всички хапчета и заряза психолога. Сега когато съм тук, тя започва да изпада в същото състояние както преди, от което ми е много мъчно, че немога да съм до нея и да й помогна.
Малко като светица се изказах...не е така, просто това е случка пряко засягаща ме.
Не знам защо разказах всичко това, може би, защото когато човек е далече от нас е много трудно да му се помогне в такъв момент.

# 194
Дю,мерси ама ще ти го върна снега  Naughty Неща го,дано да не заледява тук че не ми е възможно да карам в тия поледици.Имам горчив опит.  ooooh! И въпреки това на Коледа няма да откажем малко снежец,така за настроение  Joy

Ети,не знам какво да те посъветвам.Изненадвай я,изпращай и картички.Накарай я да се почуства специална.   bouquet Може да я поканеш на гости за празниците.  Wink

Аз и Гали снощи имахме Т,грип ли е какво е  Tired Сега сме ОК.А нямаме други оплаквания  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт