Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 387
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Ех, нямам думи какви хубави и чисти площадки за игра. Кога ли ще стане това в БГ?  Crazy

# 166
Ети и тук има полщадки,но никой не ги поддържа и обновява,нито пази  Sad в по богатите общини има и нови до старите но за да вземат явно парите,не мога да си обясня защо  правят нова до старата а не обновят старата площадка

Аз утре с таз контролна се омотах в главата ми е каша,и не стига че никога не съм учила толкова за нещо,нищо не знам,и се примирих каквото такова

Юл ми скъса една книга за възпитание на детето на Алфред Адлер ,бях я взела от една доцентка,тя жената хубаво викаше да я пазя ама като не я опазих,цял Пловдив обърнах никъде я няма,сега  я  поръчах от интернет ето от тук(да ви кажа всичко има тук  http://www.knigabg.com/( ако някоя книга я няма някъде тук я имало,сега ще ми излезне солено възпитанието  Mr. Green

Друго какво

ай стига

П.С. Хич не слуша таз нашта Юл побърка ни,какво да я правим незнам

# 167
Аз утре с таз контролна се омотах в главата ми е каша,и не стига че никога не съм учила толкова за нещо,нищо не знам,и се примирих каквото такова
Спирай да учиш. Последната вечер нищо не прави. Аз винаги излизах с Дидо на по една питие за да полея изпита предварително. Нищо, че е контролно.  Wink Ако продължиш да учиш в последния момент, всичко ще ти стане каша в главата. По-добре утре стани по-раничко и с чаша кафе в ръка прегледай набързо материала. smile3529
Успех утре! Ще стискаме палци   Hands Thumbsup

# 168
  • София
Здравейте и от нас-много хубави снимки!Много ми харесаха всички-големи сладури,във Франция наистина е страхотно,но и тук има хубави площадки-в парка на свободата например.
И нас Влади хич не ни слуша,но няма как,вече взимам успокоителни и съм малко по-добре. Rolling Eyes
И аз като Пиги много обичам да снимам,на близките ми вече им е досадно Simple Smile,но после им е много хубаво като разглеждаме снимки.Ето малка част с Влади в парка:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/29/29#1
А тук танцува буги-буги Grinning:
http://vladislav2006.multiply.com/video/item/21
Ставам,че ме дърпа..после пак,поздрави и целувки на всички! Hug

Арлинче-чакаме снимки от Испания и новини за сестра ти.
Ели-успех на изпита!

# 169
  • Варна
Здравейте момичета Hug

Откраднах си две минути за форума Tired
Честит Рожден ден на Бетта/на големи патерици/.Да си жива и здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Димитър пак се разболя Cry.в петък вече беше с хрема,днес е по добре.звънях пак на Хаджиева,толкова бързо стана всичко...,не ми издържат нервите вече Cry Cry Cry

И Димитър постоянно се напикава в гащите Peace Иначе си казва,но от няколко дни е така.аз като си помисля,от началото на почивката и на болестта му май е така.а за наакването да не говоря Crossing Arms

И така....

Ели ,успех утре Hug

Трябва да ставам,лека вечер на всички.и много здраве  bouquet

# 170
Рени, Нямат бг дублаж Барбароните, но и на френски се разбира. Дани лично не възразява... Wink
Пиги, ще ти ги пусна на скайпа тези дни. Peace
Ели, успех утре! Peace
Жоржи, една оздравителна целувка за Друнди! Heart Eyes Hug
Нагледах се на хубави снимки и на страхотни, пораснали сладурчета. Heart Eyes
Ронка, много хубави пързалки и въртележки и страхотна чистота.
pepi111, твоят мъж много ми прилича на този от рекламата на Mак Доналдс. Laughing

Не ми дава да пиша, вика ми:"Махи се, уошо пише там" Crossing Arms
Тези дни много повтаря, почти на всяка думичка. Tired
Лека ви нощ и дано е неземетръсна! Heart Eyes

# 171
Здравейте момичета. Hug

Джорджи, бързо оздравяване на Дим. Измъчихте се с тези болести. Confused Знам как е, Ема беше постоянно болна в продължение на повече от месец, когато Калин замина.

Много хубави снимки и дечица видях.

Диди, не звучи добре това с антидепресантите. Няма ли кой да ти помага поне за малко? Когато ни грабне ежедневието, нямаме никакво разнообразие, и най-вече когато няма на кого да оставим децата дори и за 30 мин. е много тегаво. Разбирам те, и аз бях така септември преди да си отидем на Бг. Много ми беше омръзнало, и исках да подишам малко без Емата и да се презаредя. Та точно преди това, всичко ме дразнеше, дори и Ема да не прави бели, а най-обикновените детски капризи и грижите около нея ме влудяваха. Embarassed Именно това е една от причините да искам да се прибера в Бг. Да започна да се занимавам с нещо, така ще съм по-полезна и на Ема, а няма да съм истерична в по-голямата част от деня.

Стига съм философствала, много дълго стана.

# 172
 Grinning  написах всичкоооо,от писане и учене,преписване на лекциите,и писане на пищови,днес още писах пищови (щото всички колеги писаха) и аз ,та от толкоз писане,накрая не можеше да се вади пищов,но знаех въпросите Flutter та така,надявам се да съм се освободила от изпит до тук на този дял Rolling Eyes Laughing тоз мн лош беше и никви пищови не ставааат Rolling Eyes

мерси ви на вас че стискате палци,извадих късмет Hug

# 173
didito , няма ли кой да ти помага, поне за малко, колкото да разпуснеш и да се разсееш? На Влади ще му дърпам ушите, задето не слуша мама! NaughtyHug
Ели, браво на теб! А този изпит по висша математика ли беше? Помня, че задачите бяха много странни и дълги за писане, но пък като им хванах цаката ми станаха интересни, хем не обичам математиката.  Rolling Eyes

Днес ми казаха резултата от биохимичния скрининг: 1:8107 ми е риска за Даун. Rolling Eyes В четвъртък съм на 3Д ехограф, да ми стискате палци. Praynig Бебчо отдавна рита, а онзи ден и мъжо го усети. Нещо напоследък наблягам все на тестени храни, днес пекох кифлички с кренвирш и кашкавал и с остатъка от тестото си направих пица. Embarassed Поне бързо се засишам и не ям до пръсване.
Отивам да полегна до Данката, тези дни като го приспивам ми казва: "Мама много сладка" Crazy, а като му кажа, че го обичам и той ми отвръща:"И аз те бичам".

# 174
Ейй,голям сладур тоя Дани.Моя маймун още не говори чак толкова.Тепърва започна да повтаря някой думи.
Какво ще рече тва 1:8107  Thinking

Ели браво за изпита  Wink

Вчера купих 2 диска на Плодчетата от един реп.Единият е розов,другият зелен.Ети мерси  Hug
Още снощи ги разпечата,махна им найлончетата и единият да го пускаме.Много малко му трая еуфорията обаче,10-на мин.  Joy

# 175
Ели, честито за изпита.

Нани, коя седмица стана ти, я вземи сложи една лентичка, че ти изпуснах края на тебе?! Wink
Да, какво ще рече 1:8107?

Рени, и Ема не говори толкова много и разбираемо. А Дани на Нани отдааавна брои до 5 и казваше едно стихче(сега не си спомням кое). И нашите ще се отпуснат, та няма да можем да ги надприказваме. Simple Smile

Ема с броенето е само до 2 (де(на Бг) и ду (на Фр)). Не иска да й пея песнички, то аз си знам, че съм пълен инвалид, ама чак пък толкова. ooooh!

# 176
Нанни  приложна математика теорията -множества,логика,декартово произведение,релации,двучленни ей такива, функции и тем подобни Rolling Eyes
То това  е част от всичко ще правим още 1-2 контролни нататък и ако го взема така на части се освобождавам от изпита,което е супер,защото на изпит е всичко накуп Rolling Eyes

Аз свалих плодчетата от нета,и барбароните(но на френски) и куп други още вече е с претенции и изброявам и тя казва какво да гледа ужас,но поне си осигурявам 1 час тишина,зяпа ги тез детски като невидяла ама какво да правя

Е душичка Данката,казвате ли му че ще е батко newsm78  аз не си се представям бременна вече  ooooh!  засега

# 177
  • София
Здравейте,

много хубави снимки сте показали, браво, дано и аз се наканя. Исках и клипчета да кача, но не знам кой сайт ще приеме такива с разширение MOV, в photobucket и vbox не се качват.

Нани, нямам скайп за момента, мерси за предложението. А колко са като обем, да грабна един флаш и да намина да си ги копна?
Дано всичко е наред с бебока  Hug.
При нас няма бебе този месец  Sad.

Яна е с много променливо отношение към мен. От "Малката маймунка обича мама маймуна" до "Не искам при тая мамааааа". Аз съответно й се подмазвам с водене по зоологическа градина, театър, игра с пластелин, нови пъзели, обаче както ме ядоса и й се скарам, пак започва "Не искам при тая мамааа"  Confused. Понякога само баща си иска и от мен реве.
Обаче стане ли време за следобеден сън, само аз й върша работа. Кара ме да пия вода, за да имам мляко  Laughing и ми вика да й "отворя цокането"  Joy. А иначе ако не спи следобяд, може 5 дена да не се сети за цокане. А ако не й дам да цока, няма и да спи, спокойно си изкарва без сън. Само на мен ми идва нанагорно, ако не си почина за малко.

Всяко дете ще си му дойде реда с приказването, не го мислете. Аз колко се притеснявах, че Яна говори за себе си с трето лице. А сега всяко изречение й е Аз това, аз онова. Иначе вярно е, че тя говори много, де. Спокойно се разбира с непознати, отговаря им съвсем разбрано, пее песни, знае всякакви животни и доста сложни думи, брои до 10, разказва приказки. Ама пак не можем да излезем на глава, като си науми нещо - нито чува какво й се говори, нито спира да иска, нищо, че десет пъти сме й обяснили, че не може да стане  Simple Smile.

# 178
Рени, Ронка, писах,писах и Данчо мина с един замах и ми изтри писанията. #Cussing out Та да започна отначало...този биохимичен скрининг се изчислява на базата на два хормона в кръвта, като се взимат под внимание /в моя случай/ само жени, родени на моята рождена дата, от същата етническа принадлежност, със същите кг., в същата гестационна седмица и пр. Определеният риск в този случай при мен е едно на осемхиляди. Значи на 8000 такива жени, една ражда дете с такъв синдром. Това за мен е нисък риск, но най-точно ще се види на 3Д ехографа.
Ронка, все отлагам слагането на лентичка, в 19 г.с. съм. Peace
Бета Ами почти 3Gb са Барбароните, за флашта няма проблем, тъкмо да се запознаят малките. Peace
Ели Мале, всичко съм забравила, направо незнам за какви множества и логики ми говориш. Embarassed

А за приказването, Дани отдавна не брои до 5, вече може да брои от 1 до 15 в обратен ред през две. Joyшегичка
Мен ако питате май е по-добре по-късно да проговарят, хич не бързайте. Ето го нашият: от зор да каже всичко, все бърза и повтаря. ooooh! Интересното обаче е, че като пее не зацикля. Thinking

# 179
  • През девет земи в десета
Нанни,да не би пък да се е стреснал нещо Данката,аз много не вярвах на бабини деветини,обаче Цвети като се беше уплашила от взривовете нали една баба я оправи,та защо не опиташ нещо такова Thinking Валерия заекваше като малка нея свекърва ми я води да и баят,е оправи се,та вярвам не вярвам това е .

Общи условия

Активация на акаунт