в по богатите общини има и нови до старите но за да вземат явно парите,не мога да си обясня защо правят нова до старата а не обновят старата площадка
Ако продължиш да учиш в последния момент, всичко ще ти стане каша в главата. По-добре утре стани по-раничко и с чаша кафе в ръка прегледай набързо материала.
,но после им е много хубаво като разглеждаме снимки.Ето малка част с Влади в парка:
:

.в петък вече беше с хрема,днес е по добре.звънях пак на Хаджиева,толкова бързо стана всичко...,не ми издържат нервите вече

Иначе си казва,но от няколко дни е така.аз като си помисля,от началото на почивката и на болестта му май е така.а за наакването да не говоря 

написах всичкоооо,от писане и учене,преписване на лекциите,и писане на пищови,днес още писах пищови (щото всички колеги писаха) и аз ,та от толкоз писане,накрая не можеше да се вади пищов,но знаех въпросите
та така,надявам се да съм се освободила от изпит до тук на този дял

Бебчо отдавна рита, а онзи ден и мъжо го усети. Нещо напоследък наблягам все на тестени храни, днес пекох кифлички с кренвирш и кашкавал и с остатъка от тестото си направих пица.
, а като му кажа, че го обичам и той ми отвръща:"И аз те бичам".

аз не си се представям бременна вече
засега
.
.
. А иначе ако не спи следобяд, може 5 дена да не се сети за цокане. А ако не й дам да цока, няма и да спи, спокойно си изкарва без сън. Само на мен ми идва нанагорно, ако не си почина за малко.
.
Та да започна отначало...този биохимичен скрининг се изчислява на базата на два хормона в кръвта, като се взимат под внимание /в моя случай/ само жени, родени на моята рождена дата, от същата етническа принадлежност, със същите кг., в същата гестационна седмица и пр. Определеният риск в този случай при мен е едно на осемхиляди. Значи на 8000 такива жени, една ражда дете с такъв синдром. Това за мен е нисък риск, но най-точно ще се види на 3Д ехографа.

шегичка
Интересното обаче е, че като пее не зацикля. 
Валерия заекваше като малка нея свекърва ми я води да и баят,е оправи се,та вярвам не вярвам това е . Препоръчани теми