Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 389
  • 259
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ели, права си, има детски гинеколози, нали водихме Яна на такъв да й разлепва слепването. В София има в Майчин дом, но в Пловдив не знам. Питай в темата за слепванията на момиченцата, май пишеше за някой там.

# 151
  • През девет земи в десета
Betta ,на патерица ЧРД,да си жива и здрава и никакви караници вече с Тони,а-мъха Naughty Laughing

# 152
Хехе, това с Левски ми е толкова познато. Само, че Ема не може да ги пее песничките все още. Гледа мач с баща си, подскача и само вика "гол Ески (Левски)" Laughing
Нан-че качи някое клипче да я видим как пее красавицата.
На мен ми е много зле нета не ми отваря страницата да си кача снимките. Close Днес ще опитам пак. Те не, че са много де, и аз не съм снимала скоро. Снощи направихме няколко фотоса как Ема тормози кучето. ooooh!

Ети, бързо оздравяване. Hug

# 153
Ронка, Дани на няколко пъти е опитвал гъби, примерно запечено с кашкавал и резултата беше  Sick. Та затова изчаквам, на супа не съм се сещала да му правя.
Бета Честит Рожден Ден на патерички!  bouquet
И ние сме на вълна барбароните, Ну Пагади и тем подобни. Ако искаш си дай скайп да ти ги пратя, имам към 30-ина серии. Peace
В youtube попаднах на серии с доста лошо качество.

Дани пък днес за сефте се нацеди в гащите. Тъкмо се прибирахме от разходка и пред блока направи една локвичка. После ми вика:
"Мамо, що не каза".

Изчезвам, че ме викаааааа...

# 154
Nanny  Hug все не успяваме да се уцелим на скайпа,мислех да се видим съботно неделно с децата преди да се е развалило времето Hug Мятай и към мене серийките,дори и децата да са на компа,което напоследък е по-вероятно ще ги приемат Heart Eyes

# 155
Nanny имаш ли ги с бг аудио Барбароните?

Галко също е опитвал някоя друга гъбка с пицата,колкото да не е без хич.  Wink

Отивам да качвам снимки..

# 156
Ние сме пък на тема "Мечо Пух". На яслата вероятно постоянно им пускат филмчета и мъника ме мори да му ги тегля от нета  Simple Smile
Нашата завеждаща на яслата май имам много болни амбиции. За 1 месец децата трябва да научат 5 песни и всяко дете по минимум едно стихче. Щяла да организира грандиозно тържество  Shocked Shocked Shocked Пулих се и се маех на сивото и вещество. Питах госпожите колко деца от групата могат да говорят и отговорът им беше 6-7 другите са мънички. Та питам се как ще научат стихчетата  hahaha Много ми се иска за присъствам на тържеството Sunglasses
Венци от две седмици започна да се напишква  Sad На яслата, докато спи, а днес цели три пропуска има. Вечер не смея да махна памперса, защото спи отвит. Може би напролет. Напишкването го отдавам на студеното време, пък и по цяла вечер само се карам с него, че си събува чорапите и ходи бос по мрамора и теракота  #Cussing out

# 157
Eti и ниие сме така,споко.Пишка в гащите откак се е застудило и затова му слагам парчета.Вечер е с памперс.
Освен това и ние се събуваме непрекъснато и ходим боси.  ooooh! Това е положението.

Снимки

# 158
Здравейте момичета. Hug
Минавам само набързо.Днес се прибрахме ,бяхме за почти седмица в Барселона.Много сме доволни,прекарахме страхотно.Летяхме с Уиз,до сега не сме ги ползвали.За тази цена това,което предлагат е просто супер!Много добри пилоти,нови самолети,страхотни стюардеси,много сме доволни,много.Чак не очаквахме,да си призная.Препоръчвам ги. PeaceСнимки има хиляди ,но още не сме ги свалили дори.Тези дни ще пусна.
Четох отгоре и набързо.Снимките разгледах,страхотни са дребните!

Джоржи:пробвай с д-р Хараламбиева от Добрич.Аз за сега съм доста доволна.

От къде да сваля и аз барбароните?При нас хитове са още :Поко Йо,котето Феликс,Франклин,Плодчетата...Донесохме и една играчка от Поко Йо,така се зарадва милата.Къпа се с тях/тя е за баня/,сега заспа с тях даже. Wink

Бета;ЧРД! много щастие и любов ти желая.
Лека...

# 159
Aрлина това за плодчетата е идея.От къде да го взема с бг аудио?
Пиши как е сестра ти  Hug

# 160
Аз ги видях по реповете да продават на ДВД - 1.99лв.

# 161
Ети, и Ема е така, все боса иска да ходи. Но откакто се разсополиви наскоро, по-рядко се събува.
А откакто се застуди и Ема има пропуски в гащите.

Арлина, чакаме снимки. Как е сестричката ти, а бебе Соня и кака Зоя как са?! Hug

Ето и няколко снимки от мен
http://bambinata.multiply.com/photos/album/3/3#79

# 162
Аз ги видях по реповете да продават на ДВД - 1.99лв.

Ще потърся,мерси  Hug

# 163
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехо, банда! Здравейте!
Поизгубихме се от хоризонта, но редовно ви чета!

Ето малко снимки от нас:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/4#1

Вяра свикна вече с яслата. Проблемът обаче е, че често се разболява. Сега е на имуностимулираща програма. Въпреки това в момета пак е с кашлица. Пие сиропите с много зор.

Арлинка, давай снимки от Барселона! А как са сестричката и племенничката ти?

# 164
Арлинка Hug и аз щех да питам как е сестричката ти момичетата са ме изпреварили.

Пепи,много е сладка Вяра,какви къдрици само,страхотни!

Рони,много е хубаво във Францията ей,а Берта ще си я водите ли към България?

Ето малко снимки от вчера и от днес http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/?action=view&a … rent=PB150186.jpg  -аз пък непрекъснато се разхождам със фотоапарата,голям кеф ми е да снимам.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 17:03 от Пиги®

Общи условия

Активация на акаунт