Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 391
  • 259
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
Ели,а дали не алергия към праха за пране или омекотитела с който переш.Може досега да не е имало проблеми,но алергията не е задължително да се прояви веднага newsm78
А с какво я мажеш?

# 136
  • Варна
 Hug

Ели,гледах я тази тема Peace.даже има и Варненска,много полезни неща научих.няма да си дам детето толкова малко  да го режат Naughty
Рени да,ще пиша непременно на Александър Hug

Димитър и той е с маратонки,има и още едни по-височки.и ботушки сме взели Wink
Ели,верно може да е алергия.спри да използваш омекотител или смени праха,да видиш може и да се оправи детето Peace

Цеци е добре, разбират се отлично с баба Таня (гледачката му) и така. Аз съм все така не добре обаче  Tired но да сме живи и здрави и аз ще се оправя.

Ивка,какво ти е?Извинявай ти сигурно си писала,но аз много изтървах,нали ни нямаше Blush

# 137
Жоржи Ивка на няколко пъти каза че и е трудно да сподели с нас какво и е?
Иначе и ние предложихме да си излее мъката тук...знаем само че не е здравословен проблем..

Ивка  Hug

# 138
Здравейте момичета. Hug

Ехх, ама последните 3 поста ми стоплиха душата. Т.е. подписите, видях 3 големи сладурчета.
Пиги, Джорджи, Рени, да ги нацелувате малките зверчета.
Та по този повод се сещам, че скоро не сме пускали снимки на децата. Хайде да се стегнем и да покажем колко са пораснали. Peace

Ели, и аз мисля, че е възможно да е от праха за пране. Смени го, или пускай повторно изплакване.
Преди време, ако си спомняте Ема ми направи алергична реакция от прах за пране. Праха не го смених, но започнах да изплаквам по 2 пъти прането, мазах с хубава козметика и всичко се оправи много бързо.

Благодаря на всички за отговорите. Аз мисля да взема на Ема едни ботушки без подплата, че си е топло за зимен ботуш. Пък по-натам, ако има сняг ще купуваме и подплатени

Сетила съм се да ви питам, давате ли гъби на децата? Аз май всичко давам. Днес правих една гъбена супа, стана много хубава и Ема си хапна с удоволствие. Та се чудя дали не сбърках с тези гъби?! newsm78

Лека вечер на всички!

# 139
Здравейте и от мен!  Hug
Взимам си урок и веднага пускам актуални снимки.

Серия в розово: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/mWabvE?authkey=pK7yLNoBPE0#

Смолян нощем: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/EJSLRE?authkey=s6Bpj9p0YKI#

На вилата с приятели: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/rNkzyD?authkey=Xw6PYx_mJus#

Есен: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/ebioHH?authkey=KBx5wXkOfH8#

Клипчета: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/lAxjxG?authkey=ewtLTulwh58#

Опитах да кача клипчета, не знам дали съм успяла. Дано можете да видите Гергана на тях. На едното клипче я има на стената да се люлее на въжето.

# 140
  • През девет земи в десета
Ронка за гъбите Peace,Цвети май няма нещо дето да не яде newsm78

Дю започвам да да разглеждам,аз пък май най-много снимки пускам  и ще пропусна тоя път.Рени дай да видим Галко с т'ия сини очета ми е голям сладурко Grinning

# 141
            Бета, честит рожден ден!!!
           Бъди здрава и усмихната!!!
                  Весел празник!!!

П.С. Къде се загуби? Как сте с Яна?

# 142
ЧРД Бета. Желая ти много здраве, семейно щастие и усмивката да не слиза от лицето ти!  bouquet

Дю, много хубави снимки. А клипчетата са уникални. Гери и малкия са големи сладури. И как пеят само. Simple Smile На колко е момченцето? Гергана говори много хубаво, Ема е далеч от подобно говорене.

Днес и аз ще кача снимки и ще ви покажа Емата.

Деси, мерси за гъбите. То и Ема всичко яде, но гъби досега май не беше опитвала.

# 143
Ронка, момченцето е 10 месеца по-голямо от Гергана и са големи приятели. Често ги събираме да играят заедно. А за говоренето - тя може и по-добре, но откакто тръгна на ДГ започна да се лигави, използва бебешки думи, въпреки че знае как се произнасят правилно. На Кумчо Вълчо вече казва Кунго Кунго и други такива измишльотини. На едното клипче пее нарочно неразбираемо, защото така били пеели в ДГ.  Laughing
Хайде, чакаме снимки и на другите сладури.

# 144
ЧРД Бета! Весел празник и мноого положителни емоции!      bouquet

Пиги да си призная скоро не съм правила снимки.  Embarassed Но ще си взема забележка и ще се стегна,че и в събота сме на празненство.Ще пощракам.Е,има някой снимки с другите деца,но ..ще се поразровя.

Аз на Галко гъби избягвам да му давам.Като гледам и в яслата не им дават.Някъде май бях чела че се препоръчват след 3г.  Thinking

За говоренето,също не говорм много.От няколко дни пее една песничка от яслата-мама ми купи днес...Ама на бебешки.Разбираме само на ..къубо..Или пък пее на неговият език и разбираме единствено..мама тук../че мама е тук/  dontknow

Момичета много бременни  Thinking Всичките ми приятелки са  preggo

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 13:44 от Ренито

# 145
ЧРД Бета!
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Рони- и аз съм чувала, че е желателно да се консумират след 3 години, но ние даваме на Венци. Той все иска да му давам от яденето на батко му. Няма нищо скрито покрито  hahaha
Ели-има ли детски гинеколог?  newsm78 Пробвай с бебешки прах и ако трябва и глади бельото. Дано бързо отшуми проблема при вас  Praynig
Ох, аз от два дни съм много хремава  yu5 и със страхотна кашлица. Дано не заразя Венци  Tired

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 20:55 от eti_31

# 146
  • София
Много благодаря за поздравленията  Hug! С малко закъснение черпя по едно малко:

Дю, твоят букет прилича на този, който получих от мъжа ми сутринта, само вместо лалета има рози  Simple Smile. Обаче аз съм му сърдита от две седмици и малко се направих, че не го виждам  Crossing Arms.
Не сме празнували кой знае колко, само си поръчахме пица за вкъщи и духахме с Яна три свещички (повече не ща да виждам върху тортата  hahaha) и ги палихме няколко пъти, защото от яденето на торта това й е най-любимото Simple Smile. Тия дни доста торти ще изяде, защото сме една тумба скорпиони в семейството - мъжът ми, сестра ми, баща ми и аз, свеки и тя. Между другото, сестра ми е родена на датата на бабата на Надежда.
Наде, пожелавам на баба ти да е жива и здрава и внуци и правнуци да й се радват още дълго!

По повод на тортите да ви споделя, че на Яна като че ли вече алергиите отминаха, слава богу, иначе преди от всякакви такива неща се обриваше. За гъбите и аз знам, че се препоръчват след 3 год, но и Яна е опитвала.

Иначе диването е добре, не спира да бърбори от сутрин до вечер, пълна е с бисери. Понеже не обича много преобличането, веднъж като се прибрахме, не искаше да й сменим чорапогащника с  домашен панталон и вика: "Аз използвам чолапогащника за панталон"  Laughing. Баща й все пак го свали и го хвърля към коша за пране, но не улучи, а тя с мойта сърдита интонация му вика: "Антоне, защо хвърляш чолапогащника на малкото пасе (понеже тогава се беше обявила за Третото прасе) на килима"  Laughing.

От две-три седмици спи по свое настояване без памперс, като кака  Wink. Общо взето не пишка през нощта, но напоследък става и през нощта, лошото е, че после трудно заспива. Имаше веднъж инцидент, но пак си иска да е с гащи. През деня вече няма пропуски, казва си и навън, а вкъщи си сяда сама на гърнето. Ако ще ака, си носи и книжка  hahaha или ме вика да й обърна телевизора натам.

Сама реди един пъзел от 15 части с Мини и Мики Маус, много се кефи, че може. Аз обаче, като една амбициозна майка, веднага й купих един от 30 части, който я затруднява и му се ядосва, ще взема да го прибера май.

Сега сме на вълна Семейството на татко Барба, намерихме една стара книжка и се сетих да потърся из youtube, има доста серии и много ги харесваме. То някои от вас дали изобщо сте гледали за барбароните, Рони и Ели май са им връстници  newsm78. Та сега Яна вече е рошавото барбаронче, аз естествено съм мама Барба  Laughing.

Ще спирам сега с нашите истории, че пак стана дълго. Само да ви се оплача, че май опитите ни за юлче са неуспешни, още изчаквам, ама нещо не съм оптимист  Sad.

Ще гледам да се включвам по-често, че по-кратки да ги пиша друг път Wink.

# 147
Ети  ти с тез двама мъже твоите що ти е да знаеш има ли  Grinning  аз си мисля че има такива които са си нормални гинеколози и работят и с деца, не само детски,чух за една доцентка която работи и с деца така че трябва да има Rolling Eyes

Уф нещо ми е тъпо тези дни  ooooh!

# 148
  • somewhere over the rainbow
Дю, развеселих се с тези клипчета. Направо все едно гледам Даяна - говорене, интонация, жестове. Много ми е познато: "Мама ми купи нес нова кишка..." hahaha И също пее неразбираеми песнички, по половин час ги реди Mr. Green
И ние имаме клипчета с песни, но са все от рода: "Бий чорбата по главата..." и "Само Левски шампион" Rolling Eyes Знае само един цвят и това естествено е синия. Всичко й се вижда синьо. Копира от баща си всички стойки и чалъми при гледането на мач - вдига горе ръцете и вика Левски, после пляска... абе виждали сте ги по мачовете, луда работа Crazy
Гъби ядем отдавна. Даже ще ви издам, че си направихме мини-разсадник на култивирана кладница - след 10-тина дни чакаме първата реколта. Ако потръгне, ще си го превърнем в бизнес. Чета много хубави неща за тази гъба и поне веднъж седмично я ядем всички.

Това е от мен, захващам се за работа Hug

# 149
НАН, дано потръгне тази идея, която си замислила!  Hug
О, Гергана също знае такива левскарски песнички, гледа с интерес футбол, но разликата е, че Гери копира от мен (аз съм запалянкото у нас, Васил се зарази от мен)  Blush

Общи условия

Активация на акаунт