Ние вече се справяме с яслата. Вчера имахме страхотна нервна криза. Полудя това дете. От сутринта си намираше постоянни поводи да се къса от рев.
После към обяд вече полудя започна да ме бие и скубе, аз първо опитах с обяснение и успокоение, после с пляскане, след това вече като се изплаших че не мога да се справя се разплаках, което го озлоби още повече и накрая го оставих. Сега съм като след война. Като успя доста качествено да ме надере и ми оскуба косата се успокои и гушна. Такъв ужас не съм изпитвала...
Добре че е тази жена направо незнам... 
Свекър ми леко се пооправя. Утре го изписват и заминава за Банкя за продължение на лечението.
Дано скоро се възстанови. За клубчето какво да ви кажа... за сега не върви много но се надявам с веремето да потръгне.

Сигурно детенце ти се сърди заради яслата и затова проявява 

Но това не е заекване 
Кашлицата с едно евтино, българско сиропче я лекувахме /и почти няма вече/. Направо ми писна от сиропи, капки, след ядене, преди ядене, режими
Не се занимавам повече 
,направо се разтреперах и викам Аааааааааа не го давам.При положение че не е супер спешно,преди три няма да дам да го режат,ако ще каквото ще да става
...с това незнам какво ще стане,ще поживеем,ще видим