Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 395
  • 259
  •   1
Отговори
# 120
Нани и при нас се получава някой път. Но много рядко.  Rolling Eyes
Ние вече се справяме с яслата. Вчера имахме страхотна нервна криза. Полудя това дете. От сутринта си намираше постоянни поводи да се къса от рев.  #Crazy После към обяд вече полудя започна да ме бие и скубе, аз първо опитах с обяснение и успокоение, после с пляскане, след това вече като се изплаших че не мога да се справя се разплаках, което го озлоби още повече и накрая го оставих. Сега съм като след война. Като успя доста качествено да ме надере и ми оскуба косата се успокои и гушна. Такъв ужас не съм изпитвала... Shocked Обадих се на хомеопатката даде му хамомила и забравихме за този ужас следобяд. Субуди се спокоен и усмихнат.  Crazy Добре че е тази жена направо незнам... Heart Eyes
Свекър ми леко се пооправя. Утре го изписват и заминава за Банкя за продължение на лечението.  Praynig Дано скоро се възстанови.
За клубчето какво да ви кажа... за сега не върви много но се надявам с веремето да потръгне.  Peace

# 121
  • През девет земи в десета
Ели,в бъкета са едва 1/10,аз не качвам всичко,само някои снимки и то ако имам време,албумите са качени на флашки,като порасне да ги прави каквото иска,кеф и да си ги гледа,кеф и да ги изхвърли.На Гого и Валерия детските албуми са с обикновени снимки,дадох им ги вече, те да си ги съхраняват оттук нататък,а цифровите им също на флаш Wink

Мама Дани,защо така се получава при вас,да не би все пак яслата да провокира пристъпите,нямате ли си там баба да се занимава с Криси.За свекър ти Praynig да се оправи,щом е стигнал до рехабилитация в Банкя,значи не е толкова зле Hug

Нани,бориме се с втория тромб,инжекции,лекарства и контролни прегледи с начале Rolling Eyes Няма ли да ни дойдете на гости някой ден,ти как си?Можеш ли да се раздвижваш вече повече,какво казват доФторите?

# 122
  • София
Nanny, и Цеци понякога, като бърза да каже нещо повтаря срички по няколко пъти, докато не му кажа, да започне отначало и по-спокойно, не мисля, че е притеснително  Peace
Ели, много имаш за учене, залавяй се и успех на контролното  Peace
Мамо Дани  Praynig за свекър ти, дано бързо да се възтанови. А клубчето ще тръгне, сигурна съм, толкова е хубаво, ех, че не е тука в София, та да идваме ние   bouquet Сигурно детенце ти се сърди заради яслата и затова проявява
Ронка, намерихте ли билети, хайде чакаме те  Hug
Пиги, много хубави снимки, оххххх, как обичам морето, май в предишен живот съм била пират  Joy
Нан, минаха ли сополките на Дая? Ох, тези ясли с тези вечни сополи, ужас   ooooh!
Рени  Hug
Ети  Hug

# 123
Здравейте и от нас.
Не ми остава време да пиша но ви чета редовно.
Искам да ви почерпя за рождения ден на моята баба която днес става на 103 години. Да пожелая на всички да достигнете нейната възрас и повече дори. А на нея пожелавам да ни радва поне още малко.

# 124
Надежда, да е жива и здрава баба ти!!!

# 125
Наде, жива и здрава да е баба ти!

Дани, много неприятно с пристъпа на Крис, дано не се повтаря. Praynig Звучи доста стряскащо.

Деска, много хубави снимки видях. Бързо да се оправя Станислав, че се измъчихте с тези болести.

Ивка, не казваш как сте с Цеце?!

Ние взехме решение да се приберем всички около 20 декември. Калин ще ни закара и ще се върне след празниците.

Ели, доста четене те чака. Успех!

Нанни, Ема не говори особено много. В смисъл не прави сложни изречения. Не съм забелязала да заеква. Според мен так както го описваш няма нищо притеснително. Аз когато съм много ядосана, започвам да говоря бързо, а от там следва и заекване. Crazy

Ние сме добре, последните 2-3 дни времето беше хубаво, и си правихме дъъълги разходки. От днес обаче пак вали....това е времето което най-много мразя. Не обичам дъжд и това си е. Калин вчера и днес си е в къщи, днес е празник подписан е Ньойския договор след 1-та световна война. Вчера се разходихме по магазините, харесах си едни ботушки, но така и не ги взех.....да ме ппита човек защо. Сега само ги мисля, и най-вероятно в събота ще се обзаведа с тях. Я кажете вие с какви обущета изкарвате децата? Ема все още е с маратонки, но вече й умаляват, иска ми се да й взема нещо. Но се чудя дали да не взема направо ботушки?! newsm78

Момичета от София, хайде мислете нещо за общо парти около празниците, а може и след тях да измислим нещо. Ще ми се да ви видя и децата да поиграят. Това е оптимален вариант да ви събера на едно място и да ви нагушкам хубаво. Hug
Значи по мои изчисления живот и здраве на 22 декември ще съм на линия. Ама тогава точно е преди празниците и не знам дали ще има останали от вас в София. Хайде нека някой се изкаже по въпроса. Wink

# 126
  • somewhere over the rainbow
Здравейте и от нас.
Не ми остава време да пиша но ви чета редовно.
Искам да ви почерпя за рождения ден на моята баба която днес става на 103 години. Да пожелая на всички да достигнете нейната възрас и повече дори. А на нея пожелавам да ни радва поне още малко.

Ехеее, браво на нея! Да ви радва още много  bouquet

Рони, и Дая е с маратонки, купихме й едни ботушки и като застудее още и завали сняг, с тях. До тогава с маратонки.

Нани, Даяна повтаря някоя дума, докато се сети за следващата hahaha Но това не е заекване Naughty

Сополите си ги имаме още, но аз вече така свикнах, че не ги забелязвам. Thinking Кашлицата с едно евтино, българско сиропче я лекувахме /и почти няма вече/. Направо ми писна от сиропи, капки, след ядене, преди ядене, режими #Cussing out Не се занимавам повече Naughty

Забравих какво друго щях да пиша, така че чао Hug

# 127
Въх леле 103 години. Бравос на баба ти Наде. Да ти е жива и здрава и още дълго да ви радва  bouquet
Рони-и ние сме още по маратонки. Аз в събота му купих ботушки, но мъника още не ги иска, защото са с подплата и му топлят. Пък и яслата е наблизо. Само 10 мин.пеш. Simple Smile
N_A_N™ -бързо казвай сиропчето, че ние пак кашляме  Tired

# 128
  • През девет земи в десета
Ронка,ние за празниците сме си у дома,този месец към края пак ще мръднем до морето и после зазимяваме пътуванията до пролетта Laughing Цвети ходи с маратонки и едни ботушки без подплата само кожа за сега и ,а за студовете сме взели едни апрески:peace:

Етко,има едно българско сиропче Биокс тими,подобно на Хустагила,много е ефикасно и струва 2-3лв. Ти как си?

Надежда да е жива и здрава баба ти  bouquet

# 129
  • Варна
Здравейте момичета Hug

Време не отсава да вляза на отчет Tired

Димитър се оправи,Слава на Бога вече е добре.няма хрема,кашлица,изследванията му са добре,носния и гърления секрет са чисти.Сега чакаме да ни дойде часът за алерголог и ще ходим на пулмолог и там да видим какво ще ни кажат.
Момичета,аз съм много за Хомеопатията,но няма да сме при Хаджиева Naughty.Мойт няма да даде и да се издума по въпроса,много и е ядосан,че толкова време не разбра какво му е на детето Confused.ще търся друг Хомеопат Peace
Днес като бяхме на УНГ,докторицата ми предложи другият месец да го оперират Shocked.да му махнат третата сливица Sick,направо се разтреперах и викам Аааааааааа не го давам.При положение че не е супер спешно,преди три няма да дам да го режат,ако ще каквото ще да става Naughty Naughty Naughty и така....каза ми да го пръскам всеки ден по два пъти със Стеримар,за да не се задържат секрети в носа,които да слизат назад. И да спрем Димитър от ясла Sad...с това незнам какво ще стане,ще поживеем,ще видим

И това е при нас Hug
Трябва да пусна снимки от" почивката ни"

Надежда,честит Рожден ден на баба ти.Да ви е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве на всички ,милички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ставам че чакат за компа

# 130
Етко,има едно българско сиропче Биокс тими,подобно на Хустагила,много е ефикасно и струва 2-3лв. Ти как си?
Ехе, такова не сме пили Simple Smile Ще взема да го пробвам, дано да има ефект  Praynig А за мен, предпочитам да си осмисля положението и като направя вторите изследвания ще ти пиша. Важното е, че не се чувствам болна   Laughing

# 131
  • somewhere over the rainbow
Ехе, такова не сме пили Simple Smile Ще взема да го пробвам, дано да има ефект  Praynig А за мен, предпочитам да си осмисля положението и като направя вторите изследвания ще ти пиша. Важното е, че не се чувствам болна   Laughing
Точно това е. Има вкус на някогашните сиропи за кашлица и мирише на билки. Има ефект. 2,50 лв е. Peace

# 132
  • София
Наде, честит рожден ден на баба ти, жива и здрава още дългооо   bouquet
Нан, да взема да го запиша този сироп и аз, щом като е ефективен. Аз досега само Студал съм давала, ама и не сме кашляли много де.
Жоржи, едно голямо гуш на Митака  Hug и според мен е рано, да се маха трета сливица  Peace
Цеци също ходи предимно с маратонки. Взех му и едни по дебели обувки, пак като маратонки, но ще търся ботушки за снега.
Цеци е добре, разбират се отлично с баба Таня (гледачката му) и така. Аз съм все така не добре обаче  Tired но да сме живи и здрави и аз ще се оправя.
Ронка, ще се раздвам да се видим, не знам обаче още как ще се почива около празниците. Дано сме си тук  Hug
Ох, 1 час го пиша този отговор, много работа имам, ще спирам вече. Но намирам време да ви чета, затова пишете  Hug

# 133
Честито на бабчето ти Надежда   bouquet Моля се и моето бабе да доживее толкова години.  Praynig

Галко и той засега е с маратонки,но му омаляват вече.Купила съм му едни малко по-високи до кокалчетата обувчици без подплата/с естествена стелка/ засега.Ако имаме сняг може и ботушки да му купя ще видим  Thinking

Оле,Жоржи не ги слушай тия докторици.Ще ти оперират детето,яяяя  Naughty
Пиши ЛС на Александър,той ще ти препоръча във Варна някой колега  Wink

# 134
Вижте тук има тема за третата сливицаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235604.2300

А аз търся детски гинеколог....Юл от 1 мес има проблеми  зачервяване мазахме,урина взимахме нищо,спра да мажа зачерви се,дърпа си гащичките чекне се,и викам да идем да я види детски гинеколог... Confused

Общи условия

Активация на акаунт