Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 388
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
Дани, бързо възстановяване на свекър ти. Praynig

Ели, честито порастване на сестричката ти. Всичко най-хубаво й желая.
Ели, май нещо пак те е ядосала половнката. Не се впрягай. И успех с делото.

Пиги, от снощи пак има промяна в плановете ни...билети няма. Охх много сме едни такива, всичко в последния момент решаваме и правим. Преди бях свикнала, но сега с детето е доста по екстремно, а и отговорно.
Деска, къде е правена тази снимка в подписа ти? Много ми е познато това място!

# 91
Здравейте юлки  Sunglasses
Днес водих Криси за първи ден на ясла. Ох много зор. Взеха ми го набързо от ръцете и чувах само крясъците. След това ходих 2-3 пъти до яслата да нося разни документи, но не го чувах. Като взехме на обяд хълцаше горкия. Целия ден е плакал. Присещал се е за мама, но лелята обеснявала че мама след малко ще дойде и ще донесе бонбони. Взехме си го, разказа ми какво е правил и каза че утре пак ще отиде  Rolling Eyes Надявам се да е така, че тати ще го води. Аз съм на работа от 7 а за него е прекалено рано. С Дая са в една група  Party Много се радвам за което.

Ето и малко снимки от откриването. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302745&pid=8740422
Момичета благодаря ви за подкрепата.  Hug Моя свекър се оправя бавно, но надявам се сигурно. Днес свеки каза че е доста по добре от вчера.  Praynig Дай боже всеки ден да е така. Говорих и с нашата хомеопатка и от утре ще подпомагаме лечението и с хомеопатия. Силна вярвам, че скоро ще е при нас такъв какъвто си е.  Praynig

bouquetЕли честито ти пораснала сестричка. Да ти е жива и здрава и много щастлива. А на теб много много успех мила.  Wink Победи го... заслужава си го.  #2gunfire

# 92
  • През девет земи в десета
Ронка Hug в един много хубав град,красота Heart Eyes

# 93
Ех, Пиги, Пиги...просълзих се! Cry Confused Но го познах въпреки малката снимка. Благодаря ти за чудесните фотоси. Hug

Дани, от сърце се радвам за свекър ти. Сега ще разгледам сниките от откриването.  Peace

# 94
Ели,да ти е жива и здрава сестричката  bouquet
Няма проблем мъжът ти да е в залата,но не и с адвоката.И аз нямам намерение да се бракувам .Правя кастинг в момента,пък да видим Mr. Green
Ронка,защо няма билети?Заради празниците.Пускам ти линк към една страхотна нискобюджетна авио компания.Аз ще ходя с една приятелка до Рим за три дена за развеем малко байряци  Laughing
http://wizzair.com/?language=BG

# 95
Тиция не го разбрах това" но не и с адвоката" ако адвоката е в залата не може и друг да е с мен така ли?

Аз имам едно кожно проблемче от кучето,кожната каза че е от куче коте и задължително щом имаме куче трябвало и на Юл да се появи ще се гръмна,викам и че на Юл и няма нищо,тя не ако е от вашето куче трябва първо на нея да се появи,сега ще лекувам 1 месец това петно и после ще продължа да ходя на контролни прегледи всеки четвъртък,ужас като прокажена се чувствам Cry

# 96
Ели,имам предвид,че мъжът ти не мож да излезе отпред на банката заедно с адвоката ти.наче няма проблем да си стои в залата и да слуша.

# 97
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 98
Nadeto   Peace
Елина е от мартенските дечица 2006г. Знам за нейния случай, понеже имам племенничка в същата отчетна и именно нейната страшна и жестока история ме накараха да ваксинирам Данката с/у менингит. Cry Cry Cry Дано навреме се съберат паричките! Hug

След това, което отново прочетох ми е трудно да пиша за себе си. Само да ви кажа, че днес бях на ЖК, всичко с бебо е ок/тежи 169 гр./, плацентата се е вдигнала и има вероятност да си имаме още една пишка. Crazy Но не е сигурно...

мама Дани Стискам палци свекър ти да се възстанови бързо и напълно! Hug

# 99
Никаква активност днес. Confused

Преди около 1-2 седмици прочетох историята на Елина. Ще помогна с каквото мога.
Именно това ме провокира и аз да сложа ваксина на Ема. Но сега се чудя дали тук или като се приберем в Бг.  newsm78

Лети, именно от този сайт ще си взема и аз билети някой ден. Rolling Eyes Лети, билети има....въпросът е, че май има промени в плановете. Crazy
Но така или иначе преди празниците ще съм в Бг и ще се радвам да се видя с който има желание и възможност. Hug
Деси, а на теб задължително ще се обадя, няма как да ви пропусна с Цветето. Heart Eyes

# 100
Ronka, непременно да ни се обадиш и на нас. Аз съм за срещичка в клубче, дори си мисля за коледно парти с дядо Коледа. Rolling Eyes
Само дето немога да пътувам, т.е. ще присъстваме живот и здраве ако го организираме в Сф. То не пречи мамите, които имат възможност да пътуват да си спретнат срещичка и в друг град. Peace Hug Дани всеки път като ми види лентичката казва, че иска да ходи при топките/на клубче/ и все се каня да го заведа. Тук до нас има едно, мислиме със сестра ми и племенницата да ги заведем другата седмица да полудеят, стига да работи все още.

Дани от известно време се обръща към мен с "Пете", много ми е смешен. Laughing Прави ми впечатление, че когато се стреми да каже нещо бързо, повтаря една думичка по няколко път. Направо си звучи като заекване. Вашите деца да го правят? И то предимно когато задава въпроси, но не всеки път. Примерно иска да пита: Какво има там? и казва: "Ко, ко, ко, там има? и неща от тоя сорт.

Ели, как ти е екземката? Подобрения? Аз съм за всякакви конкурси! Peace

Ох, много се замотах, а ме чака работа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
уф Нани седи си ,поне не сърби,абе позавяхва,ще я моря с месеци Close

# 102
  • Варна
Здравейте мили момичета Hug

Ние изчезнахме за малко ,ходихме на почивка в Трявна... ,но всъщтност не беше никаква почивка Naughty
Още вечерта след като пристигнахме,мъжо се тръшна с повръщане и разстройство,тресеше го,абе ужас.към 23ч вечерта,се събуждам ...Димитър стене.отивам да го видя,той с висока Т Shocked това след една седмица антибиотик и още куп неща.започна се пак една хрема,нощтни пристъпи,страшно беше ви казвам.отиваме в санаториума в Трявна/той е специялно за белодробни проблеми,и аз съм лежала там Tired/,да го прегледат.след прегледа ми казаха че детето ми е 100% алергично и ако няма вече астма,то много скоро ще го обърне натам.бях #Crazy.това били астматични пристъпи. Cry Беше страшно ви казвам,няма успокояване,кашля цяла нощ,не може въздух да си поеме Cry Cry Cry,а иначе през деня почти нищо му няма.Ходихме и до Габрово да го прегледат,и там отидохме на Уши-нос-гърло,да видим каква е тази хрема,която от два месеца не спира.Лекарят ни каза че хремата не е алергична,а това е възпалена трета сливица Shocked,оттам са сополите,и кашлицата естествено.
Ами прибрахме се,и тръгнахме по доктори.отидохме и  тук на Уши нос гърло,да потвърдят диагнозата.потвърдиха,де.поне това знаем че е така.правихме и пълна кръвна картина,но взех резултатите днес вечерта и няма кой да ми ги разчете до понеделник.направо ще полудея,мисля че не са наред ooooh! .Дадохме и носен и гърлен секрет,но те ще са готови чак в сряда.а да си уредих детето на алерголог в нашия мил гред..... #Cussing out.записах първия свободен час за след 2 седмици.дори и на часно няма места.другата пък имаше свободен час за 8 декември #Crazy #Crazy #Crazy.

И така.....

Не съм ви чела,видях  само че на Мама Дани свекъра и е болен,дано бързо да се оправи милият Praynig

Извинете за дългите излияния Hug

# 103
Леле, Жоржи, какво сте преживели... Cry Cry Cry И какво, последно не са били астматични пристъпите и алергия, нали? Praynig Hug
 Ох, дано бързо оздравее милото. Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
  • София
Ох,Жоржи,милото ти момченце Sad!Как се е измъчило горкото!Но честно казано и аз не разбрах какво е станало-няма алергия,но е трета сливица,така ли?Най-важно е да сложат точна диагноза,та да си го излекувате миличкото!И толкова пък да няма лекари във Варна newsm78-поболя се народа,пуснете връзки!Много прегръдки от нас! Hug
Мамо Дани-дано и свекър ти се подобри,много е важна физиотерапията,гледайте да не се залежава,че стават лоши рани на гърба от залежаване.Моя татко беше получил масивен удар,лежа един месец в болница и затова знам. SadМного е трудно да гледаш близък в това състояние.Бързо възстановяване му желая!

Иначе и аз се присъединявам за срещичка в клубче преди празниците.Много ще ми е интересно колко са порастнали мъниците.

Прочетох за Елина-горкото детенце,горкото семейство.Трябва да се замислят родителите,които са твърдо против ваксините.Затова предпочетохме да си купим "Пентаксим" преди време,вместо да разчитам на някой си.Дано се съберат парите скоро-както винаги на държавата не можеш да разчиташ!

Ели-айде и на теб да ти мине обрива!Кога е делото-оня мошенник ще дойде ли със сигурност,да не ви направи някой мръсен номер?!
Лека от мен..

Общи условия

Активация на акаунт