Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 383
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Ети не дей да четеш нищо,докато не знаеш диагноза,пък и не вярвай на един лекар провери с няколко,дано не е нещо лошо,ти как се чувстваш какво чувстваш?Какво може да ти е ? Rolling Eyes Shocked

# 76
Айдеее Сините.....САМО ЛЕВСКИ!

Ети, стискам палци всичко да е наред при теб, и притесненията ти да са излишни. Praynig

# 77
Ети не дей да четеш нищо,докато не знаеш диагноза,пък и не вярвай на един лекар провери с няколко,дано не е нещо лошо,ти как се чувстваш какво чувстваш?Какво може да ти е ? Rolling Eyes Shocked
Ами да си призная спрях да чета каквото и да е, защото пишат какви ли не ужасии. Предполагаемо и нарушение на щитовидната жлеза/гуша/. Още не е сигурно. Трябва консултация със специалист. Имам 3 приятелки с такъв проблем, но си мислех, че е нещо безобидно, а в същност това намалява имунната система и какви ли не работи. Два дни се опитвам да не мисля за това. Във вторник съм при личната и може би ще знам нещо по въпроса. Ще гледам да се абстрахирам поне за сега. Ами аз нищо не чувствам да си призная  Simple Smile Само имам много ускорен пулс и затова пиех лекарства близо 6 месеца. Хубавата новина е, че сърчицето си ми е добре. Електро кардиограмата е добре. Преди не можех да спя. Подсъзнателно много се притеснявах, че може нещо да се случи и това водеше до безсъние.  А сега така съм се успокоила в това отношение, че два дни удрям дори следобеден сън  Joy Разбира се, че няма да се доверя само на един специалист, но проблема е, че в Русе май няма много добри  Tired Но нека не се настройвам. Има вариант да мина на лекарства за 3 до 6 месеца и всичко да отшуми. Чук-чук.  fingerscrossed

# 78
Етка, дано притесненията ти са напразни.

Ронка, гледахме мача, ама няма да коментирам имаше ли дузпа, нямаше ли. И въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ, ДОЛУ ЧОРБАТА!!!

# 79
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки Hug
При нас нищо ново,освен че по цял ден сме навън,на Цветка кашлицата започна да позатихва и от другата седмица пак ще трябва да съм най-работната,но ще се справим. 

Да се похваля,купих си нов лаптоп и съм супер доволна,стария го подарихме окончателно на племенника ми,те нали си нямат тати и им е супер невъзможно да си купят компютър,та така стана две хубави работи накуп Wink

Отиваме на разходка,мисля да се приберем чак довечера,приятен и усмихнат ден ви пожелавам Hug

# 80
 Hug Дидито ти така и не написа какво пожела на бабата?  Mr. GreenИначе аз търсех тук http://www.slovo.bg/  и тук http://www.chitanka.info:82/lib и тук http://litclub.bg/ и в гугъл  Rolling Eyes

Аз днес се сдобих с ПРИЗОВКА  Rolling Eyes  на 10.12 ще има дело срещу взелия майчинството ми!

Тиция мога ли да те питам тук какво означава че имам право в 7 днесвен срок да подам молба за конституиране?Какво печеля и губя с това?,също и какво означава че имам право да се явя с повереник?Това адвокат ли значи или примерно с мъжа ми мога да ида отделно адвокат!
 newsm78И съм призована и като свидетел Thinking

# 81
Пиги честито лаптоп.Моят и той е за смяна вече.Да видим Дядо Коледа дали ще ме посети тая година  Whistling

Ели много се радвам че твоите неща имат развитие най-после  Peace

Гали има ново колелце.По-късно ще пусна снимки,че сега мъжо го сглобява.Не можах да изчакам празниците,ей  Embarassed

# 82
 Hug
Ели, радвам се, че има развитие при теб. Пожелавам ти борбата да не е дълга и да си вземеш дължимото!

Деска, честита ти нова придобивка. Със здраве да го ползваш. Много хубаво, че си подарила стария на племеника ти.

Рени, честито и на галко за новото колело, със здраве да си го кара. А за празниците е ясно, че ще има още подаръци.
Дю, за мача....оставам без коментар.
Някой гледа ли Формула 1, вчера беше доста напрегнато състезанието. Направо щях да получа удар в последната обиколка. И все пак Хамилтън спечели. Левки не биха, но пък победата във Ф1 е супер.

Ние сме добре, Ема се оправи (чук-чук). И този път минахме леко.
Аз тази седмица трябва да реша кога ще пътуваме с Емата и да купя билети. И така както изгарях от нетърпение да се прибера...колкото повече наближава времето, не ми се тръгва. Айде разберете ме...невъзможно е. Аз самата не се разбирам.... ooooh!
Тук времето е гадно, втори ден вали...
Миналата седмица открих един много хубав парк, който ми е под носа...ама кой да го види. Там има кътче и за кучета...да се разхождат. Та с един куршум 2 заека. Кучето и детето се налудяват хубаво и вечер е спокойно в къщи. Simple Smile
Аз в събота бях сама с Емата. Мъжът ми отиде да гледа мача при приятели и се върна в неделя на обяд. Mr. Green Ходили на дискотека...абе хубаво му е било. Но има нужда да разпусне...както и аз де, но за мен разпускане в Бг. Wink

# 83
  • София
Здравейте момичета  Hug
Цеци си е при нас в София от неделя и съм много щастлива  Laughing Лелеее, как расте това дете, направо изумявам. Преди 1 месец тати му купи дънки и като ги пробвахме му бяха дълги, а вчера ги обухме и вече му бяха точно. Купуваме му обувки, носи ги 1 месец, най-много два и хоп омалели му. Ама да ми е жив и здрав, да расте, пък аз ще купувам, кво да се прави  Heart Eyes
Довечера ще сме в Патиланци след 6 часа, ако някой е там, да се обади  Peace
Ели, дано успееш да го осъдиш този гадняр, с теб сме  Peace
Рени, честито колело на Галко  Hug На нас лятото ни подариха, ама Цеци не може да го кара още сам.
Ронка, заради Калин, че няма да се върне с вас сигурно се раздвояваш, ама няма начин понякога за съжаление  Hug
Ети  Hug

# 84
Ивка, радвам се, че се разписа. Hug Как си ти, по-добре ли си?

Момичета искате ли да си направим Коледно парти на децата в някой клуб? За София говоря. Пък може да е и на Мама Дани в клубчето, ако бъде така добра да приеме една тайфа народ в прекрасното им местенце. Wink
Какво мислите? Дано има навити. Praynig

# 85
Ронка заповядайте но коледното пари трябва да е предколедно, защото мама Дани ще лети на 18ти декември за Америката  Embarassed И аз съм като теб толкова ного го исках да си видя братчето, а като знам че 2 седмиц ще съм далеч от Криси и чак не искам да идва.  Cry Плаче ми се..

Момичета имам нужда от вашата подкрепа моя мнго уважаван свекър вчера получи инсулт, за щастие не е масивен, но все пак не е добре. Следобяд са го извели от интензивното. Сега не може да си движи дясната ръка и крак, а също и не говори. Свекървата каза, че иначе ги познава, стиска им ръцете, взел си е чашата със сока и го изпил сам. Това за мен е важно, мисля че ще се оправи. Т.е. знам го...  Praynig

За вчерашното парти ще разкажа утре и тогава ще пусна някоя снимка....

# 86
 Praynig Ох, Дани дано се оправи човека! Praynig Praynig Praynig

# 87
Данка,дно се оправи свекър ти PraynigИ моите свекита са страхотни.Направо не знам какво бих правила без тях.В неделяс амо докато кажа,че съм болна и свекито долетя да гледа Алекс при условие,че прави соноване ремонт в къщата и има да чисти цели три етажа.
Ние и двамата с мъжо сме се тръшнали болни и дано Алекс оцелее PraynigДрусам го с всякакви витаминозни бомби..Сок от моркови и цвекло,прополис,ехинацея..Дори днес сестрата в яслата ми каза,че е като торпедо от тези витамини Mr. Green
Ели,може да те представлява адвокат,съпруг или друг роднина.Но,доколкото си спомням мъжът ти всъщност не ти е законен съпруг,освен ако не сте свършили нещо,без да се похвалиш Mr. GreenВ този смисъл,ако нямате законен брак,не може да те представлява. Прочети това,за да ти стане по-ясно..Ако имаш проблеми или неясноти,пиши ми на лични,за да не занимаваме момичетата с такива сухарски неща. Sick

Представителство по пълномощие

Чл. 32. Представители на страните по пълномощие могат да бъдат:
1. адвокатите;

2. родителите, децата или съпругът;

3. юрисконсултите или други служители с юридическо образование в учрежденията, предприятията, юридическите лица и на едноличния търговец;

4. областните управители, упълномощени от министъра на финансите или от министъра на регионалното развитие и благоустройството, в случаите по чл. 31;

5. други лица, предвидени в закон.

Пълномощно
 Чл. 33. Пълномощниците се легитимират с пълномощно, подписано от страната или от нейния представител. В пълномощното се посочват трите имена, точният адрес и телефонът на пълномощника. Упълномощаването може да се направи и устно пред съда, като се отразява в протокола от съдебното заседание.

# 88
Тиция аз ще ходя с адвокат,мисълта ми е дали може мъжът ми да присъства поне newsm78 не ми е законен мъж де Rolling Eyes ццц  няма и да го узаконя амаха Crossing Arms

Днес сестра ми става на 19  Grinning почерпвам

# 89
  • През девет земи в десета
Само наминавам за малко,пак един вагон задачи ми се струпаха на главата и няма време за нищо.

Ивка Hug Така е растат си децата,толкова бързо,че докато се усетим и ще станат големи момичета и момчета Grinning

Ронка,чакаме те с нетърпение Hug ,пиши за кога сте си взели с Емето билети и непременно да се обадиш да се видиме.За събиране в клубче и аз съм съгласна,може и преди празниците,за Сопот нямам нищо против,да кажат другите мами как ще се справят с транспорта.

Мама Дани,имаме един комшия който претърпя такъв инсулт,но човека е много борбен,масажи,физиотерапия,санаториума в Банкя и сега се движи много добре без чужда помощ,кара си колата,говори нормално,важното е човека да не се отчайва и да има подкрепа от близките в най-трудните етапи от възстановителния процес.Вярвам,че свекъра ти  ще се оправи,а и щом е изведен от интензивното,значи все пак върви към подобрение,трябва му давате кураж,че пораженията нанесени от мозъчния кръвоизлив,макар и бавно могат да бъдат излекувани, като при някои пациенти се постига дори пълно възстановяване Peace Hug

Ели newsm59 newsm59 newsm59 на сестричката ти,много здраве, весел празник и сбъднати желания  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 14:29 от Пиги®

Общи условия

Активация на акаунт