Юлските деца посрещат с радост есента

• 13 376
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ели-къде намери?Ще ми дадеш ли линк,моля те!

# 61
Тиция, благодаря, че ми каза. Аз не знаех. Не съм купила още и сигурно за сега ще се въздържа, защото едва ли ще накарам Гергана да го държи под езика. Иначе знам, че се дава топче, колкото грахово зърно.

Аз веднага се включвам в конкурса. Това е мой патент  Laughing Казах това стихче в ДГ (първа група) за 8-ми март, баба ме научи (на майка майката):

Мили татко лошо ти бодеш
също като таралеж,
я вземи се обръсни
и мене сладко целуни!

Почивай в мир, мили мой тате! Липсваш ми, вечно ще те помня!

Диди, това стихче за баба си спомням аз:

БАБА

Мама казва, че и баба
била някога мъничка,
че и тя не е можала
да се облече самичка,
че отзад й плели плитка,
роклята й била малка
и отивала да учи
със тетрадка и писалка!

Оле - колко ми е смешно!
Тази баба, толкоз стара,
дето с очилата гледа
и мърмори, и се кара -
с къса рокля и с тетрадка!

Бабо мила, бабо сладка!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 20:17 от Дю

# 62
Ели включвам се в конкурса Wink дойде ми муза да творя тази вечер това създадох на примависта дано ви хареса  Embarassed

Бабичка добричка

Бабичка добричка аз си имам
цял ден все след нея тичам.
Бабо, бабо я ела
бабо, бабо хайде на игра.

С баба на влакче играем,
с баба много се смее,
с баба пъзела сложен редим,
с баба с усмивка си спим.

Дано ви хареса Wink, но не е задължително.   Hug

# 63
 Hug
Много хубави стихчета прочетох. Чудесно сте момичета.
Аз съм пълен инвалид на тази тема...нищо не ми ражда главата.

И аз не знаех, че пчелното млечице се дава за под езика. Искаше ми се и аз да взема за Ема, но няма да е скоро.
Дю, аз купувам на Ема мед с пчелно млечице. Е много съм доволна. Купувах го от София от аптека Лечител, но мисля, че би трябвало навсякъде да има такива аптеки. Дано не се лъжа.

Ели, как е Юл?
Рени, бързо да се оправяш.
Бързо оздравяване на всички болнички.

# 64
ееес супер сте,браво!

Дю това за таткото е много мило... Blush

Дани и твоето не мога да повярвам че си го измислила сега много е хубаво,хайде да ги съберем в нещо иа да си ги имаме  Peace

Дидито извнявай аз след това съм изключила компа ,кажи какво написа?

# 65
  • София
Ееее,Мамо Дани-бравос!
Дю-аз пък това стихче за бабата го знам като песен.А това за таткото много ме разчувства.И моя татко приживе ме драскаше с брадата си-отъркваше буза в моята и казваше"Ей сега ще ти посея брада",като по-малка му вярвах и само тичах от него,по-късно много се смях.И на мен татко много ми липсва.
Ели-направо ме разби с таз ми ти танцуваща баба. LaughingВсе пак може да ми кажеш кой е сайта,от който си намерила такива стихчета.
За съжаление и аз като Ронка хич нямам творческо въображение в писане на стихове,та написах обичайните пожелания.
Мамо Дани-да кажа и аз,че съм възмутена от пушещите мами в града ви.Но бъди сигурна,че има и много такива непушачки,които ще са много щастливи,че има поне едно място,където не опушват децата им.Не мисля,че клиенти ще липсват.Успех!

# 66
Момичета много сте мили благодаря ви за пожеланията за успех. Аз съм оптимиска и не ме дразни ако не са ни клиенти, а отношението на една майка към собственото и дете. Ако е заради клиент по принцип не бих си го сложила, но ... за малките бубчовци ме боли истински. Hug

Днес успяхме да пуснем пустите изследвания за яслата и живот и здраве във втроник сме на линия.

Нан в понеделник ви каним от 10:30 на откриването на клубчето. Ако не можете сутринта че Дая на градинка по късничко пак сме там  Wink

Ето малко снимки имаме и още малко идеи, но те ще станат по късно... (този уикенд) готови. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302745

Да се похваля последната снимка на кухнята е лично наше дело с мъжо. Аз направих проекта, поръчахме ПДЧ-етата в Бриколаж да ни ги нарежат на размер и той го сглоби.  Embarassed Нашата гордост  Sunglasses

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 15:25 от Мама Дани

# 67
Мама Дани,страхотно в е клубчето PeaceЖелая ви на добър час в новото начинание и бъди сигурно,че хората с вкес ще го оценят подобаващо.
По повод определен тип"грижовни мами",направо съм бясна #Cussing outВ нашата ясла е пълно с разни кашлици и все т този род и две майки-умни,та умни се изказали на сестлата,че не могат да си спрат децата и да ги глидат в същи,защото виж на те се разболяли в яслата и респ. там трябва да ги гледат.Направо щях да почина като го чух ooooh! Аз го държа цяла седмица в къщи след ваксината,та да укрепне и се чудя как да организирам цялата си работа,а ония ти ми патки ще ми разболяват детето. Заканила съм се в понеделник като го заведа да дръпна един скендал на директорката и дори ще я заплаша,че ще сезирам и Общината за това.Има изрична заповед на кмета, залепена на стената да не се допускат деца с остри респираторни заболявания.
Наоплаквах се едно хубаво Sick

# 68
По повод определен тип"грижовни мами",направо съм бясна #Cussing outВ нашата ясла е пълно с разни кашлици и все т този род и две майки-умни,та умни се изказали на сестлата,че не могат да си спрат децата и да ги глидат в същи,защото виж на те се разболяли в яслата и респ. там трябва да ги гледат.Направо щях да почина като го чух ooooh! Аз го държа цяла седмица в къщи след ваксината,та да укрепне и се чудя как да организирам цялата си работа,а ония ти ми патки ще ми разболяват детето. Заканила съм се в понеделник като го заведа да дръпна един скендал на директорката и дори ще я заплаша,че ще сезирам и Общината за това.Има изрична заповед на кмета, залепена на стената да не се допускат деца с остри респираторни заболявания.
Наоплаквах се едно хубаво Sick

Тиция, толкова добре те разбирам за какво ми говориш! Не исках до сега да досаждам с тези мои проблеми! Сульо и пульо, чул не до чул, ми разправя как било в Германия и незнам къде си другаде! Ами да ходят тогава там като им харесва да си пускат децата болни, с разтройство и кащлици и шарки на ДГ.

Мама Дани, страхотно е!!! Много късмет еи пожелавам!!! При първа възможност ще минем. Ама да попитам в Сопот или в Карлово е? А НАН, то къде живееш, в Сопот или Карлово?

# 69
Привет момичета!  wavey Как сте милички? Да знаете, че адски много ми липсвате  Sad Уж обещаха да ми сложат комп на работа, ама да видим  Sunglasses
Хубавото около мен е че от онзи ден имам повишение на заплата и с тенденция до 10 месеца да стане, такава, каквато аз желая. Дълъг е периода, ама и аз искам да е двойно  Joy
Ще ви помоля утре на обяд да ми стискате палци. От 6 месеца съм се разбутала яката/и това е в следствие от раждането на Слънчо/та от няколко дни ходя по доктори, лаборатории и тем подобни. Дано всичко е наред, но ще имам резултат другата седмица. Утре трябва да ми поставям упойка и съм много притеснена Sad Зъбарката иска да е по-спокойна, като ме обработва, а аз понеже от няколко месеца пия лекарства май са несъвместими Tired Всъщност след консултацията с личната нищо не разбрах, но така ме втрещи, та се замислям да я сменям. Тази вечер ми каза, да си поставя упойката и веднага да отида при нея, ако имало реакция да ме следяла  ShockedМного съм се спекла. Мисля, че можеше да ми каже да не разрешавам упойка и да търпя при манипулациите. Та затова съм много объркана как да постъпя. Дано изследванията ми са добре  Praynig
Мама Дани-много е сладко клубчето. Дано има много мънички клиентчета, да си играят с хубавите играчки. Кюхнята е страхотна-браво на вас! smile3501
Диди-На баба
         Баба иде аз я чух и
         набързо се обух.
         Нещо тя ще ми даде , но дали
         ще се яде.
         Вънка ще се затека,
         отдалеч ще и река:
         Мила бабо тук ела,
         о, добре си ми дошла.

А това много ми хареса:

Мила бабо ти сега,
си най-щастливата жена.
Имаш внуче мило,
и твоето сърце от щастие е забило.
Нека то расте и хубавее,
и на баба с много усмивки песнички да пее.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:23 от eti_31

# 70
  • София
Дани, клубчето е страхотно  Hug
Ети, стискам палци днес всички манипулации да минат добре  Hug
Оооо, аз как се карах с майките, като ходеше Цеци на ясла, нямате си идея. Всяка сутрин виках в яслата  #Cussing out Ама то си е до ядосване, безотговорна работа е да си пускаш малката душица болна там, някой друг да я гледа, уффф  Tired
И аз ще си препиша някои стихчета за бабата, че ние много си я обичаме  Hug
Рени, оздравя ли вече, душице  Hug

# 71
Тази сутрин реших да си купим закуски с малчо и ходихме в двора на градината при слончетата да си ги хапнем.Купихме и бозичка,охаа  Wink После той отиде при децата,а аз съм на работа.
Временцето днес е екстра направо.Дават го 24 градуса.  newsm08

Ети какво ти е? Нещо със зъбите ли?

Ивка  Hug Нямам Т,но още съм малко разстроена  Joy Има някакъв стомашно-чревен пак.Едно детенце в яслата и то е с разстройство.Леличката казала вчера на майката,а тя пак го довела  ooooh!

# 72
Eti fingerscrossed
Мама Дани, клубчето ви е много сладко, ама кухнята верно бие по точки.  Peace

Днес поизлязох малко с Дани и баба му, те докато ритаха топка аз се припичах като гущер на слънце...че не бях излизала от няколко дни.
Страхотно време! Весел петък ви желая! Heart Eyes

# 73
Ети какво ти е? Нещо със зъбите ли?
Оф, де да беше със зъбите.  Sad Просто днес беше много болезнена манипулацията и затова беше проблема с упойката, но успях да убедя докторката, че ще търпя. След раждането имам проблем със сърчицето и затова съм на лекарства. На всичко отгоре личната ми се обади след обяд, че иска да си поговорим във вторник Tired Направих си изследвания на 2 хормона за нарушения в щитовидната жлеза и съм била над нормите. Трябва да ме види ендокринолог. Нищо не ми е ясно. Снощи се рових из нета и съм ужасена. Дано не е чак толкова лошо. Гадното е, че повечето с такава диагноза напълняват  Sad А аз толкова се радвах, че съм си възвърнала формата. Дано всичко това са само притеснения, а не начало на една борба  Praynig Извинявайте за негативния пост. Чувствам ви много близки и затова реших да споделя с вас  Hug

# 74
  • През девет земи в десета
Етко Hug Каква диагноза точно са ти поставили,ако може да помогнем с нещо Hug

Общи условия

Активация на акаунт