дойде ми муза да творя тази вечер това създадох на примависта дано ви хареса
, но не е задължително.

Желая ви на добър час в новото начинание и бъди сигурно,че хората с вкес ще го оценят подобаващо.
В нашата ясла е пълно с разни кашлици и все т този род и две майки-умни,та умни се изказали на сестлата,че не могат да си спрат децата и да ги глидат в същи,защото виж на те се разболяли в яслата и респ. там трябва да ги гледат.Направо щях да почина като го чух
Аз го държа цяла седмица в къщи след ваксината,та да укрепне и се чудя как да организирам цялата си работа,а ония ти ми патки ще ми разболяват детето. Заканила съм се в понеделник като го заведа да дръпна един скендал на директорката и дори ще я заплаша,че ще сезирам и Общината за това.Има изрична заповед на кмета, залепена на стената да не се допускат деца с остри респираторни заболявания.
В нашата ясла е пълно с разни кашлици и все т този род и две майки-умни,та умни се изказали на сестлата,че не могат да си спрат децата и да ги глидат в същи,защото виж на те се разболяли в яслата и респ. там трябва да ги гледат.Направо щях да почина като го чух
Аз го държа цяла седмица в къщи след ваксината,та да укрепне и се чудя как да организирам цялата си работа,а ония ти ми патки ще ми разболяват детето. Заканила съм се в понеделник като го заведа да дръпна един скендал на директорката и дори ще я заплаша,че ще сезирам и Общината за това.Има изрична заповед на кмета, залепена на стената да не се допускат деца с остри респираторни заболявания.
Как сте милички? Да знаете, че адски много ми липсвате
Уж обещаха да ми сложат комп на работа, ама да видим 

Зъбарката иска да е по-спокойна, като ме обработва, а аз понеже от няколко месеца пия лекарства май са несъвместими
Всъщност след консултацията с личната нищо не разбрах, но така ме втрещи, та се замислям да я сменям. Тази вечер ми каза, да си поставя упойката и веднага да отида при нея, ако имало реакция да ме следяла 

Ама то си е до ядосване, безотговорна работа е да си пускаш малката душица болна там, някой друг да я гледа, уффф 

После той отиде при децата,а аз съм на работа.
Нямам Т,но още съм малко разстроена
Има някакъв стомашно-чревен пак.Едно детенце в яслата и то е с разстройство.Леличката казала вчера на майката,а тя пак го довела
Просто днес беше много болезнена манипулацията и затова беше проблема с упойката, но успях да убедя докторката, че ще търпя. След раждането имам проблем със сърчицето и затова съм на лекарства. На всичко отгоре личната ми се обади след обяд, че иска да си поговорим във вторник
Направих си изследвания на 2 хормона за нарушения в щитовидната жлеза и съм била над нормите. Трябва да ме види ендокринолог. Нищо не ми е ясно. Снощи се рових из нета и съм ужасена. Дано не е чак толкова лошо. Гадното е, че повечето с такава диагноза напълняват
А аз толкова се радвах, че съм си възвърнала формата. Дано всичко това са само притеснения, а не начало на една борба
Извинявайте за негативния пост. Чувствам ви много близки и затова реших да споделя с вас